Mätt och belåten!

I kväll har jag blivit bortskämd hos svärföräldrarna med god mat och lite "Lexieavlastning"! :) Hur skönt som helst.



Till middag blev det grillad lax med primörsallad och till efterätt serverades rabarberkaka med sorbet! Mumsigt!!

Nu ska jag gå upp till vår dotter och göra henne sällskap i drömmarns land tror jag...det är ju trots allt en ny dag i morgon med nya äventyr!? :)

Valborgsfin!

Lexie är nybadad och fräch idag... sen att hon kräktes det första hon gjorde när kläderna kom på är ju en annan femma! :)



Lexie sjunger "Ja må du leva" till dig Helena eftersom du ju fyller år i dag!! (Mamma hälsar också!!)

Och till alla Er andra säger hon Trevlig Valborg!!


Måste bara få skriva av mig lite...

Det är absolut inte synd om mig men nu känner jag mig verkligen som en "sleten" morsa liksom! Jag vill så mycket med hinner knappt med hälften! (och ja.. nu vakna lillan igen.. återigen får jag släppa allt)



Dagarna går bra och Lexie är helnöjd...men nu när det är så fint väder ute så vill man ju inte vara inne. Och det är där jag känner att jag skulle behöva vara just nu med tanke på att vi ska flytta i nästa vecka! Jag har försökt att greja lite här hemma men blir nu bara stressad av att se kartonger och grejer överallt. Jag vill ha det rent och snyggt och detta gör att jag mår ännu sämre när jag kommer in i lägenheten igen! :(

Jag vet.. jag måste försöka tänka på att jag inte kan göra allt och att det inte kan se tipp topp ut.. och speciellt inte när man har en bebis att ta hans om alldeles själv och samtidigt ska flytta.. men ändå!

När sminkade jag mig senast tex? Kanske nån gång i förra veckan. Långt i från varje dag längre i alla fall! Har jag tur får jag som sagt på mig lite mascara så att jag inte ser allt för trött ut. :) Samtidigt vill man ju passa på att få lite färg i fejan också nu när det är så fint väder så där är jag lite kluven. Men såhär i början på våren känner jag mig bara glåmig och ful!

Några kläder har jag inte heller som passar.. allt bara hänger som i trasor på mig..jag har absolut inte blivit smal efter graviditeten... men min röv har försvunnit... eller ja.. den är kvar men hänger liksom nere vid knävecken känns det som! Så några byxor kan jag inte ha.. tröjor har jag inga och klänning är det ännu för kallt att gå omkring med.

Usch.. det får bli skärpning nu när Classe kommer hem! Då ska fröken ta sig lite egen tid och gå ut och shoppa en ny garderob! Så det så!

Ps.1 Å ja.. kanske ställer man lite för höga krav på sig själv och ingen i ens omgivning håller med om det man själv känner och ser..men så här är det i bland! :) Ds.1

Ps.2 Classe ska ABSOLUT inte känna sig skyldig till detta för han är den bästa pappan man kan vara och det är såhär vi valt att ha det... jag kunde lika gärna kännt allt detta när han varit hemma också. Jag klarar det här.. men nån gång måste man få klaga lite också! :) Ds.2

Se så.. Nu KÖR vi! :)

En kinkig kväll!

För tillfället ligger en rätt nöjd tjej bredvid mig! Men så har det tyvärr inte varit hela kvällen! :(

Lexie har haft en liten kinkig kväll och jag fick åter igen dra på oss kläderna, stoppa ner prinsessan i vagnen, och ge oss ut på en promenad! Det gillas och hon var tyst hela promenaden... tills vi kom hem igen. :) Då började det.. det där gnället.. inte skrik... utan bara ett sånt där tröttsamt gnäll helt enkelt..

Och ja.. så har hon hållit på till och från i två timmar ungefär!




Det är det här jag kan tycka är jobbigt när man är ensam... som jag är just nu... Man har liksom ingen som kan avlasta en när man går där och bär på en otröstlig liten unge som är övertrött! Men sen... som nu.. när hon helt plötsligt bara ligger där lugn och stilla... eller ja.. sprattlandes så har man nästan redan glömt bort hur trött man precis va på just detta gnäll! :)

Någon som känner igen sig?

Frisk luft!



Upptäckte att klockan redan var 17:00 och insåg då att vi varit ute i stort sätt hela da'n! Hur härligt är inte det då?

Mobilbilder!

Förde över några bilder från mobilen (en sissodär 3 miljader kort på Lexie) och jag ÄLSKAR verkligen den här ungen så himla mycket när jag tänker efter!! ♥



Vaddå...behöver man tänka efter..tänker Ni nu! Både ja och nej.... men i bland tar man bara saker och ting för givna och då dagarna går i ett så glömmer man i bland bort hur lycklig man faktiskt är och vad man verkligen har fött fram till livet! :) ♥

Sådär ja!

Slank in och tog en dusch medans Lexie låg i soffan och körde järnet, med armar och fötter, till "Morgonpasset i P3".



Ännu en liten halvslö morgon sådär och det andra dagen i rad jag äter frukost i sängen tillsamman med Vakna med det Voice (på tv:n) och Lexie vid min sida! Det är mys på hög nivå det! Nu var det ju ingen hotellfrukost jag åt direkt.. men ändå! Fil o flingor är också frukost! :)

Nu väntar promenad med Sandra i från föräldragruppen!

Det är inte alltid så lätt att vara liten!

Nä.. om man ser till rubriken så är det ju inte det när mamma ska dumma sig å hålla på att ta kort hela tiden! :) Men hon gör det ju för att hon älskar mig så mycket och för att det är kul att ha i framtiden!


Ha ha.. Lexie ser vettskrämd ut på varenda kort stackar´n!!


Nu ska vi göra oss i ordning och åka hem till min gamla arbetskamrat Nilla och hälsa på! KUL KUL KUL!!

Retro!

I dag har jag min fina (ärvda) retro body (från kusin) på mig som min mamma tycker är väldigt söt! Bäst att passa på då den snart kanske inte passar länge. :)


Morgonstund har guld i mun!

Ursäkta om jag ser nyvaken ut... men jag har inte varit vaken sådär jättelänge då vi faktiskt tog oss en sovmorgon idag! Strax efter 10:00 ville sessan ha mat å då kunde jag väl kanske tycka att det var dags att gå upp efter det! :)



Utanför fönstret skiner solen och när jag tittade på termometern var det 17 grader i skuggan... kan det verkligen stämma!? Ja.. det kan det säkert och då kan jag ju inte sitta här inne och uggla!

Det är bara det att jag just nu verkar ha lite ledig tid då Lexie lugnt och stilla ligger i sängen där uppe å "pratar" med sig själv.. hoppades ju på att hon skulle somna om igen... och då skulle jag behöva sortera lite skit att ta med till tippen. Men jag får nog gå upp å kolla till henne lite då hon ju inte verkar somnat än... Jag får nämligen så dåligt samvete om jag lämnar henne ensam när hon är vaken! ( i alla fall en längre stund)

Jaja.. återkommer under dagen!
Tjing!

Uppdatering... hon hade somnat.. dags för mig att lägga på ett kol om jag ska hinna något!

"Pappi"

Vi saknar vår tredje del...



....för nu kan man ju inte bara säga andra hälft längre! :)

Kvällspromenad!

img_6663 (MMS)

Kvällspromenad!


STRUL!!

Att det ALTID ska strula till sig med telefoni och bredband när man ska flytta!! JAG BLIR TOKIG!!

Tänkte bara meddela alla som försöker ringa oss att detta inte går då vår NYA leverantör TELIA har strulat till det med flytten av abonnemanget!!

Jag ber Er därför att ringa våra mobiler om det är något!! Sorry för det!! Men om en vecka är det löst å jag har begärt gött med ersättning för detta! :)

Vårvindar friska!

Sådär.. då har vi varit ute på dagens första promenad på ca en timma! Skönt! Även om det blåser lite så var det ändå rätt så gött ute när solen tittade fram! Perfekt väder att vara ute å gå i helt enkelt.... Inte för kallt så att man håller på att frysa ihjäl och heller inte för varmt så man typ svettas ihjäl! :)


Lexie "göttar" sig i vagen!


Min färdkost då jag inte hann (glömde) äta frukost!


Självaste Mia


Smörblommor i april? Lite väl tidigt eller??

Sådär ja.. det var en liten uppdatering om vår förmiddag so far! Nu blir det till att plocka lite i lägenheten (hur det nu kan gå så fort att stöka ner?) och så ska jag även ta tag i den där tvätthögen som jag berättade om i tidigare inlägg! :)

Burr!!

Gick utanför dörren förut och kände hur vinden isade i kroppen! Vädret ändrar sig fort såhär på våren! Det får  bli osminkat och lite slappare kläder på idag helt enkelt.



Har även ett BERG av tvätt, efter min tripp till Karlskoga, som jag ska ta tag i om en liten stund och självklart (oavsett sol eller ej) så blir det ju även en promenad med Lexie under dagen också!

Frisk luft mår vi bra av!

Å ser man på....nu tittar faktiskt solen fram lite mellan molenen! :)

Turistköp!

I dag har Lexie fått på sig en sån där härlig "turisttröja" som man köper när man är utomlands! :)


Denna är (som Ni ser) köpt i Dubai där vi spenderade en vecka i december!

Det är så man längtar tillbaka men nästa gång så får Lexie vara med utanför magen i stället och det är ju mycket bättre! :)


Kvällspromenad

Det är inte alltid Lexie är på det strålande humör hon oftast är på på dagarn för på kvällen kommer nämligen en  gnällperiod som inte är lika charmerande!!



I kväll körde jag det gamla tricket att gå ut och gå... och ja.. jag hann inte mer än att stänga och låsa dörren så hade hon slutat skrika och stängt igen sina blå!

När vi kom hem igen var både mamma och bebis glada igen! :)

Nu börjas det!

Ja.. jag vet ju vad jag kan göra på dagarna om jag får tråkigt! :)



Detta innebär att Classe snart är hos oss igen och att vi snart sitter på altanen i vårt nya hus :)

Home sweet home.

var man tillbaka i Trollhättan igen då!



Resan hem gick bra och Lexie sov sig igenom hela resan! Egentligen skulle jag ju ha stannat å "rastat" henne från babyskyddet... men när hon ändå sov så passade jag på att köra hela vägen. Resan tar ca 2 timmar och skulle den vart längre hade jag faktiskt tagit en paus där någonstans då ju bebisarna inte skall sitta ALLT för länge i babyskyddet!

Väl hemma och jag stängt av bilen vaknade Lexie och ville ha mat DIREKT! :)



Nu har jag varit duktig och packat upp allt utom min väska!! Men nu känner jag faktiskt att jag är värld att passa på å ligga lite i soffan framför tv:n då Lexie somnat om i sin vagn igen! :)

Tack för oss!

img_4099 (MMS)

Nu tackar vi Karlskoga för den här gången! Tack alla för allt! Vi kommer att sakna Er! ♥


Tävling!



Jag är med och tävlar hos Anna om en amningsbehå från Swegmark of Sweden! Perfekt för en ammande mamma som jag. Och behåar kan man ju aldrig få nog av!! Vanliga som "icke" vanliga! :)

Sista dagen är i dag... så skynda skynda om Ni vill vara med i utlottningen!!


Nu passar det!

Ja.. nu (på dagen) passar det minsann att sova!


Kanske är det för hennes nya lilla mössa som hon fått av kusin eller den gosiga snuttefilten hon fått av Jessica...eller kanske kombinationen!? :)




Det spelar ingen roll när du är vaken eller sover... bara du har det bäst lilla skruttan! Sen att man kanske inte alltid är lika positiv på natten är en annan sak.. *ler*

Kläder kläder kläder!

Det är tacksamt att ha syskonbarn eftersom man kan ärva en hel del kläder. Perfekt för Lexies mamma som tycker om små söta bodysar och klänningar och som gärna har ny outfit varje dag. Barnkläder är ju inte gratis och när dom är såhär små så finns ingen anledning att köpa massa kläder egentligen.



Mycket kläder blir det och det är inte säkert att vi ens hinner använda allt... men då mycket är i stl 56 så kommer vi hur som helst att få användning av det.. Lexie håller nämligen just nu på att växa i den storleken! :)


Annandag påsk!

Sådär ja! Nu har jag en liten stund för mig själv medans Lexie ligger i saccosäcken och har det gött!



Natten har väl varit sådär får jag nog säga.. Tror fan vi varit vakna typ en gång i timman! Det funkar ju nån gång emellanåt, men jag ser gärna att hon kommer tillbaka till sina vanliga sovrutner snart. Inte för att hon sover speciellt länge mellan matintagen.. men 2-4 timmar får man ändå vara nöjd med! :)

I dag ska vi hälsa på min kusin Ulrika och hennes två barn Valter och Olovia... Det ska bli roligt! Sen är det nog dags för oss att tänka på hemfärd mot Trollhättan igen. Kanske inte just idag...men i alla fall här i dagarna. Påsken har varit rätt fullspäckad med besök och påhälsningar och jag tror att både Lexie och jag behöver komma hem och "landa" lite inför vad som komma skall här om 1½ vecka då vi ju ska flytta till VÅRAT hus!


Vi lever!

Påsk, släkt och fint väder gör att jag inte bloggat så mycket dom sista dagarna.... Och tydligen ska jag inte göra det nu heller hör jag!! Lexie har börjat skrika och förmodligen betyder det MAT!

Jaja.. får ta en liten uppdatering senare då! :)

Glad Påsk

img_3283 (MMS)

Glad Påsk


Långfredagen i bilder!



Dagarna rullar på och även om jag har mycket "barnvkat" under dagarna så går den tiden jag har för mig själv till att duscha, göra mig i ordning och ev. blogga lite. Så mycket mer hinner jag inte just nu! Ligger dessutom efter i mitt bloggläsande... Men just nu så går tiden åt till att umgås med familj och vänner!

Antar att Ni gör detsamma! :)


Kusinhäng!

Alwa tycker att det är SÅÅÅ roligt att hålla i sin lillkusin Lexie när dom väl ses! :)



Och ja.. Lexie är nöjd ( eller ja.. sover)  som vanligt! ♥

Långfredag!

Familjen är samlad och Lexie har sina tre kusiner här på besök!! I kväll blir det grillat och innan dess har vi (barnen) även hunnit med lite skattjakt och målat dom traditionella påskäggen! :)



På förmiddagen idag så klippte Anna-Lena mig och när vi ändå var igång så passade jag på att färga håret också! Det var meningen att det skulle bli lite mörkare brunt...men det blev nästan svart! :) Efter denna fullspäckade morgon så åkte jag iväg till ännu en "gammal" kompis (Jenny) och hälsade på!!

Var det någon som sa att Långfredagar var tråkiga?

Nu är det kvällen!


Mätta och belåtna sitter vi nu i soffan och tittar på tv. Tror det är Die hard som står på i bakgrunden!



Lexie ligger åter igen i morbrors famn men denna gång boxar och gnäller hon lite. Hon vill nämligen INTE ligga ned...hon tycker i stället att någon ska gå runt och vagga på henne! :) Och ja.. de funkar.. Anna-Lena kände sig manad och går nu runt ( i skrivande stund) med en tyst och belåten Lexie i famnen!



Nä.. nu ger jag mig och laddar inför morgondagen då jag ska träffa ännu en gammal kamrat/klasskompis.


BVC besök i Karlskoga!

I dag har vi varit på min mammas jobb och hälsat på lite och passade då även på att väga in oss hos mammas arbetskamrat Jeanette. En jättegullig sköterska! Eller ja... vi hade fakiskt bokat in den tiden sen innan och sen var det ju inte "oss" vi vägde in.. utan endast mini i familjen! :)



Lexie hade även denna veckan stigit på både vikt och längdkurvan! :) Och som stolt mamma kan jag säga att jag gissade fel på två gram innan Lexie hamnade på vågen! Snacka om bra magkänsla!


Mysig eftermiddag!

I dag har vi haft mina (gamla) kära vänner Jenny och Jessica här på besök! Vi bodde grannar när vi var små hos min pappa. I dag bor dom båda i Karlstad så det är ju inte varje dag man träffas direkt!! Våra föräldrar bor dock kvar på samma ställe och det blev såklart ett och annat prat om vår barndom då dom också kom hit för att hälsa på!

Efter en stund dök även lillebror och Kristin upp från Sthlm och hux flux så var hela vardagsrummet fullt med folk!
Härligt!



Nu sitter Lexie i lillebror Eriks knä och tuttar på tutten innan det är dags för den riktiga tutten att titta fram. :) Sen blir det familjemys med lite god mat och dryck! Lax står på menyn! :)

Lexie vill bara säga god morgon!

Lexie morgongympar! :)




Fick inte riktigt till det med musiken den här gången då jag inte har några låtar på den här datorn än... men ett litet bildspel kan ni ju få ändå (och en länkad låt)!!

Fötter!

Mor och dotter gör fotavtryck...

.....men det blir nog bara dotterns fötter som kommer upp på väggen! :)


Tack!

Sa jag förresten att jag har det bra här i Karlskoga!

Först får jag barnvakt... Observera.... BARNvakt..och jag kan göra lite vad jag vill! :)



Och sen blir jag serverad glass och dricka framför tv:n! :)



Bortskämd... Nä inte ett dugg! :)

Tack Linda och Juni för en härlig förmiddag!



I dag har jag och Lexie hälsat på en gammal arbetskamrat till mig som jag inte sett på flera år! Hon är också hemma och är mammaledig nu och då ju jag är "hemma" och hälsar på i Karlskoga så tänkte jag att det kunde passa bra att hitta på något när vi ändå går hemma båda två på dagarna.

I detta fallet är Facebook ett väldigt bra hjälpmedel!!  Drog bara iväg ett litet mail och vips så hade vi bestämt träff! Vi tog en liten promenad på (nästan) 8700 steg och gick bla genom stan där jag även träffade andra gamla kompisar jag inte sett på länge. :)

Nu är Amanda här och hjälper mig ta hand om Lexie.. det är Lexie:s kusin och min äldsta brorsdotter! Vi ska snart äta och på menyn står köttfärssås och spagetti!

Mums!

Bröstinlägg!

Fick ju tips om att lägga fetvadd i bh:n för att skydda "bröna" från mjölkstockning nu när man slänger av sig kläderna i den härliga vårsolen! Och när jag hade tipsat vidare om detta fick jag ännu en kommentar om att det ju faktiskt finns "bröstvärmare" att köpa på apoteket!!

Sagt och gjort så gick jag och köpte mig ett bar "boobs warmer" !



119 :- tror jag att jag gav för dom och det får det vara värt.. dom kändes sköna och var enkla att använda! :)

Pearls For Girls!

Jag är med i en av mina allra första tävlingar hos This Takes för att vinna ett litet armband till Lexie! Egentligen har jag ingen lust att länka Er vidare.. för då får jag ju större konkurrens... men det är klart att jag gör det ändå!! :)



Gå nu in hos Fatima och var med och tävla... om Ni inte redan gjort det!

Lycka till.. eller nää.. förresten.. bättre lycka nästa gång! *ler*

Dagens!


Japp.. såhär ser vi ut i dag. Mamma med jeanskjorta och Lexie med randig byxdress!

Att man kan bli så lycklig!

Suddiga kort då jag, i förbifarten via spegeln, såg att Lexie låg å flina på min axel! Greppade kameran å försökte frenetiskt knäppa några kort vilket resulterade i detta. :)


Det här håller en lycklig hela dagen!! :)

Nu kommer DEN!!

Molnen börjar spricka upp och solens strålar värmer så skönt!!



Nu tar jag med mig skvallerblaskan och lite godis ut å bättrar på min fräknar som ju "tjusigt" tittar fram på våren/sommaren! :)

Påskklänning?

Sprang in på COOP (gamla PRIX för Er Karlskogingar) en sväng förut när jag var ute och gick då jag skulle besöka KRONANS Droghandel!! :) Hur som helst kom jag därifrån med lite till! Bla...både godis OCH en klänning till Lexie.



Det var halva priset och jag kunde visst inte motstå. Den är i Stl 56 och är nog kanske lite för stor.. men annars tyckte jag att den skulle passa fint i påsk! :)

Förmiddagssyssla!

Har en liten Lexie hängandes i ena armen och jag inser att detta inlägg kommer ta längre tid än vanligt att skriva! Därför bestämmer jag mig här och nu för att inte skriva så mycket utan bara tala om att vi har det bra och att vi stötte på en orm på vår promenad förut!

Något kort hann jag inte ta då jag blev så jäkla skärrad... var ju rätt nära då jag först trodde att det var en pinne som låg i vägen.. Det var nog bara en liten snok eller nåt...men ändå! Bläää!!




Dagen till ära kör jag osminkat!! VARFÖR DÅ? Jo..för att jag trodde att det skulle bli sol så jag kunde sola lite. Inte så gött att sitta med massa smink i fejan då! Men blev det nån sol.. Nej.. nästan inte någon alls.. på himlen visar sig i stället massa dismoln! :(

Bättre lycka i morgon i stället! :)

"Skitunge"

Ha ha.. det är något med Lexie och badrum alltså!! :)

Tog upp Lexie från soffan då hon låg och smågnällde lite...samtidigt som jag egentligen behödet gå på toa. Sagt och gjort tog jag med mig Lexie in å la henne en snabbis på golvet medans jag tömde min blåsa (vilket ju går rätt så fort).

...Tror Ni inte ungen hann och somna... Ha ha.. Inte första gången! Och även om hon sov gott där inne är hon nu på plats i soffan igen!


Jag skrattar åt dig bara för att du ser rolig ut!


Mamma.. du är så himla töntig när du håller på att jag inte kan göra annat än att skratta åt dig!

Dagens!

Här har Ni oss idag!

Det är varmt nu!

Vi har det så underbart skönt ute i solen. Det är till och med så varmt att jag var tvungen att gå in lite. Vågar inte riktigt klä av mig för mycket heller då man måste tänka på "puppera" i dessa mjölkningstider! Vill ju inte riskera mjölkstockning bara för att den första vårsolen kommer fram. Och även om det är jättevarmt så kan man ha otur och få det om det tex "drar" lite på en!


Lite lunch på altanen

Fick ett tips av min gamle vän Helena att lägga fetvadd i bh:n och det verkar ju smart... så jag tipsar vidare. :) Kan ju tålas att prova så man slipper gå fullt påpälsad när det är varmt ute!



Lexie tycker också att det är varmt ute å slipper faktiskt mössa och varma ytterkläder. Hon höll ju på att rinna bort när jag kände på henne. Nu sover hon gott i skuggan...och har ordentligt på sig så att hon inte ska frysa. (bäst att poängtera).

Nu ska jag fortsätta chilla ute på altanen!

Direkt från sängen



Lexie talar om för mig hur hon upplevt mor och dotter relationen hittills och hon säger att jag skött mig bra! Dock skulle jag kunna skämma bort henne lite mer tycker hon! ♥

Själv undrar jag hur det skulle kunna vara möjligt? :)

Lyx!

Lexie hänger med morfar och Anna-Lena i soffan....



Då passar jag på att sitta SJÄLV vid datorn med lite choklad och ett glas sprite...

Sköna söndag!

Har Ni saknat oss!! :) Det har ju trots allt gått mer än 24 timmar sen jag bloggade sist! :)




Dåligt collage kanske... men såhär har vi haft det idag.

Promenad i solen... hängt på altan i solen.. fikat i solen... och ja... bara haft det riktigt riktigt gött! :) Hoppas Ni haft en lika mysig söndag som vi!

I kväll kl 22:38


Ja.. då var det 5 veckor sen denna lilla varelse kom till världen! ♥

Snabbt inlägg!

Snart lunch å dags att göra sig i ordning för avfärd mot Karlskoga idag då! :) Skulle ha packat i går men hann aldrig med det då vi kom hem rätt sent från Gbg + att Lexie skulle vara i mammas famn HELA kvällen! det enda jag egentligen har hunnit med är att duscha än så länge.

Barnmässan i går var bra.. men inte WOW. Kommer säkert åka dit nästa år igen men mer för en rolig grej å så kan man allt fynda lite bra grejer! Lundmyr montern blev sponsrad kan man säga!! :) Det är lätt att gå loss när det är billigt! Ha ha..

Passade öven på att träffa min bloggvän Sjomanshustrun och det var verkligen roligt att äntligen träffas efter många mail fram och tillbaka om våra liv som sambo/hustru till sjömän! :) Hoppas vi kan ses snart igen..och VIGGO...Viggolito... sicket liten charmtroll alltså! Såååå söt!!

Nä, nu får jag ta och rappa på lite här och jag tror jag börjar med lite frukost!

Vi är på väg till Göteborg! Där ska vi gå ...

img_7956 (MMS)

Vi är på väg till Göteborg! Där ska vi gå på baby & barn mässan! Lexie är exalterad som Ni ser! :)


Kollektionen alla pratar om....


Sprang in på Kapp Ahl i går, av ren tristess, och hittade då klänningen alla pratar om!

I deras kollektion vintage Stories finns nämligen en helt underbart fin dopklänning med tillhörande mössa. Jag vet inte om vi ska ha den än men vet att den kan vara svår att få tag på så jag kände att det var bäst att roffa åt mig den! Den går ju att lämna tillbaka då det är 30 dagars öppet köp eller så säljer jag den vidare... om Nu någon skulle va intresserad!?



Sen kunde jag ju inte låta bli detta heller.... Kommer passa perfekt i sommar!

Synd (bara) att hon inte kan gå (redan)då.. för gud så gulligt att springa omkring i! :)

Söt sommarklänning!

Den här fina tröjan och klänningen fick Lexie utav mina arbetskamrater i present!!

 

Jag är säker på att hon kommer charma varenda kille i sommar när hon växt i den! :)


Dagens!

Ha ha.. man kan ju fråga sig varför jag håller på med dagens outfit då jag verkligen har skit tråkiga kläder... eller så ska man väl inte säga.. men jag är ju inget modelejon nu för tiden direkt!! Det får det dock gärna bli ändring på framöver.. men just nu får man liksom ta det som finns i garderoben och se glad ut om det ens passar.

Veckans vikt och längd!



Då har vi hunnit med både det ena och det andra och klockan är inte ens 11:00.

Jag har hunnit göra mig i ordning... ätit frukost (visserligen med Lexie ammandes i famnen)..varit på BVC...bäddat och plockat i lägenheten. Inte illa pinkat.. men detta tack vare att Lexie nu ligger ute på gården. Ja.. hon sover inte på marken.. hon sover i sin vagn! *ler*

Som ni ser så växer lillfisen och nu börjar hon sakta med säkert gå mot 4 kilos sträcket! *ler*

Hörde mig ju som sagt för lite ang gårdagens skrikmaraton och förmodligen var det magknip. Men det är ju inget man kan säga säkert. Har fått tips om att gå tillbaka nån dag för att se om jag ätit något men nej.. tro mig.. jag rannsaka mig själv igår å det skulle snarare vara så att jag inte fått i mig tillräckligt i så fall! Ingalill sa också att detta var en vanligt "problem" vid 4 veckor!

Minifom kan ju också vara svar på problemet!

Tidigt BVC besök!

Om 50 minuter (kl 09:00) ska skruttan och jag befinna oss hos Ingallil för att väga och mäta. Jag ska dessutom höra mig för lite om i går och se om jag kan få några svar på mina frågor!



Lillskruttan... jag vill aldrig mer att du ska behöva vara så ledsen som du var i går! ♥

Kan det ha varit magknip?

I går kväll hade vi tårkalas här utan dess like. Lexie hade sin första, riktigt obehagliga, skrik attack och tillslut känd jag mig så hjälplös att jag själv brast ut i tårar! (Tilläggas bör att jag nog var rätt trött också)

Det här är ju förmodligen inget ovanligt då ju bebisar kan få magknip osv... men när man är mitt uppe i det så vet man verkligen inte vad man ska göra och min första tanke var KOLIK!! Gode gud... måtte vår unge INTE få kolik!!

Hon skrek och försökte tutta puppe (napp vägra hon) om vartannat och tillslut hade hon skrikit så mycket att hon nästa fick tjippa efter andan! Åhåå... det var så hemskt och jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva detta igen! Jo jag vet.. det här är livet som småbarnsförälder...men jag hoppas jag inte behöver uppleva det allt för ofta då!!

Tillslut lugnade hon i alla fall ner sig och somnade! Men detta efter kanske två timmars vaggandes i min famn.. både ståendes och sittandes... kan säga att min rygg i går inte kändes helt hundra efter det. Kan ju tyckas enkelt att gå runt med en liten i famnen.. men lägg då till att bebisen inte ligger still och att dom ändå väger ett par kilo.

Så i går kväll ska jag erkänna att det var tufft att vara "ensamstående" förälder!

Men som sagt så lugnade hon ju ner sig och kunde äta ordentligt igen vid 22:00 tiden för att sedan utfärda en rejäl rap. Och när jag sedan bytte blöja så tror jag att anledningen till gallskriket låg där i!! :)

Vad säger Ni som har barn... eller erfarenhet av detta.... märker man skillnad på kolik och magknip! Jag menar.. detta har aldrig hänt förut... visst nån gång måste ju vara den första... men efter detta så har hon varit bprecis som vanligt!

En tur till stan!

Men så skönt att få komma ut! Det mådde nog både jag och Lexie bra av tror jag. :) Nu blev det ingen direkt promenad då jag bara gick ner till stan... vilket ju tar 1 minut! Men ändå.. vi kom i alla fall ut! En liten längre promenad kanske det kan bli senare när vi varit och hälsat på Lexie:s gammelmormor (Classes mormor).

På vår lilla tur ute fick jag i alla fall jag inhandlat lite ny hårtoning... och så hade jag sån tur att dom hade tid på Mie:s för färg och brynplockning! Det tackar vi för...



Lexie fick inget... men HEY.. hon får ju en snygg "mami"!! :)

Dagens!

Ja, sist jag hade på mig den här tröjan låg Lexie i magen och grodde!! Å vad jag gillade min mage... men faktiskt så saknar jag den inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra!

Det jag älskade där inne är ju nu ute i stället! :)


Det sägs ju att bebisar gillar värme...

Och vad kan då passa bättre att lägga bebisen på ett (stenhårt) badrumsgolv med värmeslingor i?



Så om någon behöver ha hjälp med barnvakt....skicka hit ungarna bara...dom somnar på "två röda"! :)

(Självklart låg skruttan där endast en kort stund under tiden jag duschade och filten under gjorde underlaget lite mjukare)

Där fick du så du teg!!

Inget är så fruktansvärt ÄCKLIGT och HEMSKT som spindlar! (hur det ska gå att bo i hus där det kan krylla av dom fattar jag inte riktigt...men skit samma) Det finns nog ingen spindel i hela världen som kan undgå en spindelrädd människa och jag kunde nästan känna lukten efter denna hemska varelse!


Grejen är den att jag en gång fick en "spindeljägare" (av mina arbetskamrater) som man sätter i ett uttag och som då ska ge ifrån sig ett ljud som bara småkryp kan höra och därmed hålla sig borta. Och JA, den funkar faktiskt. OM nu.... inte NÅGON glömmer att sätta tillbaka dosan när "denna någon" använt uttaget till något annat.

Genast beger jag mig av mot uttaget.. och visst är dosan borta!! Inte konstigt att det dyker upp en spindel jävel!

MEN! Jag har lovat mig själv och andra att inte föra över mina fobier eller rädslor till mitt barn och måste därmed visa mig STARK!

 

Att visa sig stark betyder i detta fall att (våga) DÖDA!! Och som Ni ser så lyckades jag! :) Jag är STOLT!


Dagens!

Jag har ärligt talat lite dåligt samvete idag!!

Jag har gått runt såhär sen i förmiddags och jag känner mig som en kass morsa! Lexie har visserligen sovit större delen av dagen (då hon ju var vaken halva natten) plus att det ta mig fan regnat konstant sen i morse.

Okej.. vi har regnskydd till vagnen och jag kan väl ta på mig regnkläder... Men med tanke på hur seg jag har varit har jag helt enkelt inte haft orken att ta mig ut idag. Nu spritter det dock i benen på mig och jag är så himla rastlös... men tror Ni det slutat regna... NEJ!!

 

Jag längtar redan till i morgon då det är ny dag och nya tag då jag kan vara en bättre mamma!


Hallå... fattar du inte att jag vill ha mat eller???



Lexie visar sitt missnöje när jag, för ett ögonblick, tror att jag själv ska kunna försöka få i mig lite mat! :)

KNAS!!

Jag vet att min blogg ser totalt katastrof ut nu... men jag jobbar på det!!!

Har hämtat hem en gratis design som jag nu försöker sätta en liten egen prägel på.. det gör att bloggen kanske ändrar utseende och form ett tag framöver...

Hoppas Ni har överseende med detta och läser ändå! :)

Där fick jag!

Klockan är alldeles strax lunch och i lägenheten kan man tro att det fortfarande är morgon! Persiennerna är nerdragna, Lexie ligger och sover och någon frukost har heller inte intagits. Egentligen borde jag sova också nu men det är inte alltid det går att somna på beställning.



Natten har väl gått sådär kan man säga... eller ja.. fram till klockan 04:00 var allt helt okej. Lexie vakna som vanligt vid 01:00 tiden och vill ha mat men somnade också om på en gång. Men sen.. vid 04:00...då var det en klarvaken liten dam som inte ville sova. Strax efter 07:00 tror jag att både hon och jag somnade av ren utmattning.

Det var inte det att hon gallskrek...men så fort jag la ifrån mig henne så vaknade hon till och börja knorra och/eller gnälla lite.. och vissa stunder låg hon bara där och sprattla.. och visst.. det tyder ju på att hon har det bra. Men som mamma så reagerar man ju på varenda ljud från sin unge å då är det inte lätt att somna ifrån en vaken liten bebis som bara ligger där och ser söt ut!!

Men ja...jag fick väl igen för att jag skröt så på jobbet om att hon oftast inte gnäller speciellt mycket! :)

Dagens!

Jaaa Ni... nu var det ett tag sen jag la in en dagens så därför lägger jag in en nu! :)



Tro det eller ej, men klänningen/tunikan är köpt på G-kås för hundra år sen...eller ja... i alla fall för över ett år sen! :) Till det har jag ett par vanliga svarta leggings och dom är köpta på Åhlens!

Det var jag idag det!

Påhälsning!

Tycker Ni att det varit dåligt med bloggande idag?



Ja, det tycker jag med... men jag har liksom inte hunnit!

Förmiddagen gick ju som vanligt åt till att FRAMFÖRALLT vakna till liv men också se till så att lillan var mätt, ren och fick kläder på sig. Efter det skulle sängarna bäddas och automatiskt blev det även liten plock i lägenheten.

Sen var det typ dags för mat igen för lillan.. tätt följt av en snabbdusch och iordninggörning utav mig.

Frukosten intogs kl 12:15 och bestod av fil och flingor. Man kan nog kalla det för brunch tror jag för något mer har jag inte hunnit få i mig idag!! :)

Vid 13:30 tiden begav vi oss mot stan för lite ärenden för att sedan sticka in på jobbet för första gången efter skatten kom till världen. :) Där blev jag ju såklart kvar en stund...trots att jag kom oanmäld! Men det är ju som spontana besöken som är dom roligaste!

Nu ska jag göra mig något att äta... är hungrig som en varg! :)

Lunchtajm!

Skruttan sover men vaknar nog snart och då jag helst vill äta i fred i dag så blir det något så lyxigt som korv i bröd till lunch.



Snabbt... enkelt... men framförallt (faktiskt) gott! :)

Det var väl inte så svårt!

Såhär ser det ut på morgnarna hemma hos oss nu för tiden....MEN.... vet Ni vad???



...Lexie sov i sin säng HELA natten(jag plockade upp henne först i morse)! Jag behövde egentligen inte göra nånting förutom att se till att hon var mätt och hade ren blöja..resten fixade hon själv.  Jo förresten.. då vi inte inhandlat någon sängmobil till henne än lät jag tv:n stå på lite i bakgrunden... men det var det enda.

Så summa summarum (peppar peppar) så var det ju inte så svårt ändå! Det som är är att man själv är bestämd och lägger ner henne i sängen när hon puppat klart och inte hela tiden är där och övervakar varenda litet ljud!

Lexie verkar utvilad och nöjd... och så också mamma. Nu blir det lite söndagsmys i soffan framför lite repriser och efter det blir det en promenad i det fina vädret!!

Ha en härlig söndag på ER! ♥

Det är vår!!

Var ute på en liten promenix förut och guuud så härligt det är när solen tittar fram. Det blåser fortfarande lite för kallt för att det ska vara skönt i skuggan... Men i SOLEN som sagt...Åhååå va skönt!!



Hittade lite vårtecken på vägen också!! Sånt blir man glad av!

H.O.C.K.E.Y...hockey!!

Lexies "plastmorfar" var här förut för att hämta hem mamma/mormor till Karlskoga igen. Med sig hade han en liten present... :)




Han tycker uppenbarligen att Lexie ska heja på Färjestad i dag och all tid framöver! :) Mina bröder är nog rätt nöjda också... däremot är nog inte pappa Classe och en av hans bröder (Carl-Johan) INTE lika nöjda!! Men nu är inte pappa hemma utan det är mamma som bestämmer! *ler*

Så nu sitter vi här i soffan... ja.. Lexie ligger i sitt babygym (det är jobbigt att sitta upp). Hur som helst så hejar vi på FÄRJESTAD!!



En bild säger mer än tusen ord!! Såhär spännande tycker Lexie det är med hockey!! Ha ha...

Nöjd liten tjej!



På dagarna går det minsann bra att sova i sin egen säng... på kvällen och natten är det en annan melodi! :) Då ska det liggas tätt, tätt intill!! Man sover ju själv som en kratta... även om man sover...Men huvudsaken är att ens lilla barn är nöjt och sover gott! Å ja... jag kan tala om för Er som inte har barn att det är det mest underbara man känna mot sin kropp!

I går kväll hade Lexie en lite jobbig period på ca två timmar där hon grät och sov om vartannat... hon visste helt enkelt inte riktigt vad hon ville. Inte hennes mamma eller mormor heller!

Lilla hjärtat!

Samtidigt som man inte ska börja oroa och stressa upp sig så undrar man ju såklart vad problemet är när man liksom gjort allt som står i sin makt för att hon ska ha det bra. Mat..ny blöja..massage på magen mm. Men då hon inte ville ha mer mat.. var nybytt och inte verkade spänd i magen så tror jag att hon till slut bara var övertrött!

Nu sover hon i alla fall där uppe i sin säng med sin nya fina Brummelisabody som mormor köpt till henne! :)

Veckans vikt och längd!



Jorå så att... :)

Den här veckan hade jag ökat HELA 175 gram. Mamma skrev fel förra veckan då hon skrev att jag vägde 3300..det var faktiskt 3305 när hon såg efter! 5 gram hit eller dit kan ju tyckas.. men rätt ska va rätt!

Vi är i alla fall nöjda med dagens resultat och skruttan följer sin kurva fint säger Ingalill!!

Nu är mamma Mia jätte trött och tänker ta ...

img_1172 (MMS)

Nu är mamma Mia jätte trött och tänker ta sig en tupplur! Lexie och mormor sitter ute i solen och har det gott! Uppdater om BVC besöket senare! God natt! :)


Okej..

Rätt ska vara rätt...

Jag råkade visst kalla SILVER-tejpen för EL-tejp och får nu erkänna att jag skrev fel. :) (tack Krilla) Hur som helst så är Ni många som håller med mig om att det är en bra uppfinning och jag tackar också ödmjukast för tips om ny billig badbalja!

I dag står BVC på schemat och jag har höga förväntningar på att skatten ska ha gått upp en del i vikt... men man kan ju aldrig varit säker. Att hon får i sig mat vet jag ju, men är det tillräckligt? -Ja.. det tror jag också... då hon oftast är nöjd efter hon ätit... eller ja.. hon gör inga ljud eller tecken på att hon vill ha mer i alla fall.

Dock har hon sin lilla period på kvällen då jag ibland får ge henne mat lite oftare då jag misstänker att jag helt enkelt har lite mindre mat på kvällen än under dagen. Hon har då nämligen lite svårt att komma till ro och även om jag vet att det är normalt, så kan man ju inte låta bli att känna sig lite hjälplös!

Nu sover min mamma och Lexie här bredvid mig i soffan, men snart är det nog dags för mat å sen kanske vi hinner med en liten promenad innan BVC! :)

Man får inte vara dum!!

HA! Jag har lagat baljan...  och tacka vet jag ELTEJP!



....visserligen bara provisoriskt... men det funkar ju så nu behöver jag inte åka till Babyproffsen och köpa en DYR balja utan nu kan jag använda denna tills jag åker till Ullared nästa gång. :)



Fy fan va jag är bra!

Prinsessan på ärten!

Har inte så mycket att berätta i skrivande stund mer än att jag känner för en liten tupplur. Känner en liten sån där molande huvudvärk och kanske är det för att jag druckit dåligt idag?

Annars har vi i dag hunnit med en tur på stan plus att jag varit och lämnat tillbaka TENS-maskinen jag lånade under förlossningen! Det var med blandade känslor jag tog fram den.. :) Trots värkarna från HELL... så kopplar jag ju ändå ihop den med en väldigt mysig tid på förlossningen. För herregud vilken upplevelse det var!

I natt har Lexie sovit bra måste jag säga och kanske var det för att hon fått en liten "kungatron" att ligga i. .



Eftersom hon inte är sådär jätteförtjust i att bli nedlagd i sin säng helt ensam så får hon ju såklart sova hos mamma i hennes säng. :) Men mamman orkar i sin tur inte ha henne tätt, tätt, tätt intill sig varje natt då hon själv inte sover så jättebra då. Så i går bullade jag ihop hennes täcke,filtar och kuddar..för att sedan placera det lilla charmtrollet i mitten. Trångt och varmt! Det gillar dom!

Just ja.. badbaljan har gått sönder och nu måste jag köpa ny..vilken i sin tur gör att jag måste åka till tippen senare idag för att slänga den där jäkla baljan. Det är ju inte direkt så att den går ner i tunnan för hårdplats som vi har här ute i våran "miljöhage"! En liten jäkla spricka i botten som gör att vattnet sakta men säkert sipprar ut när vi badar lillan. Upptäcktes i går och pga det fick vi bada henne i handfatet i stället. Ha ha...tur att hon är så liten fortfarande! :)



Ursäkta... men skrev jag längst upp att jag inte hade så mycket att skriva om?? :)

I kväll har vi myskväll!

Mamma och jag lyxar till det ordentligt i dag och myser i soffan med popcorn och Sveriges mästerkock.



Lexie... hon njuter i mormors famn och dirigerar lite med händerna! :)

Från i går..

Det blev ju, som jag skrev, lite shopping igår och jag tänkte att Ni skulle få en liten glimt på några av de saker som inhandlades!



Ny vårjacka var ett måste.. skorna kanske inte var ett måste..(sorry Classe)...men nästan! Har faktiskt BARA ett par bruna stövletter sen innan och dom är med kilklack.. så jo.. dessa var ett helt enkelt ett måste! :)

Och till Lexie kunde vi bara inte motstå att köpa dessa små söta sockar och mössor!!

Träning!

Tänkte att någon här i familjen skulle börja träna lite och INTE är det ju jag... så lotten föll faktiskt på Lexie!! Det enda jag orkar med nu för tiden är promenader... vilket  i och för sig duger gott så länge!

Men nu har i alla fall Lexie äntligen fått sig ett babygym!! Först verkade hon väl kanske sådär nöjd.. men hon undrade nog mest bara vad det var som hände... för nu har hon legat där borta i en kvart och sprattlat utan att göra något missnöjt läte ifrån sig och det måste ju vara ett tecken på att allt är till sin belåtenhet!



Å det är klart... har man ett sånt fint prinsessgym kan man väl inte vara annat än nöjd!! :)

När man är på långpromenad är man värd en ...

img_7569 (MMS)

När man är på långpromenad är man värd en fika! :)


Så blev det...

Kan Ni tänka Er att klockan inte ens är 10:00 i skrivande stund och jag har både ätit frukost, duschat och tagit på mig kläder! Inte dåligt må jag säga! :)


En helnöjd Lexie efter lite mat.. (jaja.. lite magknip kanske.. men låt min mamma ändå tro att det är ett litet leende hon ser)

Nu kanske Ni tror att jag fått sova hela natten... men NEJ.. så är inte fallet. Det blev en liten vakenperiod i går efter 23:00 som höll i sig till strax före 02:00 i natt. Lilldonnan vägrade dessutom att ligga någon annan stans än tätt intill mig och ja.. ni vet ju hur avslappnat man sover då! *ler*

Sen var det dags att tutta lite igen kl 03:00...och sen kl 04:00... PHU... men vi somnade om direkt efter dom två gångerna och vaknade sedan runt 07:00 tiden så jag klagar inte. Sova kan man ju göra nån annan gång!

Nu ska vi bada!!

Natten..

Första natten utan Classe hemma nu då!! Hur ska det gå? Det är frågan! :)



Lexie sover just nu här i soffan mellan mig och mamma men tanken är att vi snart ska gå upp till övervåningen och lägga oss. Förmodligen kommer hon att vakna då och vilja ha mat...vilket jag absolut inte har något emot.. däremot hoppas jag att hon somnar om igen och inte börjar natten med en sån där vakenperiod som hon kan ha i bland! :)

Men men.. vi får se hur natten artar sig.. uppdaterar Er i morgon!

Baby to be!

För några dagar sen gick jag in och registrerade mig HÄR och i dag har jag varit och hämtat ut det här!! Så mitt tips till alla andra mammor och blivande mammor är att göra detsamma om Ni inte redan gjort det!?

Här är innehållet i min låda... (innehållet kan nog variera lite)




Om jag skulle klaga på något så skulle det väl vara att dom inte uppdaterat "lådan" med ny tidning.. Det visade sig vara en utgåva från Januari... men å andra sidan så spelar det ingen roll för min del då jag inte läst den tidigare.

Det stora +:et är "amnings" nappflaskan som gör att barnet, om det nu måste ta flaska, får kämpa på samma sätt att få mat som när det ligger till bröstet. Perfekt tycker jag om man vid vissa tillfällen måste pumpa eller ev. ge ersättning av olika anledningar. Man behöver då inte förvirra barnet med ännu en ny "sugyta".

En av mina nya mössor...

Har fått telefonsamtal om att jag missat att lägga in något kort på Lexie idag. Ha ha.. Och ja.. det finns en anledning! Vi har varit ute på Överby i nästan fyra timmar idag och både jag och Lexie har fått lite nytt i garderoben.

Lexie sov som en stock i sin vagn i 2,5 timma innan det var dags för mat... och efter det så sov hon lite till så att mamma och mormor i lugn och ro kunde strosa igenom de båda köpcentrumen.



Nu är vi hemma igen... ungen är matad.... och sover nu i mormors famn!! Det är så jobbigt att gå i affärer och ännu jobbigare när man måste prova det man fått! Ha ha..

Tripp trapp trull!!

Nu har vi varit ute på promenad nummer två och jag har haft det sååå skönt i min vagn!



Solen tittade fram på eftermiddagen så jag och Classe tog, som sagt, med oss Lexie ut på en liten promenad så att mormor fick vara ensam lite denna gång. Hon måste ju också få vila! :)

Ja... och ska man vara lite pessimistisk så blev detta sista promenaden för oss tre tillsammans, på en månad, för i morgon åker Classe ut och jobbar igen! :(

Känns lite mer "sugit" denna gången då vi ju varit tillsammans dygnet runt i 6 veckor nu typ... plus att ju Lexie kommit till oss under tiden. Men det ska nog gå bra tror jag.. Mamma är ju här och ska göra mig sällskap i veckan och som vanligt så vänjer man sig nog rätt fort att detta är vår vardag. :)

Oj vad det är lugnt här nu!

Mamma har precis tagit med sig Lexie ut på en promenad och det är nu alldeles tomt här. Även om hon sover mycket och inte gör mycket väsen av sig så känns det alldeles tomt här nu! Konstigt...men ändå rätt skönt då man inte behöver tänka på något annat än sig själv (för en liten stund).


I dag kör jag barbapappastyle i min body som jag fått av Kippe!!

Jag ska inte bli långvarig här då jag måste passa på och hoppa in i duschen och göra mig i ordning men en liten uppdatering måste Ni ju ändå få!

Vad resten av dagen har att erbjuda vet vi som vanligt inte.. men veckan kommer nog att spenderas på stan, ute på Överby och även en tur till Uddevalla och Torp kan jag änka mig. Mamma ska ju vara kvar hela veckan och vi gillar ju båda att gå i affärer så... :) Sen blir det nog en hel del promenader och mys med Lexie kan jag tänka mig!!


Lexie i mormors famn, innan utgång, i sin nygamla jacka som jag shoppade loss för hela 10:- på barnloppisen jag var på igår!

Nä.. det får vara allt för nu så hörs vi lite senare igen!

Att göra flera saker samtidigt!



Det är såhär det ser ut när jag bloggar nu för tiden! :) Väldigt praktiskt måste jag säga... amningskudden fungerar som databord och Lexie ligger hur skönt som helst tätt intill mig efter att hon ätit klart!

Nu ska här simmas!

Titta vad vi fick från min kära arbetskamrat Annelie när hon var här, en snabbis, i tordsdags och hälsade på! Hon kände sig lite snuvig så det blev aldrig någon "helkväll" som vi planerat men det får vi ta lite längre fram i stället. Nu har hon ju i alla fall fått en liten sneak peak på snuttan! :)



Baddräkten är så himla söt och vi längtar tills vi får använda den för första gången. Kanske blir det redan till sommaren om den passar.. annars får det bli till babysimmet som vi nog börjar efter semestern! :)

Go'natt!

Det blir dåligt med bloggande när man har familj här från alla håll och kanter samt en liten bebis att ta hand om! Men jag tror att Ni har förståelse för detta och kommer tillbaka till mig och min blogg ändå!? :)

 

I dag har  vi hängt med mamma och Olle på da'n och varit hos Classes föräldrar på grillpremiär nu ikväll. Mycket trevligt och VÄLDIGT gott!



Nu ligger sessan uppe i sin säng och vi hoppas på att få en liten stund för oss själva, framför tv:n, innan det är dags för matning igen... Fast ska jag vara ärlig så är nog det här det sista jag gör idag!!  Mina blå orkar nog inte med så mycket mer idag!


Morgonmys hemma hos oss!

img_1852 (MMS)

Morgonmys hemma hos oss!


Fredagsfin!



Dagen till ära är jag lite fredagsfin och har rosa klänning på mig!Den fick jag av mormor och Olle när dom var här sist.

Nu i helgen är dom här igen och i kväll ska vi iväg, hela gänget, till farfar, Janne, som fyller år! :) Även mina farbröder kommer hem från Norge och jag ska få träffa Per-Anders och hans tjej Emma för första gången!

Ha en bra fredag!

Påväg hem från Göteborg! Bagaget är proppf...

img_0613 (MMS)

Påväg hem från Göteborg! Bagaget är proppfullt! :)