I dag har vi "provlegat".... !

Vi har just nu besök av Isak och hans rätt nya hund Bobby!! En Jack Russel.. såååå söt!! :) Dom har ju en tendens att vara lite ettriga... eller ja.. det beror väl kanske på husse och matte också... men han är väldigt lugn och snäll!

Lexie sover just nu men måste snart vakna och det ska bli så kul att se hur hon reagerar! :) Först är hon säkert lite avvaktande för att sedan gå på stenhårt och köra järnet! Hon är ju inte rädd för nåt den tjejen (tyvärr)!



Visst är han söt!! Nya bebisen i huset kan man säga! :)

I dag har vi annars varit ute och kollat och "provlegat" lite olika sängar. Det är verkligen ett måste nu då vi typ sagt att vi ska köpa ny i 3-4 år!!

Vi har ju tänkt att lägga en del den här gången och det gör det nästan ännu svårare då det liksom bara MÅSTE bli bra. Finns ju en del att välja på om man säger så! Men å andra sidan så får man ju med dessa sängar prova på madrasserna en månad eller två för att sedan bestämma om man vill prova ut en ny eller behålla den som man har.

Dessutom levereras den till sovrummet där den även bli ihopsatt av rätt folk! Mycket bra tycker jag!  Så vem vet.. i nästa vecka kanske vi både har ny säng och nymålade väggar. Me don´t like the fondtapet där inne nämligen! :)

Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

Åh kul med nya sängar! Låg ni skönt?! :) Vi köpte nya sängar förra året. MYCKET NÖJD! Har sovit väldigt gott sen dess ;)

2011-12-29 18:14:36
URL: http://evelina84.blogg.se/
Emelie

Tänk att man aldrig får fingrarna ur till att köpa nya sängar, trots att man spenderar så mycket tid sovandes (kanske inte som småbarnsmor dock). Vi har också pratat om att köpa nya sängar i säkerligen 2-3 år nu men har vi kommit till skott än? Nix.



Hoppas ni hittar några som är perfekta! :)

Kram

2011-12-29 20:13:27
URL: http://trytoreadmymind.wordpress.com
Camilla - Vardagslycklig

Vi pratar också om att köpa en ny säng. Samtidigt känns det som att det är bättre att vänta tills Elton är större. Han är Mr. blöjläcka nämligen. Jag har honom på en liten extrabädd för att skydda sängen, men ändå lyckas han rulla av och fläcka ner :P.

2011-12-29 20:14:24
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
frida

Gott me ny säng ju!!! :D Toppen å få prova madrass oxå å få byta om man inte är nöjd.. de e service de :D

Kram

2011-12-30 00:20:17
URL: http://fritte.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0