Gekås....dag två typ!


Laddad för shopping!

My good!!

Vad är det som händer liksom....Sitter nu i bilen på väg från Varberg till Ullared...igen!! Inte nog med att jag var där för ca 2 månader sen....det här är andra gången på två dar!! Jag måste vara SJUK!! Vi var i och för sig itne där förens runt 17:00 tiden i går å dom stängde ju kl 20:00...så det blev ju inte en heldag.

Men jag hann allt att få ihop det mesta av det jag skulle ha. Blev mest baby grejer å det var ju det jag var ute efter. Och eftersom vi itne vet vad det blir, blev det mycket Barbapappa, för det passar ju både tjej och kille. Eller mycket och mycket.. det är ju inte så att jag handlat ihjäl mig, men man behöver mer än vad man tror! :)

Till mig själv fick det bla. bli en mamma baddräkt som jag ska ha till resan... bäst att skydda magen i solen! Och så blev det två mamma tröjor å en mamma munkjacka!

I dag ska vi in å kika lite på julklappar, men nån jätte shopping blir det inte... även om man nu kan handla ihjäl sig. Det finns ju så mycket som man vill ha... Men det går ju liksom inte. :) Får åka hit igen när man köpt hus!!

Jag får passa på att blogga i bilen, så vi bor i en källarvåning. Jättemysig, men täckningen där inne är inte på TÖPP som man säger. :) Det kan funka om man går upp i trappen och sätter sig nära ytterdörren. Haha...

Status på bebis är bra... den är snäll men sparkar mig lite opassande ibland. Tror det är för att den  uppskattar alla saker den fick igår!! :)

Ha en bra lördag på Er nu allihopa, för nu ska vi in å trängas bland alla andra!! Det var förresten det som var så skönt i går när vi kom senare... att det inte var så mycket folk.  Vi hann ju få ner det mesta vi skulle ha i våra vagnar å kan idag ta det lite lugnt!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0