Lördag

God  morgon tänkte jag säga.. men jag får nog ändra mig till god förmiddag tror jag.

Vart tar tiden vägen? När ma vill att klockan ska gå sakta så går den fort... och när man vill att den ska gå sakta... Ja.. då går den fort!?

Hur är detta möjligt? :)

Inte för att vi ska göra något speciellt i dag, men när det är helg och man r ledig så kan väl klockan vara lite shyrre å gå liiiite saktare i alla fall. :)

I går kväll hade vi hemma kväll framför tv:n med vin och räkor. Kollade på Idol och Cirkus Möller... Haha.. jag vet inte om det är jag som har dålig humor, men jag tycker att det är så roligt det programmet. :)
Idol var väl sådär som vanligt måsta jag säga... Men är jag hemma så tar jag ju chansen att titta på det i alla fall. vet itne vem jag tyckte var bäst riktigt, men Reza eller vad hon heter var bra tycker jag. Annars så är det väl Erik, Tove (eller Tova?) Marielle och Reza som är bäst. Men det är ju så olika beroende vilken janger (hur nu det stavas) som valts.

Vi fick ju också vara med om ett frieri i Idol. Pinsamt tycker jag... men gulligt av killen. Men att fria i IDOL.... Njae jag vet inte jag!?! Men alla har vi ju olika intressen, och det passade väl förmodligen dom. Vad jag förstått så kommer dom från Karlskoga.... också!! Herregud... Varför ska alla Karlskogingar göra bort sig i tv för?? :) Är det inte dialekten så är det något annat! :) Men..några måste ju sätta lilla Kga på kartan också!

Men nog om det...

Utanför fönstret börjar solen att lysa lite och det är väl daags att släpa sig in i duchen så att man får något vettigt gjot idag.. Vad nu det skulle vara??

Men ärligt talat....Nu har jag råkat komma åt något kortkomando som jag inte kan få bort. Inte ens när jag trycker på "kursiv" bokstaven i panelen... Gud så Irriterande. Får helt enkelt sluta skrva å hoppas på att det försvinner när jag börjar med ett nytt inlägg nästa gång.

Kommentarer
Karin

Tyckte m det va pinsamt...

2009-10-31 11:22:07
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0