Härliga sol!

Sitter på framsidan i en solstol och njuter av solen, lugnet och fågelkvittret. Vinden är kanske inte den varmaste, men eftersom det knappt blåser något så gör det mig inget. Jag kanske inte skulle sitta här i kortärmat direkt men solen värmer såpass mycket att jag ändå kan sitta här utan jacka och skor. :)



Å sådär ja.. nu kom GT (med bilaga) levererandes direkt till dörren. Sicken morgon! :)

Bäst att passa på att njuta under tiden som Lexie sover lite förmiddag. Hon var visst trött i dag och inget mig emot. :) Jag får som sagt slappa lite medan sambon kör på med altanerna! :) Nå´n rättvisa får det väl vara.

Men snart blir det full fart igen då bus vaknar... Då ska vi nämligen ut mot kusten igen... Dags för försäljning av båten. Mmm.. blandade känslor där faktiskt. Vi säljer ju för att köpa större men det kan också betyda att vi blir utan båt en sommar vilket känns lite sådär. (Om vi nu inte mot förmodan skulle hitta någon innan dess?)

Men va fasen... vi klarar oss... vi har ju ett hus att greja med + att svärföräldrarna har båt där ute... och eftersom det inte är mer än en timma ut dit så kan man ju faktiskt åka ut över dan bara. Och vi har ju trots allt kvar vår lilla gummibåt som kan ta oss ut till nån härlig ö! :)

Kommentarer
Linda-Mamma till Alfred

Underbart!Här sover lilleman med FM,gottit! Hyffsat väder ute;)Vi fejar med här hemma;)Altanen skall oljas in osv;)

Åh vi har precis köpt ny båt som vi får i slutet av april, ett måste när man bor vid havet som vi;)

Riktigt skoj att du inte glömt mig!! Men som sagt det är fullt upp med våra små busungar!Rolig ålder nu;)

2012-04-14 11:54:54
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Jennie- Mamma till Melker

Åh, underbart! :) Ha en fortsatt fin lördag!

2012-04-14 13:37:23
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/
Carro

Guu så nice det ser ut! Här i Uppsala äre vinter igen! Fy f*n säger jag bara :) vi är oxå utan båt för tillfället vilket värker i sambons hjärta. Och lite i mitt med ;) finns inget skönare än att vakna upp till havs... Ni kommer säker springa på någon. Vad äre för båt ni är sugna på? Segel? Motor? Ha en finfin lördagkväll!!

2012-04-14 19:38:35
URL: http://daschans.blogspot.com
Evelina - mamma till Lucas

Men oj va härligt de där såg ut :) hihi!!! Njuter till max, precis som man ska!



En fråga; har du iphone? Och isf bloggar du från den ibland? Är de fortfarande struligt att kommentera dessa inlägg som man bloggat med från iphonen?... ja om du har en sån ;) Vet att de har varit strul med det innan på blogg.se! Undrar bara :) hihi



hoppas ni har en superskön helg fina ni! kramar

2012-04-14 19:58:50
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0