Nu är det "hälga"...


Yes.. Fredag idag och helgen är ett faktum! ♥

Hann typ inte blogga ågot igår, då vi drog igång projekt storstädning av garderob och byrå! Jag har ju skrivit detta förut, men då har det inte riktigt blivit av. Men nu är vi i alla fall igång och det ser ut som ett bombnedslag hemma nu. :)

Byrån ute i hallen blev klar igår, men då vi började med den stora garderoben, var vi tvugna att åka ut med bilden till killen som ixar den... Ni vet fönstret! Å på vägen dig kom vi på att vi var tvugna att handla lite. Så det blev ett stopp för att köpa förvaringsboxar och ett stopp för att handla mat. Och när vi kom hem.. ja, då var vi tvugna att laga lite mat, för annrs hade vi väl slagit ihjäl varnanda. Hungern kan tära på humöret. :) Nä, så varligt var det inte, men mat var vi tvugna att ha.

Å ja.. sen blev det typ kvällen å båda kände att det fick räcka för igår. Så imorses när jag kom ner för trappen var det som att gå in en labyrint bland alla grejer. Men det ska det bli ordning på idag. Får bli en inte så sen dag på jobbet idag, och då ska vi nog hinna få in allt i garderoben på en timma eller två. :)


Måste fundera på en fredagslåt tills i dag också...

Ha en bra fredag..så hörs vi snart igen.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0