Å så var det det här med namn?

Som Ni säkert märkt har skatten inte fått namn än och det är många som undrar vad hon ska heta! Vilket är helt förståligt!

Kan ju tyckas enkelt för vissa... men inte för oss!! Och det har fått ta den tid det har tagit!



Vi hade från början 3 st namn att välja mellan och när lilltjejen kom ut kunde vi inte bestämma vilket utav dom vi skulle ta. Nu börjar vi närma oss ett beslut och har i alla fall uteslutat ett namn helt och hållet.

Tyvärr lyssnar jag alldeles för mycket på vad omgivningen tycker...vilket känns jätte tråkigt. Jag vet att alla inte kan gilla samma namn men man behöver heller inte "rynka" på pannan och/eller börja komma med massa andra namnförslag när vi ändå sagt att vi har två namn som vi ska välja mellan.

Det ena namnet är rätt vanligt.. och det namnet har jag/vi tyckt om väldigt länge... Men sen så dök ju även förslag nummer 2 upp i skallen och då blev det genast lite svårare.....Det är ett lite annorlunda namn men också väldigt fint! ENLIGT OSS!!

Ja.. nu vet Ni hur det ligger till i alla fall och självkart ska hjärtat få ett namn snart.... Vi vill bara känna lite på det här hemma innan vi går ut med det!

Så det så! :)

Kommentarer
Ida

Ja vi tyckte de också var jätte svårt med namnet och sen som du säger så är de så många andra som tycker till... Men tror nog att de namnet ni väljer blir jätte fint och kommer passa eran sessa jätte bra!:)

2011-03-21 12:29:44
URL: http://mrstongco.blogg.se/
LISA - Mamma till Alva och Noah ♥

Grattis!!! :) jag har varit från bloggvärlden så länge så jag har NOLL KOLL på vad som händer och jag skäms lite.. :( men det kan inte hjälpas tyvärr. Stort grattis iaf till lilltjejen :) hon är superdupersöt! Gick allt bra?



Flyttar ni också? Det är mkt att göra då & sen två små barn på det, finns liksom inte tid för datorn längre, haha :P



Kramar!

2011-03-21 12:38:57
URL: http://lising.blogg.se/
Krilla

Skit i vad alla andra tycker. det är erat barn.



Grattis än en gång Hoppas ni har det bra alla 3

2011-03-21 12:40:03
joi

åhh.. försök att inte lyssna på folk som har sina åsikter. De ska skita i vad ni väljer för namn. Jag blir så sur på folk som måste visa sitt missnöje och kommentera vad man funderar på. Det är konstigt att folk har så mkt åsikter om ens graviditet och barn. Ni väljer och det blir jättefint på just ert barn.kram

2011-03-21 12:56:37
URL: http://blogg.mama.nu/missjoi
lovisa

så söt!

2011-03-21 13:07:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Janika

Vi hade nästan helt bestämt oss för att flickan skulle heta Nova. Men när hon kom ut såg hon inte alls ut att heta så så det fick bli Amilia istället :)



Försök att inte lyssna på vad alla andra tycker, vet att det kan vara lite svårt. Men det är erat barn och ni vet nog vad hon passar bäst i för namn :)

2011-03-21 13:29:21
URL: http://mumintrollska.spotlife.se
Jenny

Håller med de andra som skrivit: Det är NI som väljer namn, vad andra har för åsikter tycker jag ni struntar i. Även om jag gärna skulle se att ni ger henne namnet Jenny, men det är absolut inget tvång...;) Hon passar med vilket namn hon än får, er lilla goding! Kram!

2011-03-21 13:37:05
URL: http://jennyler.blogg.se/
Linda O

Jag tror att vad ni än väljer för namn till eran prinsessa så kommer "folk" att tycka det är ett fint namn, när det väl är bestämt! Barnet gör ju namnet på nåt vis ;) Jag håller med de andra, de är ju ert barn... skit i andras åsikter!! Jag är helt övertygad om att hon kommer få ett jättefint namn <3

Kram kram

2011-03-21 14:54:20
Emmy- Mamma till Jack och Link



Namn är ett viktigt beslut som man inte ska hasta fram. Ta er tid och känn efter. Och ni ska givetvis strunta i vad andra må tycka och tänka, det är inte relevant!

2011-03-21 15:18:26
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Sofia

vi väntar med spänning :)

Hon är sååå söt..hihih..

kram Sofia o Lowa

2011-03-21 15:55:06
URL: http://lowaojag.wordpress.com
Rebecca

Grattis till er lilla flicka :D hon e suuper söt!



Ta det namnet som ni vill ha! vi har haft samma problem, vi har haft 2 namn hela graviditeten och sedan efter att sonen föddes stod det fortfarande mellan dessa men alla runt omkring började ge nya förslag vilket var väldigt tråkigt, nu har vi visserligen bestämt oss men jag förstår helt klart känslan!!



2011-03-21 18:10:37
URL: http://beccastina.blogg.se/
frida

Jag lyssnar oxå gärna lite för mkt på va andra har att säga.. men försökte skita i de när de gällde Noel. Va endel som på peka vårat namnförslag.. men sket i de totalt, de e väl ändå våran unge å vi får bestämma namn utan att folk ska lägga sej i :) Så de e klart de blev en liten Noel :)

2011-03-22 00:33:30
URL: http://fritte.blogg.se/
Kecka

Du ska inte lyssna på vad andra säger och tycker. Huvudsaken är att no tycker om namnet och tycker lillan passar i det :) vad det än blir för namn tror jag det passar perfa :)

2011-03-23 09:08:19
URL: http://keckan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0