Favelerna...

Efter gårdagens solande så kan jag upplysa Er om att både Classe och jag ser ut som två kräftor. Och ja.. vi vet att man måste smörja in sig och vara jättenoga.. och det har vi varit.. och så även igår.

Men.. nu var det så att vi tog en annan solkräm än vad vi brukar göra,..samma solskyddsfaktor (så vi kunde ju inget ana), men den luktade ltie godare. Det skulle vi ju aldrig ha gjort. I slutet av dagnen började det bränna så in i norden och vi insåg att det kommer bli en jobbig natt med sveda och frossa. Mycket riktigt... gick omkring och åmade oss här i går kväll och ännu en kväll spenderades i bastun. Ha ha.. men inte för länge.. för då började det svida på kroppen i stället.

Aloeveran och aftersun sprayen gick varma här igår. *ler* Idag känns det lite bättre, men det har varit en pärs att vända sig om i natt. Varenda litet gruskorn i sängen har kännts som tusen nålar.

I dag är det som tur är mulet ute. Vi behöver en dag ledigt från all sol nu, så i dag tänkte vi ta en tur till favelerna (Rio's slum). Det anordnas guidade turer varje dag klockan 14.00. det finns ca 800 faveler runt omkring Rio's stad och vi ska besöka den största, Rocinha. Där bor det 150.000 personer. Ska bli intressant att se dessa kåkstgäder, men också lite otäckt. Inte just pågrund av att vi måste vara väldigt försiktiga där, utan för vad man ska tycka och känna om alla fattiga människor. Jag är ju en känslomänniska och kommer säkert att tycka att det är lite jobbigt att se denna misär. Men som sagt.. har man varit i Rio, måste man besöka en sån här kåkstad och jag kommer säkert uppskatta allt jag har, lite extra mycket, efter denna tur.

Nä, nu är det frukost som hägrar...

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0