Kvällspromenad

Det är inte alltid Lexie är på det strålande humör hon oftast är på på dagarn för på kvällen kommer nämligen en  gnällperiod som inte är lika charmerande!!



I kväll körde jag det gamla tricket att gå ut och gå... och ja.. jag hann inte mer än att stänga och låsa dörren så hade hon slutat skrika och stängt igen sina blå!

När vi kom hem igen var både mamma och bebis glada igen! :)

Kommentarer
Carolina

Usch, det där kvälls-gnället känner jag igen. Det är mindre roligt. Wilda har lite svårt att komma till ro om kvällarna och då är det gnälligt. Typiskt att det ska vara så när man har som minst energi och tålamod. Men men.. bara att bita ihop. Det mysigaste med kvällgnället är när hon somnar i famnen. :) Hade jag bott inne i ett samhälle hade jag hakat på ditt tips med promenad, men här på landet är det inte så bra att gå med barnvagnen när det mörknar (det är inte förrän då Wilda börjar gnälla nämligen). Dock ska jag nog testa bilen nån gång om det blir för mycket för där somnar hon alltid på två sekunder. ;)



Tack för tipset om amningsinläggen. :) Jag tycker också allra bäst om amningslinnen men jag har så svårt att hitta "det rätta". Vart har du köpt dina? Tycker det är svårt att hitta ett där brösten får plats så jag tar tacksamt emot tips. :)

2011-04-27 00:14:43
URL: http://bluppan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0