Ordinary day..

Yes..tisdagen är äntligen över...om man nu inte räknar med dom sista timmarna som är kvar, men dom gills inte, för jag har ändå gjort allt det jag skulle i dag. :) Så nu ska jag ligga i soffan med gott samvete.

Jobbat som vanligt...och efter jobb fick det bli en långpromenad i det rätt så sköna vädret. Det blåste lite men det var bara skönt för jag blev svettig som en disktrasa. :) Och när jag kom hem blev det dusch å efter det bestämde jag mig för en storstädning...

Kan man städa ihjäl sig tro?? Det känns som det. Även om det inte är så stökigt, så tar det ändå tid. Det är alltid några papper och smågrejer som man aldrig vet vart man ska göra av.. å vips så.. är en låda eller ett skåp fullt med bara skit, och i vårt fall finns det nog både en låda och ett skåp..*ler* 

Hur kommer det sig egentligen?? Jag har slängt en del idag, men det finns ändå (alltid) grejer kvar som kan vara bra att ha (ller vaddå), men det får vi ta tag i när C-H kommer hem. Huvudsaken är ju ialla fall att skiten inte ligger framme. Så nu är det rent å snyggt här hemma.

I morgon får det nog bli till att åka ut och fixa naglarna igen. Jag gör inget annat än det känns det som. Men naglarna växer ju fortare än vad man tror och vill man vara fin... ja.. då får man underhålla det också. Skulle behöva besöka solariet också...Ja, vi får väl se. Vill ju helst att solen skall komma tillbaka, så att man kan sitta ute och få lite fräch sommarfärg. Men det lär väl dröja!?

Nä..nu ska jag titta klart på Paris Hilton's My New BFF... (ha ha. vilket jävla program by the way)

Kommentarer
Classe

Och vart har du gjort av den exlusiva ringen??

2009-06-09 22:11:27
Karin

Snyggo! ;)



Hihi n'ä jag höll bokstavligen på o spy!!!

Jag ska m beställa tid för nagelfix imorgon. Jag brukar budgetfixa på mig sjmen nu ska jag unna mig det till nästa lön =)



Kramar

2009-06-10 01:14:48
URL: http://lillak24.blogg.se/
Mia

Classe: Den låg/ligger på tv-rumsbordet! :) (där den hör hemma)



Karin: Ja, det är kul att ha fina naglar! Och ibland så måste man unna sig lite!

2009-06-10 07:52:43
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Linda

Å naglar är ju såå snyggt!! Jag gjorde jämt tills jag blev gravid, för då stötte jag bort dem!? Jätteknepigt...

Vi bor på vid kupolen, 3 vita hus med röda balkonger, de är jätte eftertraktade och går för mellan 350 och 400 000 numera. Det är inte dåligt för att vara i kga, många runt 50 år som vill bo här. Vi är ganska få unga personer här:)

2009-06-10 12:31:10
Mattias

Va fint att du har städat så jag och Vera kan komma och stöka tilldet i helgen;-)

2009-06-10 17:20:18
Mia

Mattaias: Ha ha.. ja.. jag lovar att det ska fint till helgen också! Å så får jag väl gå här å städa upp här på måndag efter Vera som dräller massa ölburkar efter sig!! Men ni är hjärtligt välkomna.. Det vet ni!! :)

2009-06-10 20:03:14
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0