I dag!



I dag invigde jag min röda kofta som köpte för några veckor sen. Kände att det var dags såhär danföredanföredopparedan. :)

Annars så har dagen rusat iväg i ett rasande tempo och innan jag hann reagera hade ja suttit på kontoret i 12 timmar. Att det alltis ska var såhär när man ska vara lite ledig. Det är roligt med ekonomi men det jobbiga är att det ju alltid är såhär i månads skiften om man vill vara ledig. Men jag gör gärna det och kan vara lite långledig nu i stället.

I natt kom det ännu mer snö här i Trollhättan men som tur är så ska det ju nu lugna ner sig. Tvärtemot vad dom sa för några dagar sen. Men ingen är väl gladare än jag och min familj eftersom jag ju är en utav dom som ska ut å köra i jultrafiken. :/



Ha ha.. jag tror jag dör vad rolig jag ser ut.. Som en tomtemor... samma stuk på både inne och ute kläderna idag!! Skiter jag i att jag blandar rött och rosa.... Nu för tiden kan man göra det om man vill... bara så Ni vet det! :)

Nu ska jag kolla på bonde... å sen ska jag väl försöka packa lite..

Kommentarer
Tina 22 år - gravid vecka 33

Tycker inte du ser ut som tomtemor, ser skitsnyggt ut. Koftan är fin men framför allt tycker jag din vita topp är supersnygg!

2010-12-22 20:25:47
URL: http://hejtina.blogg.se/
Kecka

Du är jättefin!!!! Kram

2010-12-23 10:58:51
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia BF- Mars 2011

Tack vad snälle Ni är! :) Och Kecka...du kommer alltid med uppmuntrande ord..gulle dig! :)

2010-12-23 11:01:25
URL: http://miapiafias.blogg.se/
fatima (Isayah's mamma + BF i mars)

♥God jul på er♥

2010-12-24 00:31:31
URL: http://www.thistakes.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0