En HISS(nande) upplevelse! :)

Då var det nya året här. Två dagar in på det dessutom. Hade en bloggfri dag i går...tyckte jag kunde unna mig det efter nyårsaftons bravader. :)


Tack Johan och Erika för en supertrevlig kväll!

Gårdagen spenderades frisk (förutom min förkylning) i soffan, med film och pizza på kvällen. :) Det blev en liten promenad i stan också, men mer än så blev det inte.

Men hur var nu nyår då?

Jo, det var jättebra.. God mat och trevliga vänner. Precis som det ska vara. Det var bara EN liten detalj som höll på att gå snett. Nämligen det att vi höll på att få fira tolvslaget inkllämda i en hiss.


1, Gratinerade havskräfter. 2, (utomhus)Grillad oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås. 3, Cheesecake

Klockan var bara några minuter innan tolvslaget då vi tog på oss kläder och samlade ihop skumpan för att ta oss ut i kylan. Självklart så skulle vi ju alla in i hissen...som inte var jättestor. På något sätt, så hade hissen åkt ner ett hack.. så att inte en liten grej i dörren inte klickade till. (inte pga övervikt...för då hade den sagt till)
Johan kom då på den smarta idén att trycka till den här lilla knappen så att dörren i alla fall stängdes. Och det gjorde den... men hissen gick varken upp eller ner... och dörren satt NU fast.

Paniken började krypa sig fram hos oss alla.. medans vi ändå försökte småskratta lite åt det. Men tillslut blev det för mycket för vissa och vi käånde nog alla att. Här vill vi INTE sitta under tolvslaget. Det var nu en kamp mot klockan för att hinna ner och ut för att fira det nya året.


Åhååå vad vi är glada här... (precis innan vi insett att vi sitter fast)


Paniken infinner sig...


Överlyckliga över att vara ute igen!!

Precis när vi tänkte ringa 112 (efter många rigningar på hissklockan), så får Erika in en PANIK spark på dörren och hissen går i gång. :) Ner kommer vi precis i rättans tid å fick fira det nya året som vi tänkt, med skupma och raketer.


GOTT NYTT ÅR!

Ni kan ju tänka Er själva hur det sett ut när brandmännen hämtat oss i hissen... Ett gäng nyårsfirare med varsin skupa i handen.. och rödgråtna ögon, medans några skert suttit och skrattat hysteriskt!! Haha.. det kunde ha varit en rolig syn såhär i efterhand. Men tack gode gud för den där sparken alltså! :)


Kommentarer
storebror

classe du ser helt förstörd ut

2010-01-02 17:23:23
Karin

God fortsättning.

Vilken tur att ni tog er ut!

Snacka om att ha en historia att berätta i flera år framöver :)

Kram K

2010-01-03 12:42:53
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0