En helt vanlig måndag...fast lite tråkigare.

Då har vi varit hemma i en vecka ungefär. Nästan så att man har mer ångest nu än förra veckan måste jag erkänna. Vet inte vad det är, men det är nog lite allt möjligt som påverkar. Classe ska ju mönstra på nu på onsdag igen, och efter att spenderat två veckor tillsamman dygnet runt, så känns det nu värre än vanligt när han ska åka. :( Men men.. det brukar gå över efter ett par dagar och man får försöka att se positivt. Våren ska väl förhoppningsvis komma snart och det blir bara ljusare och ljusare. :)

Ska försöka komma igång med träningen igen också. Varför ska det vara så svårt att komma igång igen efter att man haft uppehåll.. Och  VARFÖR har man uppehåll över huvud taget?? :) Nej.. nu får det bli ordning på detta. Har ju min personliga tränare också som jag måste kontakta. Vet bara inte vem jag ska välja. Måste nästan träffa dom innan jag bestämmer mig vem som ska "puscha" mig i min träning! Det får bli projektet under de 4 veckor som Classe är borta.

Var ju i Karlskoga i helgen också en snabbis. Herre gud va mycket snö det var där. :) Fick nästan lite julkänsla. När vi kom rillbaka till Trollhättan så sken solen och det var alldeles krut torrt på marken.. Att det kan vara sån skillnad på 20 mil! :) Även om det var lite små jobbigt att åka hem till mormor, så kändes det ändå rätt ok. Och det var mysigt att träffa hela min familj.

Nä, nu ska jag ta och smörja in mina torra armar.. Varför ska man alltid bli så himla torr när man kommer hem från en utlandsresa. Känns ju som att man tappat hud så det räcker till att sy ihop en kroppsstrumpa. :)

Kommentarer
Linda

Ja här är det verkligen vinter,kul för barnen. Men jag vill ha värme!! Hoppas ni hade dte mysigt i karlskoga =)

2009-03-30 20:22:53
URL: http://lindamagnus.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0