Lunchtajm

Hemma på lunch i vanlig ordning. Alltid lika skänt att komma hem lite..eller skönt att komma från jobbet lite kanske är mer rätt. :)

Men att nästan alltid få nyalagad lunch när man kommer hem är ine helt fel alltså! Idag bjöds det på tacofärs med sallad och pasta. Låter skumt kanske, men det blir ju som en taco pasta salad... Så det var mycket gott. Kunde ha vart lite mer sallad i stället för pasta... Men classe missade att köpa salladshuvud när han handlade så vi fick ta det vi hade.

Snart tillbax till jobbet igen och göra det sista innan helgen då. Skönt med 4 dagars vecka för en gång skull. Fast annars så tycker jag inte att det gör något att jobba fredagar, för då är man ändå så inställd på att det är helg, så dom dagarna går så himla snabbt ändå.

Undra vad man ska ha på sig ikväll då... klänning kanske... Ja.. vi får se vad som hittas i garderoen. Måste til systemet och handla lite vin också i fall Anneli kanske vill komma hit på ett glas innan, å så tänkte jag att tjejerna ska få sig ett glas eller två när dom kommer också. Å så somnar vi nog gott sen... Det kan ju behövas om vi ska upp så tidigt.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0