Lagesrapport fran Paris!

Detta inlagg kanske blir lite svart att lasa, da det ju inte dom tre sista bokstaverna i alfabetet finns har i frankrike! :) Men det ska val anda ga att ge en liten lagesrapport.

Planet kom ivag lite forsenat fran landvetter, men piloten tog igen det ganska bra anda. Och nu ar vi har.. pa denna stora flygplats. Lite besvikan dock, da nogon lurade oss ivag till gaten det forsta dom gjorde. vi fragade tva stycken hur vi skulle gora, och dom sa att det somm finns har, finns aven vid gaterna.. typ .. butiker, restauranger och barer. Gott tankte vi.. sa vi tog en buss bort till var gate och nar vi val gatt igenom sakerhetskontrollerna fanns ingen atervando!! ha ha.. vi kan skratta at det nu.. men va fan... Vi ar pa en huuuur stor flygplats som helst...Men har... dar vi ar.. finns ingen restaurang.. ingen bar.. bara en javla massa taxfree...

Sa vi har nu suttit pa en liten liten bar.. dar vi fick kopa typ micromat och pratat med en jamnlike till Classe. (En full sjobuse) :)

Tiden for min internetvistelse ar snart slut, sa jag ger mig har... om tva timmar flyger vi vidare och nasta anhalt ar Sao Paolo, innan RIO!!

Hola!!

 


Bilderna visar... forsta olen pa landvetter.. sen i flyget och sa pa var kulinariska maltid har i Frankrike!! Ha ha.. men vi ska inte klaga.. vi har det battre an manga andra just nu.. for i morgon ar vi i Brasilien. :) ha ha.. Classe ser ut som en gangster.. inte konstigt att han blev stoppad i sakerhetskontrollen!! :)

Kommentarer
Elin

Åh :) Ha en härlig resa :) Var rädda om er! kram:)

2009-03-10 21:55:59
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Mia

Elin: tack så mycket! Nu är vi äntligen framme och har redan varit nere vid stranden här i Copacabana.. helt underbart!!

2009-03-11 17:58:59
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0