Pheeuw....Allt var bra..



Besöket hos vår söta barnmorska Eva gick bra i dag som tur var. :) Jag hade liiiite förhöjt blodtryck...men alla andra prover var perfekta så det var inget jag behövde oroa mig för. Men för säkerhets skull ska jag tillbaka om två veckor igen för att se så att det inte dragit iväg.  Men hon sa att det kan bli så att pulsen drar i väg när man tar trycket och med det höjs blodtrycket plus att det kan vara andra saker man oroar sig för när man är där. :)
Och då hade vi ju inte hunnit lyssna på hjärtljuden eller mätt magen.. å då är det klart att man sitter där och är lite nervös för att något inte skulle stå rätt till.

Men hjärtat slog för fullt...148 slag i minuten och man hörde det jätte väl denna gången. Så himla roligt. Och bebis växer också som den ska och jag låg inom normal kurvan. Så efter det så blev jag faktiskt lite lugnare. Min yrsel i morse var (även den) helt normal och blir det inte värre är inte det heller något som jag behöver oroa mig för. ALLT är viss normalt när man är gravid. Ha ha...

Jag hade gått ner 2 kilo sen inskrivningen vilket ju kan verka konstigt....men som sagt.. det var inte heller något negativt. :) Så länge barnet växer så får den/tar den näring i från mig när den behöver och ingen är väl gladare än jag att jag än så länge inte gått upp något.. Men peppar peppar...det kommer ju framöver.

Nä... på tal om vikt och näring så ska måste vi nog planera kvällens intag av mat för nu börjar vi allt bli lite hungriga vi två. ♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0