Lördag

Precis inkommen efter en heldag ute vid kanalen med Classe, Mattias, Veronika och Erika mfl. Axlarna har blivit sådär tjusigt grisrosa ni vet...tros att jag smorde in mig. Dock gjorde jag väl det kanske ltite för sent. :)

After worken igår var mycket trevlig. Sköj hade vi och var man öl sugen så gick det ingen nöd på oss. Som Ni kanske ser på bilderna innan, så beställdes det in en hel del...men så var vi iofs ganska många också. Började på Bishop och slutade på Olearys...eller ja slutade å slutade...det slutade med att vi hamnade hos Mattias och Vera:s kompis Erika på eftrfest. Eller ja... matintag, tjöt och musik, innan det var dags att slå igen dom blå i några timmar.

Efter att vi vaknat å tjötat lite om gårdagen tog vi alla vårt pick och pack å gick in till stan igen. Köpte oss lite och äta och gick som sagt sen ner till kanalen för att ha det lite gött.

I kväll blir det grillat hos Classes föräldrar. Carl-Johan är hemma också. Så det blir trevligt. vad som händer i kväll är väl inte riktigt bestämt än, men förmodligen blir det lugn, då vi tänkt åka till båten och kusten i morgon kanske.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0