Skoter tur

Har precis stigit ut från bastun och är sådär lagom römosig. Dom andra sitter kvar lite till och då passar jag på att blogga lite om dagen.



Erika och Johan kom ju som sagt i natt och idag har vi haft en trevlig dag i backen med många skratt. Ett litet stopp i toppstugan såklart för att ta en öl hann vi också med. Killarna gick dit på en gång, medans jag och Erika passade på att åka lite i de lite kortare backarna. När vi sen skulle åka upp till toppen igen, hade (den enda) knappliften upp stannat. Vi väntade och väntade... och tull slut sa dom att det nog kommer att ta ett bra tag innan den är igång.

Vi passade då på att säga att vi måste upp till topstugan då våra medåkare beställt mat till oss. :) det var ju nästan sant... ölen var ju i alla fall bestämd. (Vilken sen visade sig vara uppdrucken av nån anledning). Killen i liften sa att dom skulle kalla på  en skoter. Och japp... Erika och jag kom helt plötsligt först i kön å fick åka skoter upp i backen.  Hihi... så jävla roligt!!

Nu har vi som sagt bastat och snart ska Johan och Erika laga lite mat till oss. Lyx kan man säga...och vad det blir är visst en hemlis.


Efter maten blir det utgång.. liveband på Brant´s som det heter här nere i dalen. Betydligt mycket mer folk här nu än vad det vart tidigare i veckan, vilken ju är kul när man ska ut, för annars är det ju mest bara barnfamiljer här.


Kommentarer
Kecka

Åh vad härligt! :)

2010-04-16 21:12:34
URL: http://keckan.blogg.se/
Linda

Hej igen!



Vilken bra lägenhet ni hittade, stor och rymlig. Vi har varit i branäs 2 år i rad, men har tyckt att både den lägenhet och stugan vi hyrde var så "trånga", små. Vad heter de området ni hyrde?

2011-05-23 21:10:23
URL: http://aluckymama.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0