Lite lagom "schleeeten" skulle man kunna säga!

Vart ska jag börja? Och orkar Ni läsa?

Det har minst sagt varit några (läs många) tuffa dagar för mamma Mia den här omgången! Fler föräldrar går igenom det jag går och gått igenom men som Ni vet så är det ju lite extra tufft när man inte har något att dela dessa "tuffa" perioder med!

Ni peppar på som bara den och jag är jätteglad för det men nu känner jag att det får vara stopp på tråkigheter.

Det är väl bara det att när jag inte har sambon hemma så är det Ni som får ta "skiten" liksom! :) Tror sällan att jag brukar klaga när han är hemma faktiskt... eller har jag fel?

Hur som helst... Det som började med tandsprickning....... slutade med remiss till BARN.... kort och gott!



Har ju skrivit ett inlägg eller två om Lexies "beteende" och "symptomer" men då det bara blev värre bestämde jag mig att kontakta BVC här om dagen. Vi fick tid samma dag och träffade då både sköterska och läkare. Det jag misstänkte hade inträffat: Lexie hade gått ner i vikt! Och med tanke på myrans vikt från början så kändes ju inte det sådär jättebra..behöver inte gå in på exakt vikt men hon hade gått ner dryga 200 gram...och detta på bara några dagar.

Inte nog med att jag fick byta blöja minst 10 ggr per dag..Nä.. för några dagar sen slutade hon äta nästan HELT och hållet. Jag fick endast i henne några teskedar av mat, vatten, ersättning och välling. Nu är det lite bättre... men inte bra.

Massa prover är tagna och vi kommer få svar på tisdag kl 13:00, hoppas jag, då vi ska träffa en annan läkare! Lexie har ingen feber och jag försöker ändå att hitta på lite saker med henne då hon är VÄLDIGT grinig när vi är hemma. Att hon skulle sitta själv och leka finns inte på världskartan.. Jag får sitta med henne hela tiden och går jag någonstans får jag slänga upp henne på höften.

Sova vill hon inte heller.. fast hon är HUR trött som helst. Somnar gärna i min famn å då jag vill att hon ska sova vågar jag inte röra på mig å får då heller inte något gjort fast hon sover. Nätterna ska vi inte prata om!! :(

Så varför jag skrev att vi skulle ta en liten paus var just för att jag behöver spendera väldigt mycket tid med Lexie nu när det är som det är! Å mest synd är det ju såklart om henne eftersom hon uppenbarligen inte mår så bra.. men med det så mår ju inte jag heller speciellt bra.

Jag är trött och sliten, har ont i nacke och rygg, kort temperament och ja.. tårarna kommer och går när jag inte vet vad som är felet med min lilla prinsessa.

Men jag försöker ändå hålla humöret uppe och vet att Ni är många som tänker på oss! ♥

Ha en skön fredag.... För det tänker banne mig jag ha!! ;)

Kommentarer
Sophia

Usch vad jobbigt!



Har följt här sen du var gravid (vi var gravida samtidigt) och jag förstår verkligen din oro. Det är så hemskt när ens barn inte vill äta!



Vi hade också en tuff period i samband med första tanden när Ines var ett halvår drygt, där man i princip fick mata henne i sömnen för att hon skulle äta något. Så jobbigt!



Hon har aldrig i hela sitt liv ätit en hel (200 ml) flaska ersättning. Eftersom hon är född med hjärtfel (som är "fixat" dvs opererat) gjorde ju också det att hon gick upp dåligt i vikt. Vi fick ge kaloriberikad ersättning utskriven av en dietist. Efter det, och operationen, började hon gå upp bättre i vikt. (Och med detta menar jag absolut inte att Lexie skulle ha något sånt fel, jag bara skriver det för stressen över maten.)



Ines är också en liten tjej, vägde 2145 gram när hon föddes, vid sex månader 5,8 kg och nu vid nio månader väger hon 7,3 kg. Och det blir ju mycket mer stress inför mat när man redan har en liten skrutta.



Ville i alla fall bara skriva och hoppas att det blir bättre mer er! Hoppas ni får svar på vad som är jobbigt för Lexie så hon börjar äta igen. Kanske rör det sig om någon allergi? Ja ni har säkert fått en massa hjälp på sjukhuset :)



Och, du är så otroligt stark som går igenom detta ensam. Vi har ju alltid varit två när det varit jobbigt. Hoppas sambon kommer hem snart!

2011-12-09 18:11:56
URL: http://blog.isthisdesire.com
Angelica - Mamma till Moa

Ojdå, de va ju inte roligt att läsa det här :( Men va skönt att ni får så bra hjälp! Och jag hoppas innerligt att du får lite stöd av någon annan i din vardag? För du får inte glömma bort dig själv och ibland behöver ju du med tanka dina batterier.



De här med när dom inte äter. Jag förstår din oro. För ett par månader sedan så matvägrade Moa i 3 veckor, vi var på barn och dom hittade tyvärr inget fel. Men sen en dag släppte de bara. Det var ingen stor viktökning den månaden.

Så jag förstår din oro och jag hoppas de släpper, och att de inte r något fel.

Kram och ha en fin fredag!



2011-12-09 18:47:04
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Jennie, mamma till malva

Skönt att du är tillbaka, och du ska absolut INTE oroa dig att du skulle klaga för mycket, man mÅstr få skriva av sig..

Jag hoppas att ni får reda på vad det kan vara och får lite ordning på det hela!

Många kramar på er

2011-12-09 19:13:08
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Ida

Sänder massor med kramar till er!!!

2011-12-09 19:24:06
URL: http://mrstongco.blogg.se/
joi

åh vad jobbigt för er. Hoppas de kommer få bukt med vad problemet är och att det är enkelt att åtgärda. Bra att ni tog kontakt iaf och lägg inte ner så mkt fokus på vikten. Ollie är oxå liten i kroppen.

Stora starka styrkekramar till er. Du är enormt stark som fixar detta själv.

2011-12-09 19:30:48
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Annika

Tänker på er å håller tummarna för att allt blir bra med er snart! Utnyttja bloggen för att "klaga" de e därför vi finns. Du ger ju oss så mycket i vardagen! Sköt om er. Lycka till!! Kram!!

2011-12-09 19:40:53
linda

Usch då!! Stackare!! Hoppas Er lilla docka snart mår bättre och att du kan få lugn o ro!Kram

2011-12-09 21:22:26
Evelina - mamma till Lucas

Jag hoppas verkligen att ni har fått ha en skön fredag... tänker på dig fina <3 stackars lilla fisen... Hoppas ni får sova gott i natt... kramar

2011-12-09 23:19:47
URL: http://evelina84.blogg.se/
Karin

Önskar jag kunde hjälpa er på nåt sätt! <3 Styrkekramar! <3

2011-12-10 08:45:17
URL: http://karinssnurriga.devote.se
Madde

Är inne här & läser titt som tätt, men är tyvärr dålig på att kommentera. Livet kan verkligen vara orättvist. Jag lider med er, hela familjen. Hoppas provsvaren visar på ett "lättfixat problem" så ni kan komma till rätta med vad som är tokigt, och sen kan få njuta av småbarnstiden med Lexie utan oro. Ta hand om er!

2011-12-10 09:10:44
URL: http://olssonandersson.blogspot.com
Therese- Mamma till Ameah

Hej gumman!



Det här var inte alls roligt att läsa, blir alldeles tårögd. Stackars Lexie! Och jisses vad Du kämpar <3 Och Lexie också såklart. Ni är fantastiska båda två!



Vad orolig man blir när det inte bli bättreoch det är ju så frustrerande att man inte kan gör något. Hoppas, hoppas att svaren visar ngt och att hon snart blir bättre.



Jag har inte heller kunnat lämna Ameah ensam med ngt och ska jag någonstans ska hon med. Igår kröp hon iväg för första gången och fick ur sig lite prat och ska jag vara ärlig hade jag glömt att hon kunde krypa och prata. Hemskt!



Och som du säger, tålamodet är inte det bästa efter såna här dagar. Minsta lilla gnäll från damen brinner det nästan till i mitt huvud även om jag vet att hon är sjuk. Man är inte mer än mäsnlig resonerar jag.



Stora krya- på- dig- KRAMAR till Lexie och många styrkekramar till Dig Mia!

2011-12-10 09:36:34
URL: http://mylifeinthai.se
Carolina

Usch vilken klump man får i magen av att läsa. Lilla Lexie!! Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt utan bara en "enkel" vägra-mat-period.



Skickar massor av styrkekramar till er från mig och Wilda!! Vi tänker på er!!

2011-12-10 15:42:23
URL: http://bluppan.blogg.se/
Åsa

Usch o fy! Skickar lite stärke kramizar!

2011-12-10 18:25:23
URL: http://tretroll.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Hoppas verkligen inte det är något allvarligt!

Massa kramar ♥

2011-12-10 19:30:09
URL: http://hejtina.blogg.se/
Jenny

Meeeeen! Lilla Lexie då! Det låter ju inte alls bra att gå ner i vikt så...Hoppas ni får de svar ni vill ha och att det börjar gå uppåt på kurvan snart. Kram söta du!

2011-12-10 21:24:54
URL: http://jennyler.blogg.se/
Timjan o Akleja

Hej vännen, usch vad jobbigt, förstår att du blir orolig! Hoppas ni får svar på vad det är och att det inte är nåt "farligt". Glutenintolerans kanske, om det började i samband med att hon började äta välling och gröt? Stå på dig om de inte hittar nåt, just gluten kan man missa med blodprov, då ska man ta gastroskopi, prov på tarmen. Vi har det i familjen så jag är själv lite vaksam på ifall G skulle visa tecken...



Håller tummarna för att det är nåt lätt att ordna till! G är magsjuk just nu, jobbigt det också men förhoppningsvis går det ju över fort!



Kramar

2011-12-11 18:23:19
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Anna-mamma till Vincent

Oj vad jobbigt du har haft det på senaste! Vi har också haft det tufft med Vincent på senaste men har inte direkt bloggat om det så mycket. Det är en intensiv fas nu. Hoppas Skruttan går upp snart igen. Jag hejjar på dig !kram

2011-12-12 00:12:53
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0