Fika!

Jag ska strax iväg på "mamma"fika och som jag har längtat!! Ja.. alltså.. inte så att jag är besatt av dom andra "mamisarna"!! Det är fikat jag är ute efter!!


Give me sugar liksom...


Jag har förvandlats till ett sockermonster tror jag. Jag är sugen på sött, sött, sött...hela tiden känns det som. Kanske är det för att jag att man gått hem och inte längre har något jobb att koncenterar sig på, men detta sug är inte bra. Vet inte ens om jag kan skylla på gravid cravings längre.

Försöker dock att stå emot och det gäller att inte ha något gott hemma.. för då äts det upp! :)

Kommentarer
Therese

Ha ha lite samma här brukar bli så i slutet av grav. Vi ha bf 5 april. Men ni börjar verkligen närma er slutet :)

2011-03-01 18:29:20
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Carolina

Haha.. då kanske det är tur att du inte gått hemma så länge då med andra ord. ;) Jag har själv haft sug till och från men som tur är har jag mått illa och haft sura uppstötningar samtidigt så det har liksom inte funkat att slänga i sig massa gott. ;) Men det var verkligen inte fel när vi hade besök innan ikväll som hade med sig semlor. :)

2011-03-01 21:15:48
URL: http://bluppan.blogg.se/
Carolina

Svar: Haha.. känner igen det där. Sitter som en karl hela tiden och för att inte tala om när man ska böja sig fram. Man är ju inte så graciös om vi säger så. ;) haha



Precis så tänker jag också. När man varit tillsammans så länge så vet man verkligen var man har varandra och hur den andra tänker och tycker, oftast i alla fall. ;) Det kan nog vara lite värre för dom som blir gravida inom första året tillsammans för då hinner man liksom inte lära känna varandra och njuta av varandra på samma sätt innan bebisen kommer.

Ja, det är verkligen nu livet börjar "på riktigt". Ska bli så spännande att se hur det blir. Det går ju verkligen inte att föreställa sig.



Hoppas fikan var trevlig och att ni har en mysig kväll, du och din sjöman! :)

Kram

2011-03-01 21:19:28
URL: http://bluppan.blogg.se/
Johanna

Jag fattar inte heller behovet av sött som kommit...särskilt guldnougat...kan inte köpa fler än en ....

2011-03-02 08:34:20
URL: http://johanna.4rok.se
Att bära ett knytte

Hehe, jag gjorde chokladbollar idag... :) Som svar på din fråga, jo mangochokladen är jättegod! Precis lagom söt... slurp! Passa på vetja, snart är vi inte gravida längre och måste börja tänka på vad vi stoppar i oss!



Kram

2011-03-02 22:16:27
URL: http://mittlillaknytte.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0