Lunch

Då var det måndag igen och det är redan lunch. Herre gud vad fort tiden går. Men den gör ju det närman har att göra. :) Tänkte jag skulle promenera hem en sväng på lunchen.. rätt skönt att komma ifrån kontoret lite på da'n. Förut åt vi ju alltid ute.. å då kom man ju ut lite grann, men vi är några stycken som tröttnat på att alltid äta ute + att det är så onödiga pengar att slänga ut på lunch varje dag. Och går vi då inte ut å äter så blir vi ju sittandes här på kontoret hela dagen. Vi har många gånger sagt att vi får gå ut å ta en liten promenad.. Men visst.. det blir ju säkert av... NEJ!! Så därför så försöker jag gå hem emellanåt. Sen när Classe är hemma, så lagar ju alltid han lunch åt mig. Å det är ju lyx.. nästan som att gå på restaurang! *ler*

På tal om honom, så kommer han hem på onsdag. Dom ligge nu till kaj i Aberdeen och ska väl, inte som det ser ut nu i alla fall, hinna ut på något mer jobb innan hemfärd. Som res rutten är nu så landar han inte förens vid 21.00 tiden på onsdagkväll.. lite sent, men ja ja.. han kommer ju hem i alla fall och jagslipper en enam natt till! :) Han skulle kolla med rederiet idag om det på nåt vis går att ändra så att han kan komma med något tidigare plan, men det är väl inget att hoppas på!?

I eftermiddag har jag PU + lönesamtal. :) Känns ju lite spännande... eller inte.. Vi får väl se vad utgången blir! :) Känns lite pirrigt.. varför vet jag inte för det är ju inget farligt.... Och vad jag vet så har jag inte gjort något dumt som jag skulle kunna få skit för! *ler* Det är ju mest bara att prata om hur året har varit osv..

Helgen har för övrigt varit väldigt bra. Var ju i Kållered i lördags å shoppade lite. Köpte en Helly Hansen seglar jacka, som jag ska ha i båten. Den hade kostat 2.400:- men nu 1.200:-... så där gjodrde jag ett riktigt kap måste jag säga. Var även inn på IKEA och köpte ett nytt innertäcke (sånt riktigt hotellfluffigt täcke), en  lampa och några doftljus!
På kvällen var vi ute och åt några stycken å sen bar det av till Stålverket!

Gårdagen spenderades mest i soffan. Kollade på vasaloppet å senare på kvällen blev det reprisen av meslodifestivalen! Hann även med en liten promenad till affären också på eftermiddagen. :)

   

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0