Förvirrad!

I morses när en kollega kom in till mig å frågade hur det var, så sa jag att jorå.. det är bra. Å frågade ju då såklart: Hur är det själv?? Njae.. man blir ju lite seg såhär i slutet av veckan!! Vaddå.. i slutet av veckan sa jag?? Det är ju bara tisdag idag!!


Hon tittade lite konstigt på mig å frågade om jag kanske var lite förvirrad, å då kom jag ju på att det ju faktiskt redan är torsdag! När det är åt det hållet så är det ju helt okej, för nu känner jag mig helt plötsligt pigg å full av energi! J Hade vart tvärtom... då hade det vart tungt!


Jaha.. dag nummer två nu då efter att Classe åkt. Känns redan mycket bättre och denna omgång kommer gå galant den också. Man får bara försöka att inte tänka va många dagar det är kvar.. utan att det faktiskt, varje dag, blir en dag mindre tills han kommer hem igen. J Jag pratade med honom en sväng i går eftermiddag och hade även fått ett mail från honom i morses när jag kom till jobbet.  Dom kom i alla fall fram till Allicante i går vid lunch tiden å fick å checka in på hotellet. Han fick ett rum på 26:e våningen med utsikt över hamnen med alla lyxbåtar. Tror Ni han mös då eller?? Ha ha.. Han skrev även i mailet att han gått ner å satt sig vid havet för att titta på alla fina båtar som låg där. Vädret var väl okej. Det är ju inte direkt sommar där, men man kan ändå gå i typ tröja. Bättre än här i alla fall...  Fy fasen.. har varit sviiin kallt här i flera dagar, fram till i går. Då började det att snöa... Så nu är det i gång igen. Snö, blask, snö, blask!


Men igår när jag gick hem från träningen så fick jag en liten längtan tillbaka till barndomen då första snön kom! Det var ju mörkt ute å sådär mysigt sken från lamporna, å så hörde jag barn som lekte i snön. Kunde inte annat än att tänka på då man fick se att det snöade ute å man skrek till mamma å pappa att nu måste vi åka pulka. Man fick på sig alla kläderna och alla barnen bara vallfärdade från husen å upp till pulkabacken. Då lekte livet kan man säga. Herre gud va roligt man har haft i pulkabackarna!


Jahopp.. nu vill jag typ var 6-7 år igen känner jag.


Kommentarer
Jessica

Ja jag vill oxå va barn igen och sitta i en snöhög och leka..sen kanske följa med dig hem och titta på dina tapeter flin

2009-02-05 10:16:12
URL: http://keckan.blogg.se/
Maria

Jessica:

Ha ha ha.. Ja.. det var dagen då vi träffades det! ler Å fy fasen va kul vi haft efter det!

2009-02-05 10:19:25
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0