Nu ska vi fira...



(Kameran på laddning inför kvällen så webkameran fick agera... därav den dåliga kvaliten!)

Happy New Year!

Då är väl detta sista inlägget för året då...om jag inte lägger in någon bild eller så sen när jag "nyårspiffat" till mig. :)

Man skulle ju vara duktig och skriva en liten årskrönika, som många andra har gjort, men tyvärr har jag inte tid med det just nu... kanske blir det en liten sammanfattning på det gågna året efter att vi klivit in i 2010!!

Önskar alla ett Gott Slut och ett Gott Nytt år nu då! Och ja... nyårslöften har man väl alltid haft och försökt hålla, men det går ju ungefär lika bra varje gång... så i år får vi se. :)

Men en sak är säker... det kan bara bli bättre! Även om nu vårat år har varit helt fantastiskt...

Jag har hunnit bli 30 år...vilket ju kanske inte är så kul, men kalaset var skoj... Jag fick även den bästa presenten någonsin... En resa till Rio... och dit flög vi i mars... Och trots våra handikapp (classes axel och min brutna fot) så hade vi en helt underbar och skön sommar i båten på kusten. Sen har vi har ju även hunnit med lite småturer till Oslo, Köpenhamn och Helsingfors också...vart på några kryssningar och lyxat till det lite på hotell.

Så ja.. jag klagar absolut inte på detta året... men som sagt.. det finns alltid någonting som kan bli bättre. Kom i håg det!

Kram på Er alla och hoppas Ni får en riktigt trevlig kväll i kväll!


MAT!

Sen sallads lunch vid datorn... då resten av lurren gick i shoppingens tecken. :)


Vill ha...

Vågar jag köpa en rosa grej till??... och vilken skulle jag i så fall köpa??





Det skiljer en del i pris kan jag lova, men å andra sidan så är ju Guess bra "kvalisort" och en klocka man kan använda om och om igen..

Jag vet.. Rosa rosa rosa... Ni blir galna på mig snart va?? :) Men det är ju bara en liten detalj.. det är ju inte så att jag går runt i rosa dagarna i ända!

Så det så!

Nu kom jag ju faktiskt på en grej!!!  Jag fyller ju år om 1½ månad och kan ju faktiskt önska mig Guess klockan av "älsk". :) Jag fick ju min favvo klocka förra året jag fyllde av pappa och Anna-Lena... men det skadar ju faktiskt inte att ha fler att välja och vraka mellan. :)

Classe....Köp denna så är jag nöjd sen... (*ler*)


Frukost!!

Jag vet... Inte den mest ultimata frukosten....men ju mer sällan, dessto godare!!



Är inte detta kärlek så säg!? :)

Tomten finns.....

...Han ser bara liiiiiite annorlunda ut än vad man tänker sig. :)


Finns det några snälla barn här???


...självklart fanns det det....


...och barnen kramar tomten.. Rasmus var något konfunderad över denna knäppa tomte, medans Amanda visste precis vem det var. :)


1:a klass..

Just det.. Köpte mig(läs Classe) en 1:a klass biljett hem från Kga till Thn igår, då jag ändå tycker att man kan unna sig det när man väl åker tåg. Större plats.. mindre folk, gratis tidning, frukt och dryck samt gratis internet. De gånger jag åkt 1:a kl förut har var it super , men i går... Ja, då kunde jag lika gärna ha bokat boskapsvagnen känns det som.


Dfs-Ksd..en luuugn tur...
Resan från Dfs till Ksd var inga problem...det var jag och en herre till bara, så det var väldigt lugnt och skönt. Men sen började skiten.

Väl i Ksd hade jag 7 minuter på mig att byta.. och till min lycka insåg jag att tåget skulle avgå mitt emot där tåget stannade. Hade ju så satans mycket packning..CBB..Classe bär och betalar...blev i detta fall bara CB..Classe betalar.. då han ju redan åkt hem till Thn innan mig. Och där stod jag och var nöjd över att jag bara behövde ta några steg för att kunna kliva in i nästa tåg som skulle ta mig DIREKT till Thn. :)

När klockan är dags för avgång slocknar skylten och folk börjar knorra och vrida på sig... i och med detta, så hör man inte vad det är de ropar ut genom högtalarna.. men helt plötsligt inser jag att det bara är att ta sitt pick och pack och följa strömmen....för härifrån skulle inte tåget gå i alla fall. Med klackskor, utan vantar, massor med packning och till detta... isbana som underlag... så kan Ni ju bara tänka Er själva hur det såg ut när jag staplade omkring där. :) Sur var jag också..då folk knödde sig och inte visade någon hänsyn för andra. Men tillslut kom vi fram till vårat tåg, som visade sig skulle bli 40 minuter försenat, utan bistro och utan lok. Till slut hittade dom i alla fall ett lok som kunde ta oss till Säffle... för att sedan ta oss därifrån med buss till Mellerud, för att där IGEN byta till tåg mot Gbg.


Okej med förseningar osv...självklart gör dom ju allt dom kan för att vi ska komma hem på bästa sätt, men just för att jag nu bokat 1:a klass biljett så skulle det ju såklart jävlas. :)

Började med att det i Ksd klev på ett gäng (snor)ungar som först inte fattade att dom satt sig i fel vagn. Vill ju inte låta gammal, men Ni vet när man sitter där å ska ha det lite lugnt och skönt och det kommer in ett gäng fnittriga tonårstjejer å några vilda tonårs killar... Då blir man rätt trött. Tänkte att dom skulle åka ut när konduktören kom, men eftersom det var mycket annat som hon var tvungen att fixa pgs förseningen, hann hon aldrig in i vår vagn. :( Jaja.. skit samma... Väl i Säffle var folk som galna igen och knuffades och knöddes... Ungarna tjöt och folk var allmänt virriga. jag slängde in mina väskor i en buss å gick in å leta efter en plats.  Tog typ första bästa bredvid en tjej som jag kände igen från stationen...

WHY??

För det första så luktade hon inpyrd rök och vitlök hela hon...vilket inte är min favorit lukt direkt.. Sen drar hon upp sin dator och tittar på film (som om hon var själv på bussen) med högsta volym utan hörlurar. Dessutom får hon fram en chipspåse (sourcreame eller grill) + en cola. Vid detta tillfälle började jag skruva lite på mig och se mig om efter en annan plats. Men nope.. det var fullt. Jaja, en timma ska jag väl klara tänkte jag... Men sen kom bomben...

...Någon släppte en fiiiis... Då fick jag nog och bara ville vara hemma.

Summan av detta nu då? Jo.. det var ju just det med att jag/vi köpt en dyr biljett......Och fick vad???... bara OTUR!! :)

Men idag kan jag skratta åt det, för det är rätt kul att tänka tillbaka på hur folk blir som tyranner så fort det blir en liten ändring i planeringen.

Hade dessutom rätt roligt åt killen framför mig som skickade sms hela vägen från Säffle till Mellerud. det var itne direkt så att han smög med sina mess, utan satt med telen så att jag kunde se rätt in i telefonen.. Å ja.. vad ska man göra. Det var rätt intressant läsning kan jag säga.. Haha..

Dryga 1½ timma försenad klev jag innanför dörren hemma i Trollhättan. Trött men lycklig! :)


Trot eller ej...

...men jag lever.

Dåligt med uppdateringar under julledigheten som jag befarade. Vilket faktiskt har varit rätt så skönt måste jag säga. Vad ska man skriva lixom. :) Alla vet ju hur underbart skönt det är  och vara ledig, och alla har vi väl suttit och tittat på kalle och hans vänner och ivrigt väntat på tomten. För att resterande av tiden hälsa på släktningar och familj.

Är nu hemma i trollhättan igen efter många om å men igår. :) Mer om det sen.. nu ska jag jobba!

Annandagen..

Det blir dåligt med inlägg, när man har fullt upp hela dagarna! Inte för att man ska stressa på jul och det har vi inte gjort heller, men man vill ju ändå passa på att hälsa på hela familjen samt släkten.

Julafton var jättebra i Trollhättan och det blev många bra paket måste jag säga...+ en å annan slant också! :) I går begav vi oss till Kga för att fira jul med pappa, Anna-Lena, lillebror, Kristin och storebror med hela stora failjen. :) Även där en himla massa paket och pengar! Mysigt.

I dag har vi varit till mamma och Olle och julmyst lite också. Amanda tog sina skidor och jag fick pulsa i snön brevid. Satan i gatan vad jobbigt det är att pulsa i nysnö. :) 

Classe har nu lämnat oss för att åka hem till trollhättan igen, men jag stannar kvar. Vi skulle egentligen fira "lilla" julafton med kusinerna idag..enligt låååång tradition.. men varendea kotte utom faster och farbror ligger hemma med magsjuka. Så det blir inget med det idag. I stället åker vi till pappa för att åka pulka och basta. Det ska bli roligt...länge sen jag åkte pulka nu... 1 år sen för att vara exakt tror jag.

Nä, nu har jag inte tid med detta längra så ...Se upp i Backen... :)


Julörhängen!

Nu sticker vi och firar jul! :)


God Jul..

Tomtefrukost...

Sitter och äter mysig jul frukost med skinkmacka och risgrynsgröt.

Vaknade klockan 07.15 i morses och kunde sen inte somna om... Undrar varför? :) Kan det ha med att det är julafton i dag tro??  Ja, jag tror det. Låg spänt och väntade på att jag skulle hitta min morgon julkapp som tomten kommit med under natten.
Väntar på tomten....
För visst är det så!! Han kommer via skorstenen och lämnar paket till alla dom som varit snälla?

Jag hade varit snäll och så också Classe faktiskt.. men han var inte lika ivrig över att leta efter klappar som jag...Haha.. så jag fick ge honom några hintar. :)

Tomtens paket...                             Innehållet.. :)

Nu ska vi bara njuta av förmiddagen och efter det gå till Classes föräldrar och fira med hela familjen Lext! Mys!
Saknar ju såklart min familj i Kga såhär på julafton men man kan ju inte vara överralt och vi får ju fira jul i dagarna ändå!

GOD-JUL då allihopa och hoppas Ni får en riktigt bra dag!
Kram till Er alla!!


Ps...Man får dricka julmust till frukost på julafton... det säger i alla fall Classe...Så passa på!!Ds

Ingen vinst tyvärr...

Nope!! Men det var nära!! VÄLDIGT nära!!

Flera gånger också... Men det är ju som man säger... Nära skjuter inten hare!


Detta är vad jag äter på ett julbord ( + ägghalvor)... minus röbets sallad...som jag faktiskt provade för första gången idag....på länge :)

Blir nog inte jätte mycket mer av det.... men jag ska dock prova vår skaldjurs jansson som vi gjort idag... Den blir nog god tror jag. :) Jansson... fast med räkor och kräftstjärtar i. Prova vetja!


Men nu får det bli hejdå för denna gång....
för i morgon....
...ska vi fira hela dagen lång.


:)

En vit jul!!


Äntligen kommer julen som vi väntat på!! Den VITA julen.

Vad jag har förstått så har det i Kga varit rätt mycket snö sista veckan, medans det här i Thn bara varit lite vitt på backen. Och lite orolig har man ju varit för att det ska bli en jul som alla andra.. en GRÖN jul.. å det vill man ju inte ha!!

Men tack vare nattens snöoväder, så blir det även en vit jul här i Trollis. :) Å vad det verkar på flera andra ställen också, vilket ju är underbart. Kan det bli mer julstämning än så??

I kväll blir det ett litet spontant julbord tillsammans med uppesittarkväll på tv. Nu ska vi bara njuta av ledigheten i ett par dagar å börjar med lite rosa bubbel!

Mums!!



Nå´n har varit riktigt snäll, men glöm inte dom ensamma...

Ärligt talat... Vad hände egentligen?? "Vi som inte skulle köpa några julklappar till varandra"!!!???

Och detta är inte ens alla!! Någon måste som sagt ha vart riktigt riktigt snäll! :)

Tror att det jag!!





Men nä....Nu när jag ser alla dessa julklappar som ligger under granen börjar jag genast att tänka på de hemlösa och ensamma människor som kanske  inte har någon att fira jul med. Blir tårögd när jag tänker på det faktiskt. SÅ himla hemskt. Jag skulle inte kunna tänka mig en jul utan mina nära och kära, så mina tankar går verkligen till dom som inte kan fira jul på ett eller annat sätt.

Jag älskar paket...det är det bästa ja vet.. och även om jag/vi handlat mycket, så har vi även skänkt lite pengar till dom bättre behövande. Hoppas Ni också gjort..eller tänker göra det. Det är det lilla som räknas.. och har man bara en krona, så är det också alltid något!! :)

Sen finns det ju givetvis många familjer som också har det väldigt tjärvt i dessa tider.. men jag hoppas ändå att dom inser att dom i alla fall har varandra! Dom "dyraste och störstaste" paketen kan inte slå värme och kärlek med hästlängder!!

Så såhär da´n före doppardan... önskar jag ALLA en fröjdefull JUL!!

Svart under ögat??? Njae.. bara lite grann! :)

Ohoo fy fasen!!

Classe drog med mig ut på en power walk efter jobbet. Jag var sådär taggad, men följde i alla fall med ut till slut.


Det blev en tur runt kanalen (inte detsamma som spikön för Er som vet hur det ser ut här). Det var jobbigt... dels för att försöka gå nogorluna fort i bulisga kläder... + att det typ var halv snöstorm ute. Ena väge gick bra då vi hade medvind... men sen.. på hemvägen... då fick vi allt rätt i fejjan. Phu säger jag bara.. Ca 1,10 minuter tog det, så det får allt vara godkänt!

Men nu är vi hemma och har fått i oss lite hemmagjorda thainudlar med grönsaker och biff. Mums! Nu ska vi glo lite på tv å sen blir det läggdags för att vakna upp till da´n före dopparda´n! Wohooo!!




Nästa gång jag ska ut i snöstorm så kan jag ju ta bort maskaran innan... haha... jag var svart över allt när jag kom hem... till å med en sträng vid näsan som Ni kan se! :)

Från oss alla till Er alla!! :)


Jag och mina vapendragare Rasmus och Amanda. :)

I go SOLO!!! :)


Julgran a´la Lext/Lilja

Ja.. I går var verkligen en dag i julens tecken. Julstädning...julklappshandling...glöggdrickning, paketinslagning..tomtepyntning...julmusik....tågbaneinstallation runt granen, julskinkskok och sist men inte minst... Pricekn över I:et....julpyntning utav granen. :)


Färdigt resultat... Nästan....Lite fler kulor och pynt skall kompletera granen bara då det visade sig vara en riktig KalleAnka gran...

Denna tågbana köpte Classe i Aberdeen för att få ännu lite mer julstämning på julen. Den är jättefin att titta på då den lyser å spelar julmusik å tuuutar... Det värsta är bara att ljudet inte går att justera och att jingelbells är den enda låten som rullar om och om och om och om och om igen...  Haha..


Julenaglar


Röd manikyr med guldkant! :)

Ingen rolig dag...

.....Men säkert heller ingen överraskning för våra anställda. :(

Ja.. vi har alltså i dag lagt ett varsel för de anställda på Premier. Även om jag själv inte är drabbad i dagsläget, så är det så tråkigt om man skulle behöva mista sina "braiga" arbetskamrater samt det kompetensen som finns inom företaget. Men än är ju inget klart och vi får leva med att gå i ovisshet ett tag till.

Förutom dessa tråkiga nyheter, så har vi idag flyttat hela kontoret...det är fortfarande saker kvar att göra, men vi har ju flera dagar på oss här nu innan jul. :)Hur som helst så kommer det bli kanon... Efter att vi packat upp lite saker gav sig jag, Markus och Anneli ner på stan för att handla lite julklappar och äta lunch! Det var fan proppfullt på stan. Jobbar inte folk?? :) Nej.. tydligen inte... Man ska visst vara ledig INNAN jul också vad jag förstod idag.

Efter jobbet åkte jag,Classe och Isak ut till Överby. Där passade jag på att fixa till mina naglar nu innan jul + att jag fick några klappar till inhandlande. Tycker jag borde vara klar nu, men jag har lite dålig koll, så jag vet inte rikgit..

Får nog bli ett varv på stan i morgon med. :)



Vad har dagen att erbjuda tro?

Klockan börjar närma sig halv tio och det är strax dags att stiga ur sängen. Classe har legat och läst lite medans jag mojjat lite och bloggat. Det är ju så underbart att bara kunna ligga kvar i sängen huuur länge man vill när det helg. :)

I dag ska vi väl kanske  ut och trängas bland tretusen miljoner andra människor för att inhandla lite julklappar....eller såä skiter vi helt enkelt i det. Vi får väl se hur mycket folk som är i rörelse helt enkelt.. Men nåt kanske man kan hitta. Annars får jag ta det i morgon. Tänk att det är julafton den här veckan... Helt sjukit faktiskt. På torsdags sitter man där och tittar på Kalle Anka som så många jular förr. MYYYS... Å så ska det öppnas juklppar...också  MYYYS.. :)

Kom på att jag nog måste köpa mig en julestrumpa...vet inte vart jag gjort av min andra, så det får bli dagens mission.

Nä, nu kallar frukosten på mig där ute i köket, så ha en härloig söndag vad Ni nu tar för Er?

Trollhättan by afternoon!

Tänk vad härligt det är att bo nära lite vatten...I vårt vall är det ju kanalen som går här genom Trollhättan och i går när vi var ute och gick, såg det ut såhär.


-9 grader och solnedgång...

....Å så stötte vi även på några änder... och en och annan svan. :)

Najs..

Har man inte fredagsmys, får man ha lördagsmys och det ska vi ha i kväll. Classe står vid spisen och jag sitter framför tv:n i köket med datorn å kollar runt lite. Precis som det ska vara. :)

I går var det fest med jobbet som sagt. Mycket trevligt. Vi började med uppsamling på nya kontoret för lite mingel och tipspromenad för att sedan gå vidare till Buddys å bowla. Tyvärr vann inte mitt lag, men vi kom säkert tvåa... eller så muta det vinnande laget domaren. :) Efter bowlingen blev det middag... och efter det var vi några som gick vidare till Butler´s, där det blev dans för hela slanten.

I dag har vi mest segat, förutom en promenad nu på eftermiddagen. Riktigt skönt och minusgraderna gjorde att man vaknade till liv igen. Passade också på att hämta min cykel som jag så fint parkerat i stan.:)

Nu blir det kycklling och pommes med bea-sås.... Mumsfillibabba....smaka som krabba. (som Matias säger) :)

Kanske så kan jag bjuda på lite kort sen också...

Partiiiiieee...

Då var det dags för att påbörja förvandlingen inför kvällen. :) Har packat hela dagen på kontoret idag. Känns både tråkigt och kul att flytta till nya lokaler. Vi har väldigt mysiga lokaler i dag då det vart lägneheter där innan.. det blir lixom inte så kontorsaktigt då. Men det nya är superfräsht med utsokt över Trollhättan och även där får vi egna rum, vilket är skönt.



Besked har nu kommit att GM lägger ner SAAB!! Än så länge så har det bara stått i tidningarna än men detta har man ju nästan anat... även om man lever på hoppet. Som Ni förstår så är ju SAAB en väldigt stor del av Trollhättan och med detta besked finns väl nästan inget positivt. Vi kommer att få lägga fler varsel och så också många andra företag. :(

Men men... Detta ska inte tänkas på i kväll, för då ska vi slå klackarna i taket! :)

Tjing!

Torsdagsmys


Klockan är strax efter 21.30 och jag tänker faktiskt gå upp å lägga mig. Har precis kollat på Paradise Hotel och skrattar lite åt deltagarna som i kväll bet sig själva i svansen. :)

Julklappshandlandet gick bra idag.. har lite kvar men det få jag väl fixa i helgen eller i nästa vecka.

I morgon är det konferens kombinerat med julfest kan man väl säga... Ryktet säger dock att det inet blir julbord på kvällen vilket jag tycker är ganksa så bra. Äter hellre vangli mat då jag inte är så förtjust i julmaten. Eller ... jag tycker det är ok med köttbullar å prinskorvar typ å det vet jag att jag kommer få nog av "hemma" så även om man blir bjuden, så tycker jag att det är bortkastade pengar för min del. Men alla tycker ju olika.

Om jag ska hinna upp i sängen innan kl 22.00 så får jag nog sluta nu, så God Natt!

Mobilbloggandet går sådär...

Jag försöker mobilblogga från nya mobilen, men det går inte så bra. Humm... jaja.. jag får väl kolla upp detta.

Har fullt upp på jobbet med bokslut, konferans och flytt..plus att manska försöka fira jul mellan allt detta, hur nu det ska gå! :) Känns som att jag skulle behöva en extra vecka i denna december månad! :) Men men.. det blir nog bra!

Har varit borta i nya kontoret hela dagen i dag nästan och plockat upp arkivet. Phu säger jag bara... Men nu ska jag försöka pusta ut lite óch släppa kartongerna och åka ut å handla lite julklappar. :)

Får väl uppdatera lite senare om jag har någon ork. Är som sagt inte så mycket annat än det jag nämnde innan som händer...jobb jobb jobb.

Tja


Jag ser det snöar!

Tittar ut genom fönstret å vad ser jag inte om stora vita snöflingor! :) Frågan är ju bara hur länge dom kommer att ligga kvar.

Sen är det ju så att det är finare och titta på än att vara ute i. Alltså.. det är ju härligt att åka skidor och så, men att vara ute på vägarna med bil och med hala skor är ingen höjdare. Specielt inte för mig. :) Har ju en tendens till att halka åtmindstonde en gång per vinter. :)

Jaja.. det var väl det för nu...

Lussekissar..


Några fula lussebullar....

Finn ett fel...(behöver jag säga att det inte är jag som designat dessa?) Att det ska va så roligt? :)

Resultatet!! Kanke inte så snygga....men ack så stora och goda!!

18.00

Är fortfarande kvar på kontoret men ska snart dra mig hemåt tänkte jag. Kvällen blir så himla kort när man kommer hem så sent. Tyvärr kommer det nog se lika dant ut hela veckan, då det är mycket och göra nu pga vår flytt till det nya kontoret. Det är inte EN grej som ska flyttas.

Nu har vi ju anlitat en flyttfirma, men vissa grejer blir det ändå som man får flytta själv... som arkivet tex. Det har vi trixat lite med idag. Phu säger jag bara. Ska bli skönt när det är klart.

Lussebaket i går gick jätte bra och dom smakade faktistk väldigt gott också. :) Varför dom nu inte skulle göra det! :) Lägger ut lite bilder sen.

Nä, bäst att jobba på lite så att man kommer hem någon gång..

Lussebak

Det blev inget bak i går, så vi gör det idag i stället. Julmusik och saffran gör att man kommer i julstämning måste jag säga. Så himla mysigt. :)


Degen på jäsning...

"Lilla" allt möjligt!

Det här är så roligt.. Och dom är ju så gulliga,men  SIXTEN är min favorit!! :)


Vila

Jahopp... Det var den frukosten det!!!

För över en timma sen så tänkte jag att jag skulle gå upp och göra mig lite mysfrukost, lördag som det är. Felet jag gjorde var att jag råkade öppna ugnsluckan för att ställa in en form där. Fick syn på en brun fastbränd fläck på botten och började genast att skrubba...

Tyvärr slutade det inte med fläcken.. Jag har nu gnott hela köket i över en timma... och trots detta slit, så syns det inte något direkt på utsidan, utan alt ser ut som vanligt.  :( Men i mitt samvete så känns det skönt, för nu är det i alla fall renare i de flesta vrår än vad det var tidigare. Har dock en sak kvar, å det är att rensa lådorna... Men det tar jag en annan dag.

Tanken i dag var att ev. åka till Gbg å gå på liseberg samt bo kvar där. Men med detta väder så känns det sådär faktiskt. I stället tror jag att vi tar å baka lite lussekatter och dricker glögg. Mys på hög nivå det. Kanske tar å ställer upp en tomte eller två också.. för att få liiiite julstämmning i alla fall. :)

Kanske var dumt att köra en storstädning i köket, när det snart kommer se ut som ett kaos igen... Bäst jag lägger ut en före bild, så jag kommer ihåg hur det såg ut innan vi började med julbaket! :)


Rostfritt i all ära....men det är fan ett heltidsjobb att hålla fint..och här har det fuskat ser jag. :)

Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå iväg och sola...Och när jag nu tittar ut genom fönstret, så börjar faktiskt molnen att skingra sig å solen börjar titta fram. :) Kanske blir det en fin lördag ändå´rå!?

IDOL

Jaha..Då får man väl göra ett uttalande om idol finalen som alla andra gör i kväll.

Erik är suverän...Absolut!! MEN.... jag hade faktiskt hellre sett Calle vinna hela skiten. Men men.. man kan inte alltid få som man vill.

Några andra höjdpunkter i kväll var ju bla. Robbie på Skavlan...som jag i och för sig typ missa... :( Såg slutet bara tyvärr. Dock kompenserade Westslife det hela med att uppträda på Nobels fredspriskonsert i Oslo. :) Dom killarna kan dom.

Classe har gått och lagt sig, då han ska upp mitt i natten och köra till landvetter.. Själv ligger jag och tittar på Idol eftersnack blandat med fredspriset, men känner att jag också ska gå å natta snart.  Massagen gjorde sitt känner jag!! Helkroppsmassage... med blandad förtjusning.. Att det kan vara skönt och göra SÅÅÅ ont samtidigt är konstigt. Men en sak är säker och det är att jag är helt mör i hela kroppen nu.

Det som sitter säkert i kväll är att denna fradag har varit helbra. :)
Och det som sitter löst är att innan man vet ordet av det så är det måndag igen... :)



What about now...får bli veckans fredagslåt! :)

Natten går tunga fjät....

Luciapyntad och skelögd dagen till ära. :) Fin kombo!! Haha..



Santa Lucia...

Njae... Inte riktigt, men ändå för många. Eftersom Lucia är på söndag, så är det nog många som firar idag kan jag tänka mig.

Så också vi!

Ska snart ge oss av och hämta lussebullar som vi ska dela ut till alla anställda. Så förmiddagen kommer spenderas ute på Saab och efter det blir det massage! En bra start på en fredag måste jag ändå säga! :)
Och det slutar inte där heller... för i eftermiddag kommer Markus tjej hit till HK med deras nyfödda lilla tjej.. och då blir det också lussefika! :)

Nu är hon kanske inte nyfödd direkt, det har redan hunnit gå 6 månader nästan... men vi har ju aldrig träffat henne, så det ska bli kul. Givetvis har vi laddat upp med lite paket och storebror blir inte heller utan.

I kväll blir det nog slapp i soffan känner jag, för att i morgon hitta på något litet äventyr! Å vad det blir får vi se! :)

Nörd... Javisst!


Herregud.. jag fixade det på första försöket och förmodligen har inte nån ens hunnit märka felet! :)

Min meny

Ändrade bredden lite här på bloggen och VIPS... så försvann min meny längst ner på sidan.. Där hade jag ju naturligtvis inte tänkt att den skulle vara, så om någon snäll själ kunde hjälpa mig tala om hur jag ska få tillbaka den längst upp på sidan, vore jag tacksam.

Har försökt på designbloggen.. men det hjälper ändå inte...

Det är nu man skulle va datanörd hlet enkelt! :)


Gai pad met mamuang!

Nu är det dags för lunch och idag blir det detta!


Thai i stora lass.... MUMS!!

Det är verkligen det bästa maten som finns. Längtar sååå till (och tillbaka till) Thailand. Önskar nästan att jag var en liten thailändare.... så att jag kunde laga massa god thaimat varendaste dag! :)

Ring ring, bara du slog en signal... :)

Det blev ingen av dom två nedanstådens telefonerna... utan denna.

Påminner lite om en Iphone med touch screen och så råkade den ju vara rosa också. :) Lite suddig bild kanske.. men det är superfin IRL!! Den var heller inte superdyr, så tröttnar jag.. Ja, då köpe jag väl en ny då! :)



Så nu är det bara att ringa och skicka sms, samt mms!!

TrÖtT

Ska den här dagen aldrig ta slut... Det är ju ändå onsdag idag, och dom brukar inte kännas så tröga! Vet inte vad det är.

Jaja.. i alla fall tänkte jag kanske ge mig ut efter jobbet och titta på ny mobil. Jag är ju typ kär i rosa och måste nog hålla mig till den färgen på mobiltelefonen också faktiskt! Tyvärr växer ju inte dom modellerna på träden, även om det kommer fler och fler modeller efter hand.

Jag är inte ute efter någon värstingmobil, bara den är lite nyare än den jag har idag.

Ärligt talat.. hur länge har jag inte haft denna då tro?? :) Den blir bara fulare och fulare ju mer jag tittar på den...
Om jag hittar en ny, vet jag vem som ska få denna i julklapp... :)

Funderar eventuellt på en Ericsson... Har nästan alltid haft Nokia, men ska kanske ta å byta nu i alla fall. Man lär sig ju telefonerna ganska så fort i dag ändå.

Dessa telefoner är ju inte heller toppnya, men jag tycjker ändå att dom är lite söta. Och eftrsom den inte är så dyr, så kan man ju köpa en ny om ett tag om man tröttnar! :)




Ja, sen finns det några fler jag kan tänka mig.. bla en med gulddetaljer på... Lite snyggt "chickt" sådär..

Måste helt enkelt slå slag i saken nu å köpa mig en ny då jag pratat om detta ett tag nu...Men jag har lixom bara inte fått tummen ur...som det så fint heter! :)

Någon som har något annat förslag annars???


Yacht

Fick ett mail från Classe där det stod: JULKLAPP!



Så Kakan ( du bad om önskelista).... här är ett tips! :)

Nya skor..

Åkte ut en snabbis till överby efterjobbet för att köpa present till svärmor som fyller år idag. Hann ju såklat in i ett par andra buriker också, snabb som jag är. :) Dessa var vad jag hade hittat...




Trasig strumpbyxa

Är inte detta irriterande så säg....



.... som tur var så täckte kjolen det mästa av maskan, men man blir ju ändå alltid trött när det händer. Tur att man har ett par styckn i reserv. :)

Nu lunch sen tillbaka till jobb!

Kalender..

Jag ligger efter i min chokladkalender... Vilket inte är så konsitgt.. vi köpte dom nämligen i går! :) Så mer choklad till mig nu i några da´r! :)

 


Glöggisch..


Sitter och kollar på Paradise Hotell och har avjutit lite glögg. Mysgott.... :) Det var äna skönt att sätta sig ner lite. Det har nämligen gått i ett efter jobbet.

För det första så kom jag inte iväg förens runt 18.00 från jobbet... Gick direkt till bilen och skulle åka å storhandla. Trodde vi ja!! Det gick itne ens att låsa upp bilen med larmknappen. Vi fick ta oss in genom den vanliga nyckeln, men nej... bilen ville verkligen inte starta!! Det är då man ger upp å bara vill skita i saken å hoppas att nån annan löser problemet. Men så blir det ju aldrig.. Så det var bara att gå hem å ringa in lite hjälp. Tack vare Classes pappa och vår förra lägenhets nya ägare.. startade bilen på ett kick igen. Av ngon anledning så hade batteriet laddat ur sig.. Hoppas bara att det var en engångsföretelse. Iväg kom vi i alla fall å när vi väl kom hem med alla kassar, kom vi på att vi skulle frosta av frysen...


Som Ni ser var det dags att frosta ur här...

Samtidigt som dett gjordes var vi ju tvugna att få i oss lite mat också... och efter det.... ta reda på allt vi handla å lägga in i skåp,kyl, frys och skafferi... Och ja.. strax efter 21.30 satte vi oss i soffan... och nu känner jag att det snart är läggdags också!

Så god natt alla!


Året var 1979

Här kommer lite bilder som jag lovat! :)


Redo för PARTYYY!!

 
Lite förfest hemma hos oss med Classes kusiner

  
Sång för jubilaren..


Jag och Classes (ena) kusin Linda

 
Hela havet stormar. Det slutar med att dom två sista hamnar på golvet i stället för att en hamnat på stolen. Haha...Då blev det jubel!


Otroligt snygga gäster.. :)

   
Lite blandade folk...Bla, Chris, Joanna, Kari och Catrine


Jag och Malin...(en till kusin till Classe) svänger våra lurviga


Tack och godnatt! :)

Orkar inte lägga upp fler bilder då det ju tar sån tid att greja med.. men för Er som har FB och mig som vän.. kan säkert komma in å titta på de andra fotonen också!


Uppdatering

I vanlig ordning så blir det inte så mycket bloggande på helgen. Gårdagen gick åt till att städa, ut och handla blomma till födelsedagsbarnet och planera klädseln inför maskeraden. Varken jag eller Classe hade bestämt vad vi skulle ha på oss, men det visade sig ju bli skitbra, när jag dessutom blev framröstad som en av dom bäst klädda! Det Ni!!

Kl 17.30 började festen på MEZA och året var ju, som jag skrivit tidigare, 1979. Vi hade bjudit hit Classes kusiner innan då det kändes lite roligare att gå dit tillsamans, då ingen av oss knappt kände några som skulle dit. Dessutom kändes det lite lättare att gå genom stan med fler som hade "spökat" ut sig. :) Jag hade värsta platåstövlarna på mig, som till råga på allt var lite för stora.. så när vi gick hemifrån hörde nog halva stan det tror jag..Klumpigt...men samtidigt kändes det som att man gick på moln.. Helskumt!!

Festen var jätterolig och det visade sig att man inte alls hade behövt stressa upp sig ang klädseln. Men så är det ju ofta när man ska göra något annorlunda.. man oroar sig att alla andra kommer se mycket bättre ut... eller att man själv spökat ut sig ltie för mycket...Men det blir alltid bra i slutändan.

Jag lovar att uppdatera med bilder, bara det att vi inte ens kollat igenom fotona än. Tror jag ska göra det nu faktiskt... Haha... det kan bli roligt!

Här kommer ett smakprov på våra skor.. Classe valde dock att ta ett par vanliga skor. :)



Riktigt tjusiga....speciellt dom bruna..Haha!

Lite shopping

Var på stan en sväng efter jobbet igår, då dom hade lite specialerbjudande i butikerna..

Hittade denna kjol och en snygg topp i korallblå frg. HIttade dock ingen bild på toppen.. men här har Ni kjolen..


Ser kanske lite tråkig ut "bara sådär", men är jättefin på! Sen att det var 20% rabatt på allt, gjorde ju inget! :)

Nu släcker vi.

Tänkte först ge er ett litet smakprov på hur jag kommer att förvandlas från -00 tal till -70 tal på lördag. Men jag besparar Er det nu. Kanske kan jag göra det i morgon i stället... eller kanske på lördag förmiddag... Vi får se!

Classe och jag har nu varit ute på en kvällspromenad runt spikön. Det var skönt, men väldigt blaskigt och halkigt. :)
Tog en sväng förbi Kungshallen också för att se om dom hade några chokladkalendrar... men det hade dom inte.

Nu vänar spikmattan och sängen. Classe sa att jag började snarka redan innan jag la mig på den igår, så den ger resultat för min sömn i alla fall. Sen hade jag visst blivit lite sur när han snällt väckte mig efter ca en halvtimma för att jag skulle slippa ligga på mattan hela natten. Haha.. mitt humör när jag är trött är inte å leka med. Men det är tur att han kan skratta åt mig i alla fall! :)

Men nu släcker vi å säger god natt!
Over and out!

En liten låt..


Gillar speciellt refrängen av någon anledning!?!?


Morgongöra...

Sitter med en macka i handen och en lunta papper i andra handen. Korrekturläser nämligen lite text som ska iväg för tryck. Å det gäller fasiken att vara nogrann.. 

Kan jag tänka mig att Classe viker sig av skratt nu då jag ju i vanliga fall, här i bloggen, är väldigt slarvig med och kolla igenom hur jag stavat! :) Några småfel här och där känns som att det kvittar i en blogg, men i något som ska iväg för tryck är LITE viktigare. Å jag kan..OM jag bara VILL! :)




Kniven mot strupen...


Nu osar det för fullt i köket!! Texmexbiffar står på menyn. Premiär faktiskt...så vi får helt enkelt se vad det smakar! :) Det blir en liten hopbladning på bröd, ägg, paprikakrydda, cayennepeppar, chili, spiskummin, vitlök salt och pappar.

Dom ser verkligen skitäckliga ut....som små bajskorvar.....jag vet...
Men dom blir nog goda hoppas vi. :)

Frisk som en nötkärna!

Hemma på lunch!!

Vilket betyder att jag varit på jobbet som vanligt idag. Inga känningar alls i kroppen efter sprutan förutom lite ömmande i armen då.

I dag är det det vanliga "månadsmarknaden" i stan. Försgta onsdagen i varje månad är det en sk. knallemarknad i Thn. (Känns som att jag berättat det förut) Lite mysigt nu när det börjar närma sig jul. Har inte varit nere där än, men funderar att gå svängen om innan jobbet. Annars så smiter jag väl ner där lite senare i eftermiddag. Inte för att jag ska ha något, men det är som sagt lite mysigt nu när det börjar vankas mot jul.

I kväll har vi inget särskilt planerat, förutom att jag måste fixa det sista i klädväg inför festen.. Det kommer bli sådär måst jag säga. Inget kul å gå på fest när man känner att man inte trivs i kläderna man har valt. Spelar ingen roll om alla säger att alla är lika fula...jag vill ha något som jag trivs i. Å det har jag än inte hittat. :( Men det blir säkert bra när man får på sig allt occ man stylat till sig ala 1979 men hår å smink å allt vad det innebär.

Nej.. nu ska jag vila lite innan jag går tillbaka till jobbet. Känner mig lite frusen och trött... undrar om det är sprutan som spökar.. :)


Baconspruta och ny design på naglarna!



Såhär ser det ut  när jag just nu ligger jag i soffan framför datorn

 

Åhåå vilken tråkig bloggare jag känner mig som nu för tiden. Inläggen blir bara tråkigare och tråkigare och detta blir ju inget undantag!

Jobbat som vanligt idag och för att göra tisdagen lite roligare gjorde jag en liten lunchshopping. Å det gör en ju glad. I alla fall när det man kommer hem med passar till hemmet. Blev lite inredning samt tillbehör till en ljusstake som jag skulle dekorera. Från att ha varit tråkig å ful.. är den nu rätt fin måste jag säga... Inte den snyggaste kanske..Men så blir det när man tar vad man har. :)


Haha... liiite för långa ljus...vilket jag annars tycker är lite elegantare, men till denna stake passade det inte, så i morgon är det jag som köper lite mindre ljus. I fall Ni vill anteckna?

Vid tre tiden åkte jag, Marcus och Anneli från jobbet för att åka till SAAB hälsan för att ta vaccin...men när vi kom fram så var det slut. Tyiskt... Så det blev att åka tillbaka in till stan för att ta den på den vanliga vårdcentralen. Där fanns vaccinet kvar, inget folk å vi var därifrån innan man hann å blinka.

Efter det körde Mrcus ut mig till Överby där jag fixade till mina naglar. Måste ju ha ite julfina naglar nu när det börjar närma sig, men eftersom det är lite tidigt å jag behöver göra om dom om ca tre veckor igen, så väntar jag med julmotiven. Så nu fick det bli en vanlig fransk manikr fast med en ceris färg och en silverrand och det får duga för nu.


Nu hoppas jag bara att jag vaknar upp pigg och fräsch i morgon och att jag slipper feberfrossa och hallusinationer å allt alla klagar över. :)

Aj!

 

Jag dricker sällan varma drycker eftersom jag inte är något fan av varken kaffe eller thé..Det händer väl emellanåt att jag kan ta en kopp choklad på jobbet när jag känner mig riktigt frusen och så även ett glas thé. Idag var en sån dag!!

Men jag förstår inte att jag aldrig lär mig att det i koppen är riktigt varmt!! Samma sak varje gång... Jag slurprade på i vanlig ordning å brännde ihjäl halva tungan samt övrig inredning där inne i käften! 

Nu kommer jag åter igen gå med en värmeblåsa på tungan!! 

Men sen då... ja, då brukar jag vänta alldeles för länge på att det ska svalna.. å nästa gång jag tar en klunk.. jag då är det kallt!! Inte så gott...

Men såhär är det när man är en orutinerad "varmdrycksdrickare"!! :)