Missoni by Lindex!

Antingen så gillar man det eller så gillar man det inte!! Själv är jag mittemallan tror jag!! ;)
 
Tycker att vissa plagg är jättefina och speciellt till dom små... men det kan också bli för mycket om man säger så!! :) Provade några plagg själv men tyckte att det kändes sådär... Dumt att köpa nu när man är gravid också!! Men till Lexie hittade jag två fina byxor.. ett par "lite finare" och ett par "vanliga" mjukisar och dessa tänkte jag matcha med någon enfärjad tröja bara.
 
 
Själv slog jag till på väskan.. och den tycker jag verkligen jättemycket om! Gillar extra mycket att det liksom glittrar lite i den!
 
Sen kan jag ju inte lova att det inte kommer att slinka ner något mer än detta...men för tillfället känner jag mig rätt nöjd! :)
 
Vad tycker Ni om Missoni??

Kommentarer
Tina - Minnas mamma

Gillar verkligen leggingsen, men inte så mycket annat. Inte vuxenkläderna alls men på barn går det rätt bra :) Är nog också lite mitt emellan!

2012-09-28 22:58:44
URL: http://www.hejtina.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

Håller med dig, är också mittemellan. Hittade inget till mig, de skriker inte Evelina om grejerna precis. Jag är nog mer för de enkla, tuffa eller mer basic. Var inne idag o tittade efter den där byxorna med svart mudd men de fanns så klart inte kvar... hade inte räknat med det heller. Eller jag hittade ingen missoni...

de där byxorna är ju supersnygga speciellt med enfärgat som du säger... hade velat ha de där byxorna till Lucas med en svart body! :)

Ha en fortsatt skön helg. kramar

2012-09-29 23:23:12
URL: http://evelina84.blogg.se
tindra

Gillade Tote väskan mkt mkt men har inte fått tag på den här :(
Shoppade annars smycken,pyjamas byxor & kofta till mig. Gillar Missoni & har skor & tröja sedan tidigare.

2012-10-03 12:29:35
URL: http://Tindraohara.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0