Dax för en liten uppdatering kanske..

Dagarna flyger förbi och i balnd varken hinner eller orkar man blogga... Även om man nu inte behöver skriva så mycket varje gång.

Hur som helst så hade jag ju besök hela helgen...och det var full fart hela tiden.

På fredag kväll kom klanen och då stod thaimat, bus och mys på schemat.

Lördagen spenderades ute på överby för att leta skidor till Amanda... äka korv, dricka dricka, dricka slusch och äta glass... Haha! Rasmus ville ha allt han såg! Efter det åkte vi hem och laddade lite innan vi gick iväg och spelade (disco)bowling. Alwa har nog aldrig haft så stora ögon tror jag. Stackare.. vilka intryck..får hon inte epelepsi efter detta, så är det ju bra.

Kvällen skulle spenderas med tacomys....och det gjorde den, men strax före midnatt smet jag ut på bröllopsfest. Vi hade tackat nej till den då ju C-H inte är hemma + att jag inte känner brudparet jätte väl. Men efter några samtal på kvällen så ringde jag en taxi och åkte dit. Även om det var för et kort tid, så var det trevligt så länge det varade. :)

På söndagen var Mia lite trött... inte många timmars sömn + vin på det. Men men.. det var bara att dra sig ur sängen och stappla iväg till badhuset. Vilket var mycket bra...gött att bada lite dagen efter.. man vaknar liksom till liv. Sen kanske det inte är att rekomendera med 3000 ungar runt omkring än.. men det gick! Mycket plask och många åk i rutchbanan (eller hur det stavas).

Efter det blev det faktiskt pizza eller max...beroende på vad man ville ha.

Å ja.. sen var helgen slut. :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0