Slapparsöndag DELUXE!

Ligger i soffan med nattlinnet på och klockan är snart 16:00. Rekord i slapphet tror jag. Men då jag sovit lite sisådär i natt så har jag i dag under dagen små sovit lite och då heller inte orkat ta mig för att göra mig i ordning!!



Men en dag någon gång då och då får man ha såna här dagar inbillar jag mig för att inte få så dåligt samvete. Nu kommer ju även en ny jobbvecka och nån dag ska vi även bege oss in till IKEA för att titta på bla skötbord..om vi nu kan hitta något och så är det även lite andra grejer som måste fixas. Och då kan det ju vara skönt att man haft en slappardag där man inte gjort något!

Men snart ska vi faktiskt klä på oss lite för att gå iväg och hyra oss en film.. och så blir det nog pizza till middag i kväll!

Hoppas Ni också haft en skön söndag... slappardag eller ej!

Kommentarer
Emma - väntan på ett januari barn

Visst är det underbart med slappdagar, borde man nästan ha oftare :) Snart bebis ser jag, vet ni könet på miraklet? :)

Kram

2011-01-16 17:03:40
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Linda

Ååå såg barnvagnsinlägget nedan längtar tills vår beställda vagn kommer!Vårt bebisrum är klart skall bara upp lite hyllor etc sedan kommer det kort på bloggen;)

2011-01-16 17:55:11
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Josefine

ja det är ju faktiskt bra att ha från start, de kan ju ligga där ganska tidigt och titta på lite färger :) vi måste också kolla på skötbord, de på Ikea ser faktiskt riktigt bra ut !

2011-01-16 19:06:06
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Att bära ett knytte

Hej hej,



Bra att du tar det lugnt, man är ju trött som gravid!!



Ang skötbord så kollade vi inte det på IKEA för vi har tänkt använda en bänk i grovköket och sätta lådor under - det var säng vi kollade på där. De hade en del bra men vi har sett en jättefin på Babyproffsen (som dock är lite dyr, får se hur det känns). Men vi ska nog kolla fler ställen oxå för att ha mer att jämföra med.



Kram!

2011-01-16 20:49:47
URL: http://mittlillaknytte.wordpress.com
Kecka

Så ska en söndag spenderas :)

2011-01-16 21:19:33
URL: http://keckan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0