Julgran a´la Lext/Lilja

Ja.. I går var verkligen en dag i julens tecken. Julstädning...julklappshandling...glöggdrickning, paketinslagning..tomtepyntning...julmusik....tågbaneinstallation runt granen, julskinkskok och sist men inte minst... Pricekn över I:et....julpyntning utav granen. :)


Färdigt resultat... Nästan....Lite fler kulor och pynt skall kompletera granen bara då det visade sig vara en riktig KalleAnka gran...

Denna tågbana köpte Classe i Aberdeen för att få ännu lite mer julstämning på julen. Den är jättefin att titta på då den lyser å spelar julmusik å tuuutar... Det värsta är bara att ljudet inte går att justera och att jingelbells är den enda låten som rullar om och om och om och om och om igen...  Haha..


Kommentarer
Mamma

Vilken fin gran ni har. En riktig Kalle Anka gran. Det var festligt med tågbanan, men jag förstår att det blir lite tjatigt med samma melodi om o om igen.

2009-12-22 08:47:10
storebror

ja

2009-12-22 08:58:39
Jenny

Vilken fin gran...och tågbanan är ju riktigt mysig...Trots oväsen o monoton melodi. Hoppas ni får en bra jul. Kram!

2009-12-22 09:44:20
URL: http://jennyler.blogg.se/
Mia

Tack!

Ja, vi är riktigt nöjda. Dessutom så fick vi den gratis från en leverantör till oss på jobbet, och det är ju ännu bättre. :) Synd att inte alla kan komma och titta på den nu i juletider, men det är ju också lite därför jag har min blogg.. för att Ni där "hemma" skall kunna va med i min vardag. :)

2009-12-22 17:11:51
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0