BVC besök

I fredgas var det åter igen dags att ta sig till BVC för att väga och mäta Noelle! Å med dom siffrorna är det nästan svårt att tro att hon varit sjuk! Lexie har alltid legat två kurvor under "normal" kurvan medan Noelle nu ligger ganska precis på kurvan...bara liiite över! Men det jag ville säga var - att det Noelle vägde i fredgas gjorde Lexie när hon var 3 månader och 1 dag!! Och ska man jämföra vikt vid samma tidpunkt så skiljer det sig ganska exakt ett kilo på dom två! :)
 
Såhär såg "siffrorna" ut vid 6 veckor och 2 dgr (Noelle)
 
Vikt: 4745 gram
Längd: 57,5 cm
 
Och för Lexie...vid 5 veckor och 5 dgr...
 
Vikt: 3635 gram
Längd: 55 cm
 
Det är annorlunda andra gången man får barn och man oroar sig inte på samma sätt som med första barnet men det känns ändå skönt att se Noelles kurva jämfört med Lexies. Dock vill jag ju inte att det ska skena åt andra hållet för då orkar inte mina klena muskler med längre tror jag. Haha...
 
Kul att jämföra lite tycker jag och här kommer (bla) en bild på två trötta systrar från i dag när vi tig en sväng ut till kusten! :)
 
 
Bilderna är från Instagram och blir lite suddiga när man lägger upp dom här men kameran ligger i bilen och jag orkar inte hämta den! :) Vi hade en fin dag i alla fall!
 

Kommentarer
Evelina Sidenbäck

Först... gillar bilderna... riktiga gladbilder :)

Men klart man kommer att jämföra :) hahaha de måste ju vara jättekul!! Sen behöver man ju inte ha något mål med de bara se skillnader o likheter! Häftigt att de skiljer så mycket mellan dem, snart är Noelle ifatt Lexie ;) hihi...

varmaste kramarna till min lilla cyberfamilj :) hahahahaha CYBERFAMILJ (de var dagens bästa!!!) ;)

2013-01-15 21:01:27
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0