BB info igår...MVC i dag...och så en liten outfit på det!

I går kväll var vi på NÄL för information om förlossningen och BB. Vet inte vad jag ska tycka om just informationen vi fick då dom just nu håller på att bygga om både förlossning och BB. Därav är det ju inget som ser ut som det gjort och som det visades på bilderna. Men man går nu in till förlossningen via PSYK...och det känns ju tryggt! :)

Men visst... självklart är det alltid bra med lite extra info om vissa saker som telefonnr och andra saker. Något jag blev lite sur över var att man förmodligen INTE kommer få eget rum på just BB avdelningen, då det inte finns möjlighet för det under tiden av ombyggnationen och det är ju KASS.

Givetvis får man ha önskemål om eget rum men samtidigt förstår man ju att rummen kommer gå till dom som mest behöver dom. Och då vill man ju kanske hoppas på att man inte får ett eget då  det förmodligen är något som inte gått bra på förlossningen i så fall! :( Så det är bara att hoppas att man får ett rum med andra snälla mammor och barn! :)

Jag frågade om antalet i ett rum och oftast var man väl kanske tre som samsades men MAX 4 vid kris! Så det ska väl gå bra ändå...hopas jag. Det värsta är väl att man kanske väljer att åka hem i förtid för att det är svårt att få lugn och ro i ett rum med andra bebisar... dom lär ju inte sova samtidigt direkt! :) Men som sagt... vi får hoppas på det bästa!



För övrigt så drömde jag om att jag/vi födde en liten pojk i natt. Förlossningen kunde inte gått bättre och bebis hade massor med hår på huvet! Ha ha.. Det märks att det snart är dags!

Strax drar jag till MVC för att se till så kulan har växt och att kotten och mamma mår bra! Wiee wiee wieee...

Kommentarer
Fia

Snygg du är =)

Jag drömde jätte många nätter om att tjejerna föddes...men så vakna man och stora magen var kvar.

Spännande att se sen om det stämde =)

2011-01-25 09:50:57
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Kecka

Snygg jacka vännen! :) Kram

2011-01-25 11:40:24
URL: http://keckan.blogg.se/
Veronica

vad komiskt för jag drömde att en flicka tittade ut :)

- ska bli kul att se om det stämmer!!! 6 veckor kvar!!!

Har ni allt klart med vagn, säng och allt? kramiz

2011-01-26 20:15:39
URL: http://www.virrisbyvirris.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0