Ja herregud!

Att få dagarna att gå är, nu för tiden, inga problem. Och vill man bli svettigare än på ett träningspass kan man ju åka ut till Överby (shoppingcenter) en eftermiddag med en Noelle och en Lexie!! 
 
Herregud... vad tänkte jag liksom. Noelle skulle snart behöva mat men jag tänkte ju att vi bara "lite snabbt" skulle köpa nya skor till Lexie och sen åka hem och det började ju bra men slutade med att Lexie försvann! Hon började följa efter nån annan lite större flicka i butiken som hade nån rolig "pruttslajm" och ja.. då kan Ni ju tänka Er hur kul det var att prova skor!
 
 
Hur som helst så hann jag mäta hennes fötter å prova två par... ena paret kom hon med själv... i rätt sorlek dessutom! :) Men... så började Noelle att gråta så pass mycket att jag var tvungen att ta upp henne...  Tog upp å la ner henne ett par gånger men tillslut gick det inte att ha henne liggandes utan hon slulle bara vara i famnen. Samtidigt kom en expedit fram å fråga om jag ville ha hjälp å jag tänkte att det kunde vara bra om hon också mätte skorna så jag verkligen kollat rätt.  MEN....Vad händer då?
 
Jo... Lexie är borta... Reser mig upp å ser mig omkring....skymtar henne utanför butiken... springer ut med Noelle i famenen å ser hur hon tänker åka rulltrappa!! Som tur är så var det en där som kunde stoppa henne....(eller den lilla pojken som hon sa... va fan.. hon var rosa upp till tänderna)  Men det slutar ju inte där. Lexie var ju inte helnöjd över att inte, just då, få åka rulltrappa utan skulle då helt plötsligt åka hiss i stället.... 
 
Ja, Ni kan ju tänka Er... en unge i famnen å en släpandes tjutandes i andra... ALDRIG MER tänkte jag just då, medans svettpärlorna började jobba i pannan. Men ganska så fort fick jag ändå med mig henne tillbaka in i butiken å spände då, fort som fan,  fast henne i vagnen! 
 
När vi sen var klara fick hon åka hiss upp å ner å mamma fick shoppat lite snabbt också. Men när Lexie insåg att hon satt fast braka helvetet lös å hon började skrika i protest. Då gick vi till hissen och så var allt bra igen. På vägen ut till bilen köpte vi även en hink å spade å då var lyckan gjord. Hade säkert kunna gå runt lite mer då men nej då var jag så slut  att jag kände att det fick vara nog!! Haha... 

Kommentarer
Frusol

Åh fy kan verkligen känna paniken när man bara ser ryggen på dem. Är min största farhåga nu när man är ganska begränsad i min rörelse. Man kan ju lugnt påstå att bara matshoppingen numer inte är någon dans på rosor direkt, försöker absolut att klara av den själv i den mån det går men vad gör man när man inte har något val??? Men men vad är väl en bal. Nu har väl en vecka gått snart för dig, snart är ni två igen. Kämpa på!!

2013-04-08 22:17:56
URL: http://frusol.blogspot.com
Linduz

Ett fång med Styrkekramar kommer här! <3

2013-04-08 23:42:18
URL: http://linduz.bloggplatsen.se
Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Igenkänningsfaktor de luxe här! Ha ha! Tur vi är så jäkla bäst så vi löser sånt här!

Kram

2013-04-09 14:04:59
URL: http://mammatillfem.wordpress.com
Evelina Sidenbäck

HAHAHAHAHA fy fan säger jag bara!!! Läste texten o höll andan samtidigt... Du ska bara veta va svettigt o jobbigt de var att läsa!! hahaha Andan i halsen totalt! Va gör ungarna med min Mia ;) hihi... MEN nu får vi ju se de så här att de bådar gott inför Beach2013 så vi får ju se de positiva i hela kaoset! Här kommer de varken hänga några gravidkilon eller ett endaste litet hekto kvar i överflöd om de där ungarna fortsätter så ;) hahaha... puss på er mina finaste flickor :)

2013-04-10 20:58:09
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0