Uppdatering

I vanlig ordning så blir det inte så mycket bloggande på helgen. Gårdagen gick åt till att städa, ut och handla blomma till födelsedagsbarnet och planera klädseln inför maskeraden. Varken jag eller Classe hade bestämt vad vi skulle ha på oss, men det visade sig ju bli skitbra, när jag dessutom blev framröstad som en av dom bäst klädda! Det Ni!!

Kl 17.30 började festen på MEZA och året var ju, som jag skrivit tidigare, 1979. Vi hade bjudit hit Classes kusiner innan då det kändes lite roligare att gå dit tillsamans, då ingen av oss knappt kände några som skulle dit. Dessutom kändes det lite lättare att gå genom stan med fler som hade "spökat" ut sig. :) Jag hade värsta platåstövlarna på mig, som till råga på allt var lite för stora.. så när vi gick hemifrån hörde nog halva stan det tror jag..Klumpigt...men samtidigt kändes det som att man gick på moln.. Helskumt!!

Festen var jätterolig och det visade sig att man inte alls hade behövt stressa upp sig ang klädseln. Men så är det ju ofta när man ska göra något annorlunda.. man oroar sig att alla andra kommer se mycket bättre ut... eller att man själv spökat ut sig ltie för mycket...Men det blir alltid bra i slutändan.

Jag lovar att uppdatera med bilder, bara det att vi inte ens kollat igenom fotona än. Tror jag ska göra det nu faktiskt... Haha... det kan bli roligt!

Här kommer ett smakprov på våra skor.. Classe valde dock att ta ett par vanliga skor. :)



Riktigt tjusiga....speciellt dom bruna..Haha!

Kommentarer
Anonym

Skräll - lånade han inga skor??? :) Väntar på bilder.

N-N

2009-12-07 10:48:53

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0