Seglarveckan har börjat...


Phu... även om det inte är pötthett ute, så är det varje gång ett stort projekt att gå och ducha när man inte är som vanligt. Men nu sitter jag nyduchad och har bara håret kvar att fixa. Rummet med toa'n och duscharna här vid vår båtplats är ju inte direkt fullproppat med ventilation, så när man duschat klart går det ju typ inte att bli torr om man inte öppnar dörren å får in lite luft.. Å öppnar man dörren.. Ja.. då ser ju halva bryggan in! :) Men det är väl ett I lands problem förmodar jag.

Classe har lyckats fått nesselutslag och ser ut som en boxningsrink i ansiktet.. ha ha.. Nä, det är väl inget att skoja om. Grejen är ju den att han åkte på halsfluss för ca två veckor sen.. å nu när pencelinkuren var över, så blommade det upp små röda prickar på kroppen.. å då bla ovanför ögat. Men nu har han vart till apoteket å fixat salva  och nu verkar det ge sig lite. Vi har tur vi måste jag säga. Och på toppen av detta.. så sluta motoron till lillebåten att funka i förrgår. Ha ha.. Men nu ska han som har marinan här kolla på den å fixa till den. Vi tror oss kanske veta vad det är så det är nog inget stort problem som tur är.

Seglarveckan drar i gång idag. Första anhalten är Hunnebo.. dit faktiskt vi tänkt att åka idag. Vi åker rätt snart å hoppas på en "egen" ankarplats, för då slipper man ha båtar utanför sig. Det blir ett jävla spring på massa fulla männsikor som skla hoppa över ens båt å det känns lite sådär.. men vi får väl se. Det är ju alltid kul med lite folk. Fast sen ska vi nog försöka undvika att åka dit dom är, för det brukar vara sånt jäkla liv å såååå  mycket båtar. Man har väl blivit lite för gammal för sånt där tror jag. :)

Ja ja.. vi får väl se som sagt vad som händer å om vi kan få nån plats i hunnebo... om inte åker vi väl kanske vidare till hamburgsund eller tillbaka till vår båtplats.. eller varför itne smögen. Vi får se helt enkelt!

Ha det gött!

Kommentarer
storebror

de sjkulle vara kul o se hue classe ser ut ifejan

2009-07-14 00:15:51

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0