Grus i ögonen...

God morgon!!

Det här var ju praktiskt! Ha ha.. Vaknade, gnuggade bort lite John blund, satte mig upp... och här stod datorn! :) Vad innebär det då?? Jo.. jag har än en gång sovit hela natten i soffan. Vet att jag vaknade någon gång i natt och att tv:n stod på, men jag vände mig bara om och somnade om igen.

Jag vet att jag låg och kollade på reprisen av Big Brother på tv 400 fast jag vet inte riktigt när jag somnade.. men hon var säkert framåt 00.30. Sent i går också, men nu är det ju helg, så då gör det ju inget. Har ju ändå sovit NÄSTAN 8 timmar, så det är väl ok!

Vred upp persiennerna lite förut och utanför ser man att solen börjar komma fram och att "natt"molnen börjar skingra sig så att den klarblåa himlen kommer fram. Visst är det härligt med sånna här dagar. Hade vart skönt med en riktig långpromenad nu , men jag hinner nog inte det eftersom vi ska åka till Göteborg vid 11.00 tiden. Hade nämligen tänkt att sola innan också... å jag vil inte behöva stressa nu på morgonkvisten. Får väl se hur det känns när jag kommer hem och om vädret fortfarande är lika härligt?

En liten morgonrapport var det... vad ska Ni göra idag då?? 

Kommentarer
Jessica

Jag har slipat tapetkanter..ska spackla lite..sen blir det middag i Karlskoga :)

2009-02-28 13:20:36
URL: http://keckan.blogg.se/
K

Hihi va tokigt!

Sj så har jag jobbat hela helgen så det där m promenader som jag sa...blev inte mycke m..men ikväll ska jag combatta :)

Kram

2009-03-02 09:56:26
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0