Onsdag hela da'n!!

Mmm.. Gott och blandat är gott det!!


Tänk vad svårt det är att hålla sig ifrån godispåsen när det finns godis hemma. Därför har vi sällan godis på vardagarna.. men nu var det så att jag ju promt var tvungen att köpa med mig en påse gott och blandat från kryssningen i helgen. Å dom är så färska och goda att jag skulle kunna äta dom till middag. :) Men nu har jag lagt undan dom å så får vi väl se när dom kommer fram igen.

Idag var dagen kommen igen då när Classe skulle åka ut. Kl 04.00 lämnade han hemmet för att sticka till Aberdeen en månad framöver. Avskedet idag gick hur bra som helst,då ju jag var i någon slags "sovkoma" vid tillfällat vi sa hejdå till varandra. :) Och när jag vaknade och gjorde mig i ordning, så kändes allt som vanligt igen. Å efter det så har dagen rullat på. Lunch på stan med Gunilla, lite shopping efter jobbet,. handlat mat.. solat. färgat håret och så lagat mat.

Har matlåda för flera dagar framöver nu.. gött.. hatar att ställa mig å laga mat när jag är ensam. Därför så fåt jag göra storkok varje gång jag lagar, så att jag har ett par dagar. :)

             

Nää... nu är klockan över 23.00 idag också och jag har inte gått å laggt mig än... men det ska jag göra nu, Så god natt!!

Kommentarer
Classe

Jaha...det är så här det ser ut när jag inte är hemma, kan vara bra att veta

2009-05-28 08:49:23
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Mia

Classe: Det är laxreceptet, fast jag bytt ut lax mot kyckling.. Ha ha.. Å jag gjorde det så att jag ska slippa laga mat i ett par dagar framöver! :)

2009-05-28 08:53:50
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Jessica

Vad gott det ser ut :)

2009-05-28 17:53:10
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Jessica: Det är mycket gott å såååå enkelt!!

2009-05-28 19:25:58
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0