Shopping


Jaha.. vad ska man skriva om idag då. Inget speciellt har hänt direkt, men nyss pratade jag med Classe och han hade en sak att berätta!!

Hans axel har gått ur led!! IGEN!! Det är andra gånen på 6 dagar...å tredje gången efter operationen förra våren. Han vaknade efter lite vila på hytten av att han lagt armen under huvudet..... Han försöker få ner den i normalt läge,  men känner att det itne går.. Ställer sig upp å BAM.. den går ur led.

På båten kan dom inte  få rätt den, så han skickas i taxi till akuten i Aberdeen för hjälp. Dom har också problem, men efter 1½ timmas väntan.. (med axln ur led )så får dom tillslut rätt den. Så nu blir det ABSOLUT operation igen. Förmodligen till hösten, då det säkert är lång väntetid nu på sommaren.

Ja, vi får väl se hur det blir. Händer det igen blir han säkert hemskickad  och hade doktorn sagt till honom att åka hem nu, hade han ju gjort det. Men nu stannar han och händer inget mer så blir han kvar sina 4 veckor.

Förutom det så har det faktiskt inte hänt så mycket. Jag har jobbat som vanligt och det har varit rätt fint väder.. Blåst en del, men ändå soligt. Gott!! Men det kom en riktigt regnskur på eftermiddagen så jag trodde att det aldrig skulle sluta regna. Hade tänkt ta en powerwalk efter jobbet, men i stället så blev det en shoppingrunda på stan. Köpte lite presentpapper, fina snören till pappret doftpåsar, örhängen, lite hårspännen och en klänning. :) Det kostar ju att ligga på topp som Ni vet tjejer!! :)

I morgon är det fredag å det känns riktigt gött.... för tidigt på lördag förmiddag är det jag som åker till Karlskgoa igen... Mycket NICE!! Där vankas både det ena å det andra.. 30 års fest, Mors dag, Urnsättning av mormor :( och så storebrors födelsedag!! Både roligheter och tråkigheter. Men så är det när man flyttat. Man får försöka samla ihop allt så gott det går när man väl kommer hem.

Nä.. nu får det bli kvällen för mig. Ska bara vänta på att svärmor kommer förbi å lämnar en DVD som jag lånat av min arbetskamrat Anneli! :)

God Natt!

Kommentarer
Karin

Jättefin klänning =)



Idag skulle jag m ha tränat men kroppen sa ifrån. Jag mådde som om jag hade sandsäckar på hela kroppen idag...läskigt all ork hade liksom försvunnit...



Kanske ses då om du ska till Kga i helgen



Ha d fint =)

2009-05-29 01:24:36
URL: http://lillak24.blogg.see
Linda

Men usch, det ryser i mej när jag läser det du skrivit!! Stackars honom alltså!!



Underbar klänning!! Det är det absolut snyggaste plagget enligt mej,man kan aldrig bli ful i en klänning :)

2009-05-29 20:45:01
URL: http://lindamagnus.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0