Trollhättan VS Rio

Rio vinner lätt!!!



Ja... såhär tycker jag om att vara hemma i Sverige igen. En dag har gått och man vill bara vakna upp i sin hotellsäng (även om domoftast är världens hårdaste) dra iväg gardinerna.. ställa sig på ballkongen å känna värmen slå emot en. Sen gå ner och äta en framdukad frukost i kjol och linne, för att sedan ta sig ner till stranden och bara ha det gött!

Visserligen sol här och det lir man ju glad av, men när man sätter fötterna utanför dörren så fryser man ju ihjäl. Brrr.. Men men.. nu är vi hemma och får försöka glädja oss åt det.. även om det är svårt nu i början.

Skulle vilja ta en promenad efter jobbet idag, nu när det ändå är rätt så ljust här hemma och medans solen ändå är framme, men NEJ.. då har dom sett till att vi ska ha styrelsemöte idag igen med föreningen. Jag blir tokig... det är ju fan jämt. Å så ska man säkert behöva sitta där och prata om hur resan har varit osv.. Det gör jag visserligen jättegärna, men inte när det är ett sånt möte..Det finns andra forum där vi kan prata om vår resa! :)

Ja ja.. nu är jag i alla fall tillbaka.. :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0