Blommor!!

Jag slutas visst aldrig att överraskas. :)

I dag när jag satt på jobbet, så ringer det på dörren. En kollega går och öppnar och jag hör att någon frågar efter Maria Lilja.


-Humm.. va nu då.. är det nåt möte jag missat eller glömt avboka.. eller är det nån kontakt som bara vill komma och hälsa på!?!?  Hur som helst så går jag ut i hallen å där möts jag av ett STORT blompaket!!

Tror Ni jag blev paff eller?? Mmmm.. skulle tro det. Med lite skakiga händer öppnade jag blommorna och i fanns en en liten hälsning från Classe, som tyckte att jag var värd lite blommor såhär nu när han är borta, och för att jag haft en jobbig sommar (med foten och gipset).

Är inte det hur gulligt som helst eller... Där sitter han någonstans ute på nordsjön och tänker på min lilla fot och helt plötsligt bara ...HEY.. jag skickar ett blommogram till Mia:s jobb och överraskar lite! :)

Jaja.. Fredagen kunde ju inte börjat bättre i alla fall...


        
Tillsammans med blommorna fanns också en ask med choklad.. :) Lägg märke till det LILLA kortet...Haha.. Men vet Ni va.. det var så snittsigt att det fanns en vas där i som kunde väckla upp... därav storleken... :)

Snart tänkte jag ta helgen.. är helt ensam kvar här på kontoret och varför ska jag sitta här helt själv för.  Det är ju helg nu å då får man väl unna sig att gå hem lite tidigare.. eller?? :) Ja, det tyckr jag allt! Nu ska jag iväg och fixa lite grejer, sen ska jag iväg och färga mina ögonfransar och efter det hem å städa ltie. Sen kommer Gunilla (min arbetskamrat) som ska låna våran bil i morgon. Hennes man:s bror gifter sig i morgon och då är det klart att man ställer upp! Kul att det ska bli så fint väder också, så att dom kan cabba ner. Annars är det ju ingen idé! :)

Och så väntas ju storbesök i kväll också!! :) Härligt!

Ja ja.. vi hörs säkert en gång till idag.
Hej hopp 

OCH framförallt... 

Tack älskling för blommorna. ♥

   


Kommentarer
Classe

Varsågod:)

2009-08-07 19:16:43
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Karin

Åhhh va gulligt! :)

2009-08-08 01:09:16
URL: http://lillak24.blogg.se/
Linda

Vad gulligt :)

2009-08-08 08:57:35
URL: http://lindamagnus.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0