Baby to be!

För några dagar sen gick jag in och registrerade mig HÄR och i dag har jag varit och hämtat ut det här!! Så mitt tips till alla andra mammor och blivande mammor är att göra detsamma om Ni inte redan gjort det!?

Här är innehållet i min låda... (innehållet kan nog variera lite)




Om jag skulle klaga på något så skulle det väl vara att dom inte uppdaterat "lådan" med ny tidning.. Det visade sig vara en utgåva från Januari... men å andra sidan så spelar det ingen roll för min del då jag inte läst den tidigare.

Det stora +:et är "amnings" nappflaskan som gör att barnet, om det nu måste ta flaska, får kämpa på samma sätt att få mat som när det ligger till bröstet. Perfekt tycker jag om man vid vissa tillfällen måste pumpa eller ev. ge ersättning av olika anledningar. Man behöver då inte förvirra barnet med ännu en ny "sugyta".

Kommentarer
frida

Gratis boxar e bra :D Dock har vi inget sånt apotek i stan här.. vi har bara massa apoteket hjärtat eller vare heter.. trodde de va samma men en extra grej på loggan bara.. men icke då..

Dom flaskorna funka kanon till en början för Noel, men sen testa vi MAM flaskorna och dom är mycket bättre. Tycker Noel fick i sen mkt mer luft av avent flaskorna och gjorde att han fick magont, men MAM flaskorna har nån grej i botten som ska ta bort luften, man kan skruva av botten helt, så gör lätt å diska oxå :p

2011-04-06 01:17:57
URL: http://fritte.blogg.se/
Timjan o Akleja

tack för tipset, ska kolla! har du fått babyboxen, den med blöjhinken? vi är jättenöjda med hinken!!

2011-04-06 12:23:57
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0