Dagen kommer gå fort...

God morgon...eller kanske god förmiddag! :)

Skönt att det är torsdag idag och att helgen nu är väldigt väldigt nära! För mig är det nästan helg from. i dag kan man säga. Kommer ev. att ta ledigt i morgon för i kväll kommer Helena och Ida hit.

De ska sova över här, då de ska vidare till G-kås i Ullared i morgon. Jag har förvarnat resten på kontoret att jag ev. kommer att vara ledig, I FALL jag får för mig att jag vill följa med.... vilket jag (just nu)troligen gör.

Inte för att just åka till Ullared...för det kan kvitta... men jag ser det mer som en utflykt och så ska det bli kul att träffa gamla kompisar och tjöta lite. Kommer ju antagligen att köpa en hel del när man ändå är där, men jag ska försöka att inte köpa en massa skit som det lätt kan bli när allt är så billigt.

Men julklappar till brorsbarnen blir det ju säkert och det är ju perfekt.. då slipper man tänka så mycket på det sen.. och även andra julklappar också kanske för den delen. Så.. lite shopping blir det nog som sagt.

Frågade om Classe ville följa med, men han höll på att sätta i halsen när jag frågade honom, så jag tolkade det som ett NEJ!!! :)

Vi åker tidigt i morgon bitti för att komma dit innan alla busslasser med tokiga hormonstinna kärringar, som ska köra sönder ens fötter, hinner komma dit. :) Och det känns fruktasvärt att behöva gå upp kl 05.00 på en ledig dag.. Men vad gör man inte för sina vänner. Jag får sova i bilen har jag blivit lovad! :)

I kväll ska jag och Anneli till Hotell Swania som fyller 10 år. Vi fick en inbjudan till jobbet (då vi ibland bokar gäster där) och det blir mingel, mat, dryck och underhållning. Ska bli mycket trevligt. Sen får vi väl se hur lång kvällen blir... beror lite på när tjejerna från Kga anländer. Men det blir inte allt för tidigt, då de kanske inte kommer från Kga förens 18.00 tiden...

Det blir en fullspäckad dag!!

Kul kul!!




Kommentarer
Jessica

Hälsa tjejerna så mkt från mig! Hoppas ni får kul på Ullared..köp mer än vad jag gjorde när jag var där. Åkte hem tomhänt! HAHA. Är nog den enda som lyckats med det! :)

2009-10-22 11:58:33
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Jessica: skrattar Ja, det måste du fan vara...



Om man inte räknar med alla (småsura) gubbar som är dit tvingade!! Dom äger inte heller mycket av innehållet i påsarna deras kärringarna kommer ut med!! Haha...

2009-10-22 12:35:25
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Linda

Förstår din sambo, jag avskyr Ullared!! Jag var tvungen att ringa mamma och fråga om jag ens kommit rätt, största skitstället jag sett:) Vi köpte med oss lite tandkräm och godis mm på väg ut bara för att handla nåt när vi åkt hela vägen ifrån karlskoga haha...

2009-10-22 12:40:11
URL: http://familjenclaesson.blogg.se/
Mia

Linda: Haha..jag vet. Jag har vart där 2 gånger i mitt vuxna liv tror jag, och jag undrar varje gång vad jag gett mig in på! Men men.. nu bär det av dit igen. ler Får väl se hur det går! :)

2009-10-22 13:40:14
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0