Yesterday

Gårdagen var första jobbdagen på det här året, och även om det kändes okej, så gick förmiddagen väldigt sakta av någon anledning....så också idag känner jag, men snart är det lunch och då ska jag och baby äta en sista lunch innan han sticker mot sydligare breddgrader! :(

Och vad vi ska äta är redan bestämt sörrni! THAI såklart! Godaste maten!!

I går stökade vi ut julen.. Stjärnor och sånt får stå kvar i fönstren ett tag till, men det andra åkte ut...kvar står nu en tom, lite småbrun, barrig gran. Vågar inte slänga ut den på gatan riktigt än, då det inte brukar vara förens i nästa vecka dom börjar plocka upp granarna, så den får väl stå å barra lite till då våran så (förra) fina gran. :)

 
Före och efter...


Tåget smiter...


Hejdå vinkar tomten för den här gången.. :)


Förkylningen håll i...vad annars.. Dumt att tro något annat! Snörvlar som aldrig förr och dagen till ära har jag även glömt näsprayen hemma! Typiskt! Så du ditter jag här och varken kan andtas eller pradta! :)

I kväll hade vi tänkt att gå på bio.. antingen den där filmen Luftslottet.. eller Göta Kanal 3, men vi skiter nog i det och spenderar kvällen hemma i stället. Ska ju vara ensam i 5 veckor framöver, så jag har lite mys att ta in i förväg! :)

Nä, nu har jag inte tid med detta längre.. Tjing så länge!

 

 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0