Pyssel!

Vem, i hela världen, har kommit på det här med att man ska skicka julkort... och vem FAN har kommit på det här med "Scrapbooking"!

Och varför ska alltid jag ta mig vatten över huvudet och pyssla och fixa när jag inte ens tycker att det är speciellt kul?

Jo.. för nu har vi fått barn.. å då måste man bara göra såna här saker liksom!



Det hela sluta med att jag nu sitter här, svettig, och är sådär lagom nöjd med resultatet. Varför kunde jag inte bara gjort det enkelt för mig från början?

Sen räckte inte materialet till heller, då man ju ska skicka till vatenda kotte dessutom, så nu måste jag ge mig ut på jakt efter mer!

ORKA liksom!

Och Ni som nu får julkort.. förvänta Er inte för mycket säger jag bara...men det är ju tanken som räknas sägs det ju! :)

Kommentarer
Anna-mamma till Vincent

Inte behöver du göra egna om du inte tycker det är kul:)Skönt att höra att det verkar vara bättre med skruttan nu! Kram

2011-12-14 15:25:21
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Martina

Oj ska man göra egna julkort!! Aj då är jag en dålig mamma. Vi fixade bara sådana där fina med kort på Teo iklädd jultomtedräkt men då vill jag bara poängtera att det är första året någonsin som jag skickar julkort!



Tycker du är lite väl ambitös fröken Mia!! ;) Skönt att han är tillbaka från de sju haven. Vila nu! Underbart att det inte var något allvarligare med Lexie också.



Kram

2011-12-14 17:30:47
URL: http://martinaballerina.blogspot.com
Kecka

De är säkert jättefina!!! :) Kram

2011-12-14 20:00:29
URL: http://keckan.blogg.se/
Jennie, mamma till Malva

Jag ska säga dig en sak, att bara för att du har fått barn nu så behöver man INTE vara pysslig, ha gröna fingrar, uppfinnig eller allt annat :) Kom ihåg det.. + att jag beundrar dig som gjort egna julkort. Här har vi inte hunnit med ens att skicka julkort..

2011-12-14 20:43:26
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Emma - mamma till Lovisa

Haha, känner igen mig... :p Jag fick för mig att göra inbjudningskorten till dotterns namngivning själv, never again (sa jag då). Men liiite kul är det, de första fem minutrarna innan man inser vad man gett sig in på :p

2011-12-14 21:44:35
URL: http://lillalois.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

hahaha precis min melodi! Lucas sa; "Morsan vi tar o skiter i de här med julkort i år. Jag vill ändå inte vara med!"

"Visst" sa jag o så sket vi i de :) O de känns sketabra måste jag säga :)

2011-12-14 22:19:27
URL: http://evelina84.blogg.se/
Emma - mamma till Maya

Jag älskar att scrappa! Har dock ingen tid till det nu längre så detta året beställde vi korten från vistaprint, väldigt smidigt. Förra året gjorde jag ca 20 julkort för hand, varje kort var unikt och tog ca 1 timme att göra men så var jag också gravid och sjukskriven så jag hade all tid i världen till sånt pyssel :)

2011-12-14 23:20:10
URL: http://akeroe.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0