Mjölkkannor

Okej..

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag såg desa söta små "mjölkkannor" (som jag la in bild på igår). Förmodligen tänkta jag inte alls.... utan ville bara ha dom för att dom var så söta, och verkligen HOPPADES att dom skulle passa in någonstan. Men innerst inne så visste jag ju att dom inte skulle passa hemma hos oss. Men likt förbannat skulle jag ha dom!

Nu har jag funderingen på om jag ska spara... för framtida bruk i ev trädgård..(när nu detta kommer att ske), lämna tillbaka dom.. eller kanske plantera något i dom å ställa dom utanför dörren på innergården!?

Men först måste jag ju fortstätta mitt letande idag... ska gå ner till Åhlens och se vad dom kan erbjuda....dom brukar ju ha lite vaser å grejer.. Sen vet jag inte riktigt vart jag ska leta mer..för det känns inte som att det finns några fler affärer i denna stad som har vaser och grejer. Visst.. cervera finns ju men jag vill ine ha en vas för flera hundra, när det gick som det givk med den andra.. Det kan ju faktiskt hända att dom ramlar ner igen.

I värsta fall får jag väl ta en koll på IKEA nån dag....

Jadu.. Classe... nu kan du sova gott va! Hahaha....

Kommentarer
Classe

Ja lite bättre känns det...men spara för framtida bruk?? Protest nr 2!!!!

2009-08-12 17:38:29
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0