Lillskruttans resultat!



Jag gör inga JÄTTEkliv på viktfronten direkt men följer ändå min egen viktkurva och Ingalill, min sköterska, sa att detta ändå var helt okej när man är så liten som jag är! För vissa bebisar tar det helt enkelt lite längre tid bara innan man gör ett sånt där jättehopp på kurvan!

Men för säkerhets skull bokade vi in en tid även i nästa vecka för att se att det också fortsätter uppåt framöver!

Tack för mig!

Vila!

I dag tog familjen Lilja/Lext en liten eftermiddagslur vilket var mycket skönt!!  Själv fick jag nöja mig med Lexie:s barbapappafilt då Lexie själv låg hos pappa idag!



Jag somnade som en stock...och dom andra två också!

Men nu är vi vakna....Eller ja...i alla fall mamma och pappa... Lexie ligger nyrapad i min famn och halvslummrar! :)

Non stop..

Godmorgon på Er!

Klockan är snart 08:30 och vi är alla uppe på fötterna idag då vi kl 10:00 ska till banken...tätt följt av BVC kl 12:00 för vägning och mätning av skatten! Och efter detta KANSKE vi måste åka in till Göteborg då Classe ska mönstra upp till överstyrman kommande resa....och då måste man typ göra detta innan man åker ut!

Natten har varit okej, men Lexie har velat haft mat ca varannan timme och det gör ju att jag inte får så jättemycket sömn mellan gångerna.. men vad gör det när man har världens goaste lilla unge? :)

Snabbt inlägg.. men då har Ni i alla fall koll på vad vi ska göra idag! :)

Kvällspigg liten dam!

Försökte lägga vår lilla ängel i sin säng efter att hon somnat i Classes famn förut! Tror Ni det gick bra?

ICKE... här skulle minsann INTE sovas. Klarvaken som aldrig förr fick mamma ta med mig ner igen och nu har jag PRECIS somnat, framför tv:n, inlindad i ett täcke i soffan....som vanligt! :) Det enda positiva med detta var väl att vi fick på oss en pyjamas i stället för att somna i dagens body!



Kan man bli trött och arg? NEJ....det går inte när man ser dessa underbara ögon tittandes på en! ♥

Eftermiddagen

Tog med mig Lexie ner på stan ute vilket ju kan verka "risky"...men snäll som hon är så gjorde hon inte mycket till väsen av sig.  Fick till och med bökat in henne i ett provrum på Lindex där jag skulle prova en klänning samt ett amningslinne! :) Inne på KappAhl var hjulen för breda och hon fick stå lite utanför.. men eftersom jag bara skulle prova ett plagg så gick det ju jättefort! :)

Ja, såhär har vi sett ut idag.. lite ledig klädsel i tights och mammatröja faktiskt.. funkar bra nu när man behöver lite pösigare kläder för att inte "degmagen" ska synas allt för mycket. :) Sen kanske inte koftan är sådär supersnygg men eftersom det var lite kyligt ute och jag inte ville ta vinterjackan fick den åka på vare sog jag ville eller inte!


Alone!

I dag är Lexie och jag, för första gången, ensamma en lite längre stund. Classe har åkt ut till kusten för att fixa i ordning båten lite (som vi nog bestämt oss för att sälja) och eftersom det tar lite tid valde vi att stanna hemma i stället. Blir så bökigt med amning och grejer när man ska vara i ett båthus och greja. Dessutom är det ju inte sådär jättevarmt ute än och skulle vi följt med hade det blivit mycket liggande i vagnen för lilltösa vilket ju kanske inte är så himla kuligt kanske!




Men vi har klarat oss bra hittills måste jag säga även om frukosten intogs vid lunchtid idag. Nu är klockan 14:15 och jag har precis gett Lexie lite mat och tänkte ge mig ut på en liten promenad. Det är bara det att hon endast tog ena bröstet (innan hon somnade igen) vilket gör mig lite osäker på om hon snart vaknar och vill ha mat igen?

Men å andra sidan brukar hon ju sussa gott i vagnen så jag tror att jag ska göra mig i ordning nu å sticka ut faktiskt!

Jag fick en liten stund på stan...

Efter att vi varit på familjerätten tog Classe med sig Lexie och hälsade på farmor och farfar så jag kunde få en liten stund på stan... HELT ENSAM!! 



Jag hann visserligen bara med två affärer...men vad gör väl det när jag ändå kom hem med två tröjor, ett par jeans, ett par leggings och en klänning till Lexieplexi!! :)

Skulle behöva en HELT ny garderob nu efter graviditeten men vill inte köpa för mycket nu såhär kort tid efter..samtidigt som jag typ har NADA att ha på mig känns det som. Men med ett par nya jeans och ett par leggings kommer man långt med så nu är det bara att mixa och matcha! :)

Farsan!

Sådär ja.. nu är "Classebasse" även pappa på pappret!!



Ringde till Stadshuset i dag för att boka in en tid så att vi äntligen skulle kunna skriva på som där papperna om faderskap som man måste skriva på om man inte är gifta. Vi har försökt sen vi kom hem från BB  men dom har ju typ haft semester i 100 år och kom tillbaka idag. Men vi hade lite flax och fick en tid nu i eftermiddags!

Så grattis Lexie..du har fått en "riktig" pappa nu! (skakar på huvet)

Ny header!

Ja, som Ni kanske ser har en ny header intagit sin plats i bloggen. Även min gravid "ticker" är borta och ingen behöver tro att jag har ännu en bebis på G... *ler*  På tiden kan ju tyckas men absolut ingen självklarhet. Men nu är det i alla fall fixat!



Promenaden var skön och nu har vi hunnit få i både oss och Lexie lite käk! Vad som händer resten av eftermiddagen får vi se. Vi har ingen bil idag då vi lämnat in den för byte av däck. Lite tidigt kanske men då Classe åker i nästa vecka och är borta en månad blir det bara krångligt om jag ska hålla på och fixa det sen när han är borta.Och det är väl inte mer än att jag helt enkelt får låta bilen stå om det skulle råka bli snorhalt eller komma värsta vintervädret igen.

Men nu är det väl våren börjat komma för att stanna eller??

Musik ska byggas utav glädje

Lexie sitter i sin babysitter och lyssnar lite på musik medans jag försöker plocka undan lite här i lägenheten.



Klockan är inte ens lunch och jag har både hunnit duscha, tvättat håret och tagit på mig kläder. Smink däremot är en lyxvara för mitt ansikte nu för tiden. Har jag tur så kan jag i alla fall få på mig lite mascara så jag ser någe sånär pigg ut. :) Tacka vet jag brun utan sol också för ett solarium har jag ju inte sett sen Franko dog. (vad nu det är för en gubbe? men så säger man ju tydligen!!)

Ska bli så skönt när våren kommit igång på riktigt och solen lyser med sina varma strålar på mitt ansikte. Ska sitta på vår altan och bara ha det gött och bli sådär vårprickig och brun i ansiktet av solens första strålar. :) Underbart!

Nä, nu kommer Kippe hit för att "joina" oss på en liten promenad så nu får jag ta å göra i ordning lillan!
Hej så länge...

En kvällis...

Det blev som jag trodde.... EN promenad till i dag. Inte för att mamma och pappa kanske var så sugna på det utan mer för att Lexie krävde detta.

Hon har haft lite svårt att komma till ro två kvällar i rad nu och för att göra det lite enkelt för oss bestämde vi oss för att ta på oss och gå ut på en liten kvällspromenad. (inte det at hon gallskriker... men hon vill liksom inte stänga ögonen och somna helt enkelt). Det räckte med att vi öppnade dörren å satte ner vagnen på marken så blev hon tyst! Jäkla unge. Men vi tog en runda trots allt och passade även på att gå förbi farmor och farfar för att säga hej.

Väl hemma igen sov hon väl en sisådär 15 minuter innan det var dags att vakna igen och vara lite sådär kinkig igen. Vet inte om hon inte får tillräckligt med mat eller vad det är... men nu sitter hon i alla fall nymatad i Clases famn och är tyst och lugn så nu hoppas vi på att det ska gå vägen och att hon somnar!

Önska oss lycka till!!

Att slå knut på sig själv! :)

Ja, den här "posen" är inte helt ovanlig när lillan ligger och myser med mamma eller pappa.

 

Det är ju såhär dom ligger och päser i magen i väntan på att få komma ut...och såhär två veckor efter födelse är det ju inte så konstigt att hon gillar att kura ihop sig såhär. :)


Åhåå så skönt!

Dagens första promenad avklarad! :) Man vet aldrig... kanske blir det en till lite senare i kväll.



Det blåste lite ute vilket jag nu känner i mina öron men annars var det hur skönt som helst att komma ut lite. Det blir så lätt att man blir sittandes inne en hel dag...vilket i och för sig vissa dagar är befogat... men man blir ju bara så trött av det. Man behöver komma ut och få lite luft.



Att det är sol ute gör allt så mycket lättare.... Men när det är sånt där riktigt skitväder ute är det svårt att hitta motivationen att ta på sig kläderna och gå ut och gå.

Nu står Lexie ute på gården och har det gött medan vi passar på att laga mat.. eller ja.. jag bloggar ju... och passar Lexie "genom" fönstret... medan Classe lagar mat!

Hur ska jag klara mig utan honom när han åker nästa vecka?? :)

Det är helt ofattbart att vår egna underba...

img_6881 (MMS)

Det är helt ofattbart att vår egna underbara lilla bebis ligger här tätt intill mig och snusar. Jag känner varje andetag från henne och blir så lycklig att jag får tårar i ögonen!


Rock bebis!

Såhär söndags snygg har jag varit idag! ♥


En perfekt helg!

Nu har våra vänner precis lämnat oss och jag måste nu ge vår dotter lite mat tror jag.

Sådär ja... klart.. hon var inte så hungrig...vilket jag misstänkte.

Hon ville bara ha lite uppmärksamhet och värme! Varför ligga själv i soffan när man kan få gosa in sig i mammas eller pappas famn! :) Dessutom har hon nog blivit bortskämd (på ett bra sätt) med att Helena burit runt på henne att hon nu saknar det tror jag. :)


Mor och dotter idag.

Helgen har, som ni kanske förstår, varit jätte bra och det var kul att träffa Helena och Tolle. Så synd att vi måste bo så långt i från varandra att man inte bara kan ta den där spontanfikan... eller spontanmiddagen en kväll. :( Men men.. nu är det ju såhär det är och det är hur som helst alltid lika kul när vi väl ses! :)

Vi tackar så mycket för dom fina presenterna och det trevliga sällskapet och så ses vi snart igen!

Nu... SOFFHÄNG!

Hurra!

Man kan ju inte hålla på att fira varje vecka men nu har det ju gått två...och det måste ju ändå uppmärksammans! Lexie blir idag 2 veckor... eller i kväll kl 22:38 rättare sagt.

Så himla sjukt att man för två veckor sen gick där uppe på förlossningen med värkarna från HELVETE... Samtidigt som man ser tillbaka på det som den mysigaste tiden på länge....förutom nu då.. när hon är ute! :)




Nu, snart, kommer min kära vän Helena och hennes sambo Tolle hit och hälsar på vår lilla familj. Dom stannar tills i morgon och det ska bli så himla mysigt att träffa dom igen.

Kvällen kommer spenderas hemma med pizza/sallad och lite gottigott i skålarna och för dom som vill finns det även lite goda kylda drycker att skölja ner med..(själv ska jag dricka zingo..mums)... och så antar jag att Helena ska mysa lite med Lexie också! :)

Hoppas Ni alla får en mysig lördagskväll! ♥

Inte så intressant inlägg kanske...

Oj vilken dålig uppdatering det var i går då!! Ett enda inlägg!!

Det var ett till på väg in i går kväl....l men då vi fick besök och Lexie skulle äta så hann det, jag började skriva, försvinna!! En vardag nu för tiden då man inte riktigt själv kan bestämma när man ska blogg eller inte. Det finns ju liksom andra saker mellan matningarna som man också måste göra innan man sätter sig vid datorn.

Dessutom kände jag mig ju lite hängig i går. Jag vet inte vad det var men jag kände mig lite sådär små sjuk. Tror det var brist på sömn helt enkelt och även om jag kanske inte sovit helt perfekt i natt så känner jag mig ändå lite bättre idag!



Jaha.. så var det med det... nu ligger "sessan" här och knorrar och vill ha mat! Men vi hörs!

LEXIE

Nu har mamma och pappa äntligen bestämt sig och jag har fått ett namn!



Om jag ska ha något mellan namn eller inte är inte riktigt bestämt än men mitt förnamn är i alla fall, som Ni kan se i rubriken: LEXIE!

Tung morgon!

Den här bilden visar en väldigt trött och nyvaken mamma som precis matat sin lilla dotter och som nu hoppas på att hon ska somna om igen.... Vilket ju givetvis inte händer! Dessutom hade, jag, MAMI... ont i ena puppen och kände mig allmänt hängig!



Nu däremot...sådär en 4 timmar och två alvedon efter... har mamma fått tagit sig en snabbdusch, fått på sig deo, parfym och rena kläder! Classe har även serverat mig frukost och tagit hand om lillan sen han kom upp ur sängen vid 09:30 tiden... det var nämligen hans tur i morse att få lite sovmorgon!!

Nu inväntar vi "Trolle" som kommer på ett litet spontanbesök efter ett litet telefonsamtal för 1 timma sen och efter det blir det en promenad bort till svärmor/mamma/mormor för WÅFFLOR!! Det är ju wåffeldagen idag om Ni inte vet det!

Nu har vi sålt!

Ja, nu är affären klar!! Hurra!
Känns jättebra faktiskt och hur mycket vi än gillar den här lägenheten så känner vi båda två att vi är klara här nu.



Med vår nya familjemedlem ska vi nu starta om på nya kula i nya huset vilket känns fantastiskt! :)

Vila?

Skruttan ligger i sin vagn och sover och jag och Classe har placerat oss i varsitt hörn i soffan!!



Jag tänker VILA!! Men kommer på att vi ju om ca 1 timma ska skriva på pappren om försäljningen av vår lägenhet. Budgivningen drog i gång i förra veckan och här om dagen blev det klart och vi fick med än vad vi begärde vilket vi är HUR nöjda med som helst!! Det visade sig bli en helbra affär på de tre åren vi bott här!! Happy happy  happy!!

Har ju inte sagt något innan men nu är det i alla fall klart och vi behöver inte längre tänka på detta med visning hit och dit utan kan nu börja fokusera på huset med allt vad det innebär!! SÅ kul och SÅ spännande!

Och just ja.. vi har ju varit på BVC idag också... men det får jag berätta lite mer om sen.

Temadag!

I dag körde morsan ALL IN och klädde ut mig i någon slags älg utstyrsel!! Mössa, body och filt!!



Eller är det kanske rådjur det är...vad vet jag..INGENTING!! Jag får bara snällt ligga här och nöja mig med att jag i alla fall har kläder på mig! :)

Updatering från morsan...efter kommentar: Åhåå fan.. renar kanske det är ja!! Haha..

Japp! Frukost i sängen it is! Mys!

img_0478 (MMS)

Japp! Frukost i sängen it is! Mys!


Vart är dom?

När jag för ca en timma sen, vid 08:15, slog upp mina blå var det alldeles tomt i sängen!!



Först fick jag lite smått panik (sådär som man kan få när man är yrvaken ni vet).... men i samma sekund kom jag ju också på att älsklingen tog med sig lill älsklingen ner i morse vid 06.00 tiden då hon minsann absolut INTE skulle sova.

Jag somnade ju uppenbarligen om och är nu hyfsat utvilad för dagens aktiviteter. Nu tror jag minsann att jag ska gå upp och göra frukost på sängen åt min hjälte som gjorde så att jag fick några timmars skönhetssömn till i morse! ♥

Vi har det bra....

....vi här bak i bilen....



...och vill ej va med om nån krock!

Vi klarade av bilfärden utan gråt idag...

Sessan sov sig igenom både dit och hemresan och mamma och pappa är helnöjda. Nu när dom är så små så kan jag i bland tycka lite synd om dom då det i bland ser ut som att dom faller ihop som en hösäck i den kanske icke så sköna stolen... men det är väl bara för att man är superduperduper överskyddande såhär i början.

Men jag vill inget hellre än att min bebis ska vara nöjd och ha det bäst! ♥

Stora kläder!

Jag är så trött och liten.... och min jacka är så STOR och bylsig!! :)



Men jag är gött nöjd ändå!



Hoppa hoppa hare... :)

Vi är och handlar tillsammans för första g...

img_3471 (MMS)

Vi är och handlar tillsammans för första gången!


Vi åker ut en sväng!



Nu ska vi strax åka till Älvängen och hälsa på Classes morfar! Får väl se hur det går i bilen för lillskruttan. Vi har ju bara åkt kortare bitar och då har hon typ sovit...förutom i går då hon fick igån ett gallskrik på 10 minuter. Så jobbigt när man inte kan göra något. Men vi hoppas på att det går bra idag. :)


Det var ju länge sen jag körde en dagens så jag gör det idag tänkte jag. Inte lika roligt nu utan magen.. eller ja..magen finns ju tyvärr kvar men den är inte lika "rund och fin" som för några veckor sen! Kläder är inte heller så roligt nu...inget som direkt passar + att man hela tiden måste tänka amningsvänligt!! Det ska alltså vara lätt och smidigt att kunna dra fram maten på ett juste sätt utan att blotta både mage och bröst!

Så ja.. såhär ser jag ut idag! Nu måste vi sticka!
Later!!

Just nu..

God morgon på Er!



Har precis kommit ner till soffan och försöker nu ge lillan lite mat men hon verkar inte så intresserad just nu och jag får väl lita på att hon blev mätt där uppe i sängen för en liten stund sen.

Jag gick ner för att Classe ska få sova lite till då han visst aldrig somnat om sen nattens/morgonens amning kl 05:00. Själv känner jag mig rätt så utvilad i dag måste jag säga då jag somnade 22:30 i går och endast varit vaken för tre amningar mellan dess.

Två nätter har nu gått då bebis somnat om på en gång efter hon ätit vilket ju är underbart!! MEN....det kan ju vända när som helst igen! Så jag tar inte ut något i förskott.

Vi hörs! :)

Dagen i bilder!


Det ska börjas i tid!

Satt och tittade igenom korten jag tog i morses på lillfisen... och vad ser jag inte...



...jo..DETTA!! :) Hon ligger och pekar finger åt mig den lilla rackarungen!!

KLOCKRENT!

Tröttisar..

Morgonens trötthet vet vad jag inte vad jag ska skylla på för i natt har vi faktiskt fått sova...med små undantag för amning två gånger.

Lillan lyckades ha sin vakenperiod i går kväll från 20:00-23:00 (wohoo) för att sedan vakna strax efter 00:00 för lite mat... sedan sov hon till strax för 03:00 då det var dags för lite mer mat och så somnade vi om ända till 07:00!!

Rätt så bra tror jag!? Klart att sömnen blir störd men vi har inte behövt vara vaken ett par timmar mitt i natten som det annars kan vara. :)

Nu ligger vi nere i soffan och myser och laddar inför ännu ett besök från Karlskoga. I dag är det mamma och Olle som kommer ner och hälsar på!




Oj!! Trots att man tycker att man går upp tidigt så drar klockan iväg och nu är hon redan 08:30! Tror jag låter skruttan ligga kvar lite på soffan medan jag själv ska försöka ta tag lite i mig själv. Bäst att passa på! :)

Lite nytt i lillans garderob!

Köpte ju som sagt lite kläder till lillan idag då vi mest har (och har fått) kläder i stl 56. Vi trodde att det skulle bli en bra storlek då ju bebisarna växer ur stl 50 så fort. Men nu var det ju så att lillskruttan endast vägde 3 kilo när hon kom ut, vilket gör att alla kläder nästan är för stora. Blev inte jättemycket men 3 bodysar och en Lundmyr klänning fick det bli...




Priset på klänningen är ju (egentligen) inte att leka med när det gäller barnkläder. 349:-.... men med 40% rabatt blev det ju inte sååå farligt... och jag helt enkelt inte motstå!!

För en liten stund sen...

... satte vi oss i bilen och tog en tur ut till Överby!


Det blev världens snabbaste shopping (till lillan) för sen höll "mamis puppilainen" på att sprängas. Så nu sitter vi här i soffan... nyäten OCH nypumpad...då det tydligen fanns mat till ett helt kompani :)

Classe har åkt iväg för att tvättat bilen samt göra lite andra ärenden... och själv funderar jag på att lägga mig ner i soffan och ta en tupplur tillsammans med den andra slöhögen här i familjen! :) Mys! ♥

Å så var det det här med namn?

Som Ni säkert märkt har skatten inte fått namn än och det är många som undrar vad hon ska heta! Vilket är helt förståligt!

Kan ju tyckas enkelt för vissa... men inte för oss!! Och det har fått ta den tid det har tagit!



Vi hade från början 3 st namn att välja mellan och när lilltjejen kom ut kunde vi inte bestämma vilket utav dom vi skulle ta. Nu börjar vi närma oss ett beslut och har i alla fall uteslutat ett namn helt och hållet.

Tyvärr lyssnar jag alldeles för mycket på vad omgivningen tycker...vilket känns jätte tråkigt. Jag vet att alla inte kan gilla samma namn men man behöver heller inte "rynka" på pannan och/eller börja komma med massa andra namnförslag när vi ändå sagt att vi har två namn som vi ska välja mellan.

Det ena namnet är rätt vanligt.. och det namnet har jag/vi tyckt om väldigt länge... Men sen så dök ju även förslag nummer 2 upp i skallen och då blev det genast lite svårare.....Det är ett lite annorlunda namn men också väldigt fint! ENLIGT OSS!!

Ja.. nu vet Ni hur det ligger till i alla fall och självkart ska hjärtat få ett namn snart.... Vi vill bara känna lite på det här hemma innan vi går ut med det!

Så det så! :)

Dagen som gått..

I dag har det inte alls varit så bra väder som det var i går men som tur är så ska det ju nu vända igen å bli rena rama våren nu i veckan!! Hurra säger jag för det. Så skönt att kunna få komma ut på en liten promenad med lillan även om jag är lite frustrerad över att jag inte orkar med det jag vill.

Det känns att man fött barn om jag säger så och kroppen tar ju (tyvärr) lite tid på sig att reparera sig efter detta vilket gör att man vill med än vad man kan. :(  Men men...snart så ska man väl vara back on track igen och kunna köra på lite hårdare vad gäller promenader m.m.




I dag har vi varit hos Classes föräldrar och hälsat på en av Lillans farbröder. Vi blev också bjudna på mat... 3 rätters på en söndag... Känn på den Ni!! Tack så mycket...

Mätta och belåtna körde vi sedan in Carl-Johan (Classes mellanbror) till Uddevalla då han skulle åka tillbaka till Norge. Och när vi ändå var i U-valla passade vi på att smita in en sväng på TORP också. Givetvis så vaknade ju skruttan till och blev hungrig... Men vet Ni... På TORP finns ett jättebra aminingsrum så jag satte mig där en stund för att sedan sticka till H&M för att köpa mig ett aminigslinne.

Blev sugen på storshopping när jag såg alla fina vårkläder... men får hålla mig lite.. Känner att det är onödigt att köpa för mycket nytt just nu då ju kroppen fortsätter att ändra lite på sig efter graviditeten!

Men om ett par veckor blir det nog en tur tror jag. :)

Bloggdesign!

Åhåå.. jag tittar igenom min blogg och tycker den ser så fruktansvärt TRÅKIG och TRIST ut. Vill göra "om och rätt" så att den liksom blir lite mysigare och intressantare att komma in och titta på.

Det var bara det där med orken att pilla med det.

När man (tyvärr) inte är något  datageni direkt tar allt så himla lång tid då man ju måste pröva sig fram hela tiden bland alla HTML koder eller vad det nu heter? Och ska man ens stanna kvar på Blogg.se eller ska man byta till något annat bloggnätverk.. eller kanske till och med byta till en egen domän?



Ja..just nu är det faktiskt det jag går runt och fundera på! Men jag hoppas ju såklart att Ni läsare inte tappar intresset pga det "taffliga" utseedet utan kommer tillbaka ändå!

Nattuggla!

I natt har det inte blivit många timmars sömn för mamma och pappa. Men eftersom jag just nu betyder allt för dom så kan dom inte ens vara liiite sura på mig för att jag inte gör som dom säger! :)



Nä, jag förstår faktiskt inte varför alla ungar ska slå till på att vara vakna när man egentligen skall sova?? Denna natten var skatten vaken mellan 02:10 - 05:00 typ. Först äter hon.. och sen ska hon liksom bara vara vaken.. Och nåde dig om du råkar lägga ner henne i sängen igen.

Det går ICKE!

Jag är så törstig..

Någon mer än jag som känner av ett fruktansvärt sug av vatten såhär när man ammar?? För det måste väl vara det?

Jag går kanske inte runt och är konstant törstig, däremot blir jag AKUT törstig emellanåt och bara måste klunka i mig 3000 liter vatten! :)


Detta är ju visserligen bara bra... men det skulle va kul och veta om fler känner/känt av H2O suget efter att den lilla dykt upp!?

Vilken dag!

Oj vilken underbar dag det varit idag. Sol sol sol!! Precis det man längtat efter...och i dag blev det faktiskt TVÅ promenader. En på förmiddagen och en på eftermiddagen!



Familjen har nu gett sig hemåt skogarna igen och nästa gång vi ses blir väl framåt påsk då jag tänkt åka "hem" och hälsa på. Kan även hända att det blir någon vecka tidigare eftersom ju Classe då åkt ut på havet igen. :) Men det är ju ett tag kvar så vi får se hur det blir!

Nu är jag rätt trött faktiskt och i kväll får vi se hur länge Mias ögon orkar vara vaken... kan bli en insomning i soffan är jag rädd för. Men vad gör väl det när vi haft en sån fin dag tillsammans!

Besök!

I dag kommer delar av familjen från Karlskoga hit och hälsar på oss och det ska bli så kul att träffa dom.... även om dom nu inte kommer hit för min och Classes skull!! *ler*  Anar att jag inte behöver oroa mig över vem som ska ta hand om lillan idag då hon ju kommer vandra från famn till famn!

Det blir också första träffen med sina kusiner!!



Nä.. nu ska jag passa på att gå ner och göra mig i ordning. Har en ambition att vara klar innan lunch idag.... Ha ha.. Skruttan är nymatat och Classe har tagit över! Nu blir det quality time för Mia... Dusch...lite smink.. och något annat än glasögon och mysbraxa på! :)


Att sova på nätterna...

Lill skruttan sover helt okej på nätterna och jag ska förmodligen inte klaga..för det kunde vara värre. Men varför har hon en period på natten då hon PROMPT ska vara vaken? Hon vill inte ligga själv...och hon vill inte ha mat! Bara uppmärksamhet. :) Lite svårt när det enda man själv vill är att sova.



I natt får jag tacka Classe som heroiskt tog mes sig Sessan ner för att söva henne så att jag kunde få somna om! Hon somnade rätt fort och grejen är att det behövs så lite....men när man är trött så känns allt som världens projekt!!

Jag vet.. det är bara att vänja sig och det har jag gjort. Men jag tänker också passa på att njuta nu när vi är två som kan ta hand om den lilla skatten på natten! ♥

För en vecka sen...

Ja..just det!! För en vecka sen...

Jag har ju ännu inte berättat om hur förlossningen gick till och heller inte skrivit något om hur den startade men jag kan säga till Er här och nu att jag i förra veckan slängde in några "fejk" inlägg för att ingen skulle fatta att något var på G!! Därav ett förvirrat inlägg om att jag skulle kolla på melodifestivalen på kvällen... men som ju faktiskt var på lördagen och INTE på fredagen! :)


Fredag vid 18:00 tiden ungefär...men någon bebis blev det inte den kvällen/natten...

Sessan är ju född i Lördags men redan på fredag kväll åkte vi in till förlossningen då jag haft förvärkar i nästan två dygn och i det sista med ungefär 1-3 minuter mellan gångerna!! Tyvärr hände inte så mycket mer den kvällen och vi valde att åka hem för att få sova lite. Fick med mig brickanyl (som ska minska värkarna) och sömntabletter hem för att kunna slappna av och just få sova. Gick sådär kan jag säga!!

Hur som helst så var det jag ville säga att jag för en vecka sen hade lilla tjejen i magen... medan jag nu har henne liggandes hos mig... UTANFÖR magen! ♥

Exakt hur allt gick till ska jag nog ta och berätta här framöver.... kanske inte i detalj helt och hållet men jag vet att Ni är många som är nyfikna och självklart ska jag dela med mig av vår resa...när jag får tid! :)

Mitt första bad!

I dag har lilla hjärtat tagit sitt första bad och hon verkade trivas. Eller ja.. hon har efter det sovit som en stock i alla fall! Nu är det snart dags för lunch här och det kommer väl inte slå fel denna gången heller...att tjejen vaknar och OCKSÅ ska ha mat!!

He he.. men vad gör man inte!! Hon går först... samtidigt som ju jag också måste få i mig mat för att "mini" ska växa!! Men jag har att ta av så det är nog ingen fara! :)

Här är i alla fall MITT första bad!!



Japp... mamma går fortfarande runt i sin "rock" från BB (och ser allmänt sleten ut)...den är så mjuk och skön och när hon själv får ta en dusch idag vet hon inte riktigt.... men hon hoppas att hinna med det efter lunchen... om hon nu får vara i fred!! :)

Det ringer på dörren!

Två blombud har kommit till oss och vi tackar så mycket!!



I onsdags kom en "mor och dotter" bukett (givetvis till pappa också) från Morfar, Anna-Lena, Morbror och Kristin!



.... Och i går så kom det en bukett från mammas jobb!

Tack! ♥

Och så var det äntligen helg igen! :)

Även om man nu för tiden är lite "dagblind" så känner man ändå att det är helg! Gött det!

I dag har vi en hel del på schemat faktiskt men om allt kommer att hinnas med får vi se. eftersom man inte direkt har kommit in i några rutiner än så får man ta saker lite som dom kommer. I bland vill skatten äta en gång i timmen.... och ibland så nöjer hon sig med fyra gånger i timmen. Och eftersom man ammar blir man ju lite "fast"!


Brun och fin är jag men någon gulsot har jag inte! :)

Inte det att jag inte kan amma "ute bland folk"..... men eftersom att allt är så nytt så vill man gärna sitta där det är lite lugn och ro nu i början. Vi har också valt att inte ge napp (eller försöker i alla fall) nu i början eftersom det kan försämra sugtekniken vid just amning vilket då i sin tur gör att man i bland får föra henne till bröstet lite oftare... som tröst!

Jaja.. nog om detta.

Vi ska hur som helst i dag få hembesök från BVC. Ringde till dom i går och berättade att vi kommit hem och räknade med att få en tid i nästa vecka men vi hade lite tur och kunde få in ett besök redan i dag. Jag vet inte hur det är i andra län men här försöker dom hinna med hembesök första gången när det gäller förstföderskor vilket jag tycker känns jättebra. Ska ladda med frågor och så får vi se om skruttan gått upp någon!? Huvudsaken är väl i alla fall att hon inte gått ner en massa... för då betyder ju det att hon inte får i sån mat... Men det tror jag inte.



I går var vi ute på en liten premiär tur med vagnen på kvällen. Vi gick runt "stan" och det var rätt lagom för mig. Man är ju inte riktigt helt 100 än då ju kroppen blir lite svag efter en förlossning. MEn...därav är det ju också viktigt att man kommer i gång med lite promenader och dyl så fort som möjligt också!

Hoppas Ni får en bra fredag och kram på Er då!! ♥

Vi är hemma nu!

Det kliar lite i mina bloggfingrar emellanåt, men som Ni ju förstår så finns det något annat som betyder lite mer just nu! Visst har man tid till att blogga, men man vet knappt vart man ska börja och därför slänger jag nog, nu såähär i början, bara in små uppdateringar för att sedan kanske ta tag i och berätta lite hur allt har gått!

Första natten hemma är avklarad och den har gått bra. Hon ville inte riktigt somna i natt men har sen kl 02:00 endast varit vaken en gång för lite matindag. Nu är det dock dags igen..... säger både mina mjölkkor och bebis!!

Så på återseende då får vi säga! :)



Här kanske man kan tro att jag är en liten kille... men denna body köpte pappa innan jag ens var påtänkt å sa att den här... den här bodyn ska vårat barn ha på sig vid hemgång från BB!!

Å så fick det bli!! :)

Då var dagen kommen när vi nu ska åka hem ...

img_7489 (MMS)

Då var dagen kommen när vi nu ska åka hem och klara oss själva. Woho! Men jag måste ändå säga att bb tiden varit rätt så mysig ändå! Över förväntan faktiskt. Bra personal och glada o stolta föräldrar överallt... man bara går här och har det gott helt enkelt! :) Skatten sover just nu och det finns ju inget som slår att ligga och titta på sitt barn alltså... Man blir ju bara varm! Sen måste jag ju även tacka för era fina, söta och gulliga kommentarer, det värmer jätte mycket och jag hoppas nu att ni fortsätter följa vår resa!


Tänkte bara uppdatera er lite och tala om ...

img_8540 (MMS)

Tänkte bara uppdatera er lite och tala om att allt är bra. Vi är kvar på bb men tänker nog åka hem i morgon om alla prover är ok! Lillan är lite slö vid amningen och bestämmer sig hela tiden för att somna så fort hon fått i sig lite mat. Därför är det rätt skönt att vara kvar här så att man har lite koll på att hon får i sig som hon ska och att man får hjälp om man behöver. Så det här med amning är inte det lättaste. Men det är bara att trugla på! :) Här är ett lite foto på en sådär lite halvnöjd groda från frukost när det är tänkt att vakna till liv! :) Haha... Hon ser för rolig ut sötnosen.


I går kväll kl 22.38 kom en lien prinsessa...

img_9002 (MMS)

I går kväll kl 22.38 kom en lien prinsessa till världen! Vi mår alla jätte bra och är lyckligare än någonsin! Den lilla donnan är 50cm lång och väger 3005 gram. Liten och näpen och underbart söt!


Förvirrad? Svar JA!!

Okej.. det var INTE MELODIFESTIVALEN i går.. den är ju idag. :)



Däremot var det ju Lets Dance och enligt mig så var det inne mer än rätt att den där Norbaggen åkte till slut. Ja..han kanske har varit duktig..som så många andra..men han bor ju inte ens i Sverige. Åke hem till ditt eget land å dansa för bövelen!!

I dag har vi inget speciellt planerat på schemat men en liten promenad får det dock bli. Natten har ändå varit okej i natt men jag känner mig allt lite småtrött ändå! Med all rätt måste jag säga. Även om jag nu bara gått över BF med 2 dagar så tror jag att man blir tröttare med tiden.. sen är det säkert lite psykiskt också. Man vill ju så gärna att den där lill* filuren ska titta ut snart! :)

Nej.. det får vara allt för nu!

Dagens överkokta!



Skönt med helg alltså!! För vår del blir det till att bara vila och ladda!! Och så är det ju Melodifestivalen i kväll också. Vet inte vem jag hejar på då ju min favorit, Loreen, åkte ut förra veckan!! :( Men det är ju ändå lite fredagsunderhållning och vi har ju inte så mycket bättre för oss nu för tiden!

Hoppas Ni får en trevlig fredagskväll!

Redan lunch!

Oj.. Klockan är redan 12:30 och Lilja är inte klädd än! Men sover man inte på nätterna får man göra det på da'n! :)



Dags för lunch snart också...tror det får bli resterna från i går kväll då vi ju åt jättegod tacogratäng. Men först ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite för senare i dag ska vi åka hälsa på Classes mormor... och då vill man ju inte gärna komma i rufsigt hår och mysisar... även om det är väldigt gött att gå så!!

BF +1 dag idag...

Jaha..

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag utan måste tyvärr göra Er besvikna att ingen bebis beräknas komma idag.

Okej.. dagen är inte slut än men med tanke på att det tar ett par timmar första gången och vi inte ha sååå många timmar kvar att spela på så kan jag nästan garantera att inget kommer hända! :) Dagen har annars varit rätt så seg då jag sovit lite dåligt i natt. Men.... snart ska vi i alla fall ge oss ut på en liten tur till affären då det vankas tacopaj till kvällsmat!

I går kväll gav vi oss ut på en promenad här i stan och kanske gör vi det i kväll också.. Även om det nu inte går i nån ultrarapid fart så är det ändå skönt att få komma ut och röra lite på sig...och man vet ju aldrig...kan ju vara sista gången vi går där ensamma...bara vi två! :)

Du är välkommen nu!

♥ I dag är det 280 dagar sen vår lilla skatt började gro i min mage...


.....och nu ska det helt plötsligt ha grott klart! ♥

Dan före (bf) dan!

I dag jäser vi!!



I morgon ska bullen ur ugnen!!

Som man längtat efter detta datum, 2011-03-10, även fast man vet att procenten är väldigt liten att man ska få bli förlder på just den dagen!

Men nu är det nära.... VÄLDIGT nära!!! ♥

Skitväder!

Hur kan det växla så på vädret från dag till dag.

I går blev man ju riktigt glad när solen sken och vårkänslorna började leta sig fram. I dag däremot har vädret vänt om totalt och det snöar och töar om vart annat!!



Bläää för det här säger jag!! :(

Besök hos Eva

Uppe med tuppen.... Besök hos Eva kl. 08.00!

Då har vi varit hos barnmorskan för kanske sista gången innan skatten hittat ut. Vi hoppas ju givetvis på det men man vet aldrig och vi bokade därför in en tid även i nästa torsdag.

 

Mina värden var bra som vanligt och bebis mår fin fint!

Och mer än så tänker jag nog inte skriva om besöket idag....


Snyggve parkering!

Alltså.. i går skrattade jag så jag nästa kissade ner mig när vi kom tillbaka till parkeringen efter att att ha vart på EM möbler.



Tror att föraren i denna bilen missupfattat det här med parkeringsrutor!! Ha ha.. Mitt i en utav utfarterna har han/hon ställt sig!

Sånt tycker jag är humor!

Fika mys!


Två av "mammorna" dök inte upp!! :) Den ena... var tjejen som skulle haft i torsdags... och där ryktades det om (på håll) att hon blivit mamma i lördags till en liten tjej! Vi andra har inget hört men genom rätt så säkra källor så är det hon! :)

Den andra "mamman" som inte kom är hon som ska ha i morgon... men där vet vi heller ingenting.. och det behöver heller inte betyda något. Vi har ju den här tiden "öppen" och kan man inte behöver man inte höra av sig. Men funderingarna går ju hos oss andra såklart.

Nu ska vi höras av i början på nästa vecka å se hur vi ligger till och är alla ungar kvar i magarna så kör vi en lunch nästa onsdag!

Spännande!

Mellanlandning

Då var man hemma igen då. Lunchen var trevlig och trots att det bara gått typ en vecka sen jag slutade jobba, så var det kul att träffa arbetskamraterna och tjöta lite skit! :)

Efter det åkte jag och Classe och tvättade bilen..eller ja... Classe tvättade bilen... jag satt i bilen!! Vi passade även på att kika in på EM möbler då vi ju (som jag skrivit i tidigare inlägg) har en hel del nya saker som vi vill köpa!!

I kväll blir det fika med mammorna igen. Ska bli spännande och se om det är någon som fått nå´t än eller om alla fortsätter att ruva på precis som jag.

Två skulle ju haft i förra veckan och den ena tjejen vet jag INTE har fått än i alla fall. Och så är vi ju några som ska ha i veckan.. en i morgon...jag på torsdag och en på söndag...och så är det en som ska ha i slutet av mars. Men jag gissar på att dom flesta faktiskt dyker upp idag.

...Men man vet aldrig!

Thai lunch!

Då var vi precis hemkomna från ännu en prommenad! i dag gick det lite trögare med vi kom ändå runt! :) Nu ska jag göra mig i ordning och sen träffa kollegorna för en lunch!!

Det blir Thai!! Mums!!




En sleten tjockis påväg... kan man bokstavligen säga!! :)

Vilken effeltiv dag!

Trots att jag idag varit den där mysmorsan i mysisar hela dagen så har vi verkligen INTE legat på latsidan idag!!



Vi har:

  • Rensat i förrådet i källaren
  • Sattt ihop "minis" säng
  • Rensat i förrådet som vi har vid vår gamla lägenhet
  • Tvättat ALLA barnkläder, filtar, täcken, påslakan mm
  • Varit på tippen och slängt en hel del skit
  • Rensat ut massa kläder
  • Handlat
  • Vikt alla kläder och sorterat ut det som ska med till BB
Ja... och nu har vi lagat mat och ätit!! det blev pasta med pastasås och herregud så gott det smakade efter denna dag! :)

Sådär ja.. Jag tror vi har gjort vårt för idag och är inte detta en bra "igångsättning" så vet jag inte vad som är det! *ler*  Skämt och sido... tyvärr är det nog inte dags riktitg än!! Men vi väntar... :)


Bäst att uppdatera lite!

Ha ha..

Det roliga var att jag sa till classe för en liten stund sen att jag nog måste ta och slänga in ett litet blogg inlägg innan folk börjar undra om jag ligger på förlossningen eller ej... Å ja.. mycket riktigt så börjar frågorna komma! Men det är ju förståligt..jag brukar ju ändå uppdatera ett par gånger om dagen och nu har det varit lite dåligt måste jag medge.

Hur som helst har jag inte riktigt haft orken att skriva något och vi har heller inte gjort något jättespeciellt.

Vi var i och för sig och hälsade på dom vi ska köpa huset av i går. Dels för att titta och planera lite men mest för att gå igenom lite grejer som följer med huset i köpet! Det var kul att komma dit igen och börja "möblera" i tankarna.



Nu har vi ju bestämt oss för att flytta in och bo in oss lite innan vi börjar med några större förändringar och som tur är... så är allt helt okej från början. Men visst är det mycket som man vill göra "till sitt eget" så småning om!! Även om det är ett nyrenoverat hus så finns det ändå massa grejer man själv vill göra och KÖPA!! Det är inte bara att skaffa hus och barn...

Det kostar minsann att ligga på topp kan man säga! :)


Segilainen!

Klockan har redan blivit 13:00 och jag är fortfarande inte påklädd! Tv:n har stått på sen tidigt i morse då det ju är Vasaloppet... och inte nog med det så är det ju även 5 milen i dag också! Kroppen är trött och jag har mest vilat. Är fortfarande trött men samtidigt rastlös... å skidor har jag fått nog av nu!!



Gårkvällen var lugn med mat och melodifestivalen... men vilken katastrof... skitbidrag till globen...i alla fall hon "Vargen". Men smaken är som baken och jag hejade på Loreen!!! Tittade inte ens klart på programmet utan vi valde att slå på en film i stället.

SHELTER fick det bli... Helt okej film... dock inget att titta på när man är ensam.. många "Mia skrik och ryck" sekvenser i denna film!!

Nä...nu går jag och duschar tror jag!

Lite frisk luft!

Jag, Classe och Kippe bestämde oss för att ta en liten tur i det underbara vädret i eftermiddags. Och OJ så skönt det var... Det blåste visserligen lite, men det gjorde inget då solen vägde upp det hela..

Totalt blev det väl en prommis på ca 40 minuter kanske. Helt okej! Jag hade dessutom mina nya Walk On skor på och Classe tyckte redan efter första stegen att det syndes skillnad på rumpan o låren på mig! *ler* (Dom ska ju göra nytta i längden)



Ja.. det var den promenaden det! :)

Gravid vecka 40



Jag har ju missat att uppdater att vi nu gått in på sista veckan.... alltså vecka 40!! Nu är bebis verkligen helt redo för att komma ut.... och som vi längtar! ♥

Men.... bara för att vi är inne på sista veckan betyder ju inte det att den tänker komma ut till oss nu ändå.. kan lika gärna dröja 2-3 veckor till. Så det är bara att vänta och inte tänka så mycket på det helt enkelt!

I´m Alive!

Men mycket mer än så är det inte.. Kroppen är trött idag... Lyckades hålla mig kvar på festen till sista man lämnat huset och det blev en sen kväll... (i alla fall för mig).



Bakfyllehungrig... kan man va det som gravid?

Ja.. för det känns nästan som man var ute på "riktigt" i går. :) Högklackat och uppe till 02:30...det är starkt jobbat i vecka 40..som jag ju faktiskt är inne på nu!! :)

Beslutsångest!

Jag kan inte riktigt bestämma mig... och Classe är det ingen idé att fråga...för han ser ingen skillnad säger han!!
Typiskt killar säger jag!! :)

Inte dom bästa bilderna då jag ju bara provar... men är det något som ser bättre ut än det andra??



Nu blir det smink och hårfix!!

Shoppingen gick sådär...

Nää.. det blev ingen outfit till Mia idag.. Hittade visserligen två plagg som jag skulle kunna köpt men så blev jag lite osäker på hur.... och om.... dom (ens) skulle användas efter graviditeten...Lite lagom onödigt att slänga ut flera hundra på något som sen bara kommer att hänga där. Så i stället tog jag mitt förnuft till fånga och tänkte att jag kan köpa något roligare sen i stället! :)

Men... jag var ju ändå tvungen att trösta mig på något sätt så jag gick å glodde lite på smyckena på Gina och hittade detta!!



Nu får jag ta och leta fram någon gammal trasa i garderoben i stället!

Show you later!!

Uddevalla...Here we come!

Slänger in ett snabbinlägg medan killen duschar...för sen måste nog jag med ta och göra mig i ordnin. Vi har precis ätit frukost och tänker strax bege oss ut till Torp Köpcentrum i Uddevalla för lite shopping!!



Vi ska på 30 års fest i kväll och till det behöver vi köpa in EN stycke present och EN stycke outfit till mig! :)

Om jag nu kan hitta något. Har några klänningar i garderoben i reserv om det skulle vara så, men jag känner för något nytt och fint liksom. Men som sagt... vi får se om jag kan hitta något.. det är ju kanske lite onödigt nu i slutet att handla på sig kläder men har jag tur så hittar jag något som jag även kan ha efter att kotten pluppat ut! :)

Här är jag!

Alla byxor i tvätten.. så i dag blev det en skön kjol och en vanlig svart tröja från Gina Tricot! :)

Det där med att jag skulle gå i mysisar hela dagarna nu har gått i stöpet... Jag ger härmed upp!! :)

ju dagarna rullar på och vi alltid har något att göra så blir det naturligt att klä sig som "vanligt" liksom! Så jag fortsätter väl med mina spegelbilder ett tag till! :)

Tossor till Mini!

Var inne en sväng på COOP i dag å sprang då på dessa små söta tossor som det var halva priset på!!

Ungen har ju inte fått några skor än... bara strumpor. Å även om man inte har riktiga skor när man är så liten så måste man ju ändå va varm om "föttera"... :)



Hi hi.. tycker det var lite kul med dom små hornen som man kan öppna och stänga. Mini kommer bli sååå söt i dessa tror jag!

I bland är den i vägen...

Det positiva med det hela är väl att maten aldrig hinner hamna på mattan/golvet när den lämnat mina bestick...däremot får man tvätta desto mera! :)


Ögonbrynsfix

Äntligen har jag gjort det.... eller jag och jag... sånt här finns dom som får betalt för att göra... och glad är jag över det.



Mina buskiga ögonbryn är nu ett minne blott... dock är dom fortfarande lite "stökiga" då jag inte riktigt lagt dom till rätta vid korttagningen. 

Vindögd är jag också!! Ha ha... men det bjuder jag på!


Semla + negerboll!

Japp....jag säger fortfarande negerboll!!

Har sagt det förut och säger det igen....Jag är absolut ingen rasist... och vill man...så får man gärna döpa om semlan till svennekakan om man vill. Bara smickrande ju!



Hur som helst så fick det i alla fall bli en liten fika i dag då jag råkade gå förbi ett kondis förut! Classe fick semlan (då jag inte är så förtjust i det) och jag fick då den "där bollen". :)



Möms!!

Tack älskling för ett underbart fint kort!

Jag ska nu visa Er ett ICKE så smickrande kort på mig från idag.

Jag säger till Classe att han ska passa på att fota mig lite nu när magen fortfarande är här så att vi har lite mysiga minnen att titta tillbaka på.  Han tar glatt fram kameran och börja "skjuta" kort efter kort när jag ligger i soffan och slappar!


Åhåå vilket fint kort att ha i samlingen.. VERKLIGEN!

HJÄLP, HERREGUD...OHOO MY GOOOD... säger jag bara.. är det såhär man ser ut?? Huvudet syns ju knappt bakom övriga kroppen. Ser ju ut som en liten skalbagge som hamnat på rygg och som inte kan ta sig upp igen.

Ha ha... jaja.. man kan inte se "töpp" ut jämt.. och det här är en sida av gravditeten... Det är bara att inse... MAN är STOR som ett HUS!!!

Tack darling för ett fint kort! Vi gör om det i morgon igen va....

Babyskydd!

Just ja.. vi var ju och hämtade ut ett babyskydd till "mini" i dag!! Det fick bli "en" BRIO till slut... lite lättare och liiite smidigare i mitt tycke!!

Men vi lät det inte sitta kvar i bilen utan det får nu vila lite i förrådet, tillsammans med vagnen, innan det är dags att sätta dit det igen! :)




Nu är det bara sängen kvar... den är ju inköpt men tyvärr inte ihopsatt..men till helgen.... förhoppningsvis! :)

Hon har blommor på sitt bord...



Jag vet inte... men kan man ha gravid cravings på blommor?


Om man nu kan det så har jag det på vita tulpaner... det är det enda som duger just nu... tillsammans med vita liljor också! :)

I dag är jag en polkagris!

Förmiddagen har bokstavligt flugit iväg i dag och jag ska nu passa på att slappa lite i soffan medan Classe (faktiskt) ska jobba lite.

Han har ställt upp att köra lite folk ner till Landvetter då det visst var tajt med folk i dag... och lite extra kosing i kassan är ju aldrig fel... speciellt inte när "mami" vill ha ny garderob till våren och själv inte kommer att bli skitfet på den föräldrapenning hon valt att få!

Visst... självförvållat...men jag vill också ha många dagar kvar framöver så jag själv kan välja hur länge jag vill vara hemma. :)



I morse var förresten på MVC för liten koll så att "mini" växt! Och ja.. det hade den gjort så ingen remiss till UL behövdes. Pheuw... :)

Vår "egentliga" barnmorska var inte där idag så vi fick en annan tjej men det gick bra det med. Hon var jättegullig och bra!!  Hon kände på "mini" och nu ligger han/hon faktiskt FIXERAD!

Nu betyder ju inte det att jag ska föda när som helst bara för det men det är ändå skönt att veta på något sätt! Hon kunde också uppskatta att det ligger en helt normal liten perfekt bebis där inne genom att känna lite på bebisens kropp!!

Nu vet vi (i alla fall) att det INTE är en 4 kilos klump därinne.. ÄNNU!!! :)

Fika!

Jag ska strax iväg på "mamma"fika och som jag har längtat!! Ja.. alltså.. inte så att jag är besatt av dom andra "mamisarna"!! Det är fikat jag är ute efter!!


Give me sugar liksom...


Jag har förvandlats till ett sockermonster tror jag. Jag är sugen på sött, sött, sött...hela tiden känns det som. Kanske är det för att jag att man gått hem och inte längre har något jobb att koncenterar sig på, men detta sug är inte bra. Vet inte ens om jag kan skylla på gravid cravings längre.

Försöker dock att stå emot och det gäller att inte ha något gott hemma.. för då äts det upp! :)

Det var en gång..

...en väldigt ung liten flicka.. och en VÄLDIGT ung lite kille som flög ner till Gran Canaria utan vetskap att dom 8 år senare skulle bo i hop...flytta till hus... vänta på ett litet mirakel och ha allt det dom kunde önska sig!

8 år skulle det ta innan två blev tre... men OJ så mycket dom hunnit uppleva innan det!

Det jag snabbt bara vill säga är att för exakt 8 år sen i dag.. 2003-03-01.. träffades jag och Classe för första gången på Gran Canaria. Att vänskap och en liten semesterflirt skulle utvecklas till det vi har idag hade vi ingen aning om...Men fasen så bra det blev!! :)

Här är ett litet kollage jag påtat ihop på de första bilderna av mig och Classe.. inte dom bästa.. men som sagt dom första!! :) Tänkte det kunde vara lite kul å se kanske.



Jag satt och tittade igenom korten å hade kunnat ta med varenda bild därifrån men eftersom jag tagit "kort på korten" så skulle det ta lite tid..så vi får alla nöja oss med detta!

Ha ha.. så små vi var....

God morgon!

Världens tråkigaste frukost är nu avklarad!

Man kan ju annars passa på att lyxa till det lite med grönsaker, ägg, musli och så när man har all tid i världen att göra frukost men NÄRÅ...i morse slog vi till på en såndär klassisk Svensson macka med endast ost på. Till detta avnjöts även ett glas lättfil samt limevatten!!


Avundsjuka?

N
u är Classe och klipper sig och jag ska väl ta och göra mig i ordning för dagen... hör och häpna.. det blir ingen innersittardag i dag heller. Och i kväll ska jag iväg och träffa "mammorna" (från föräldragruppen) för lite fika! Mums!