Uppe med tuppen!

Två dagar i rad har nu Lexie bestämt att det är morgon redan vid 05:20-05:30!! I går vaknade jag av att hon kasta en boll i fejjan på mig... (ja.. vi råkade ha en liten jongleringsboll i sängen som hon tydligen hittat i mörkret)! :) Hon har senaste veckan lärt sig hur man kastar saker nämligen.. vare sig det är en liten boll eller en stor leksak! Kolla in videon får Ni se.. elller ja.. lärt sig och lärt sig.. hon vevar ovh vevar med armarna och släpper sen saken hon håller i rättare sagt!!

Videon är tagen i början på veckan då Lexie fortfarande var lite hängig... men här hade hon fått i sig lite Alvedon och körde på i vanlig ordning!! :)


I morse vaknade jag av att vi låg på tvären i sängen... att en sån liten människa kan få en så stor människa att rubba så på sig under en natt!! Haha..

Efter lite morgonmys i sängen är vi nu upp på riktigt å ja.. jag behöver väl inte påminna om att detta kommer bli en bra dag?

Fredag, helg och sambon kommer hem... (även om det nu blir närmre midnatt)! ♥

Kommentarer
Martina

Haha Teodor tyckte vi skulle gå upp klockan fyra imorse när hans lilla olycka skedde! Glöm det sa jag!



Duktiga lilla Lexie! Känns helt overkligt att det där kan vara Teo om några månader. Särskilt när han ligger här på filten och övar "kryprörelser"/ålning och inte kommer så långt. Haha



Självklart kommer det bli en kanondag! Vi ska ge oss ut på staden och leta julklappar. Speciellt till pappan eftersom han ska vara med imorgon :)



Hoppas ni får en mysig helg om vi inte hörs igen! Hann du göra klart julkorten? Glöm inte posta dem!



kram

2011-12-16 08:43:54
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Emma

Så jobbigt, tidiga morgnar är inte min grej! Maya brukade sova till 7.30 förr men nu är det uppstigning kl 6 de flesta dagar. Hoppas innerligt att det förändras när hon blir större :)

2011-12-16 20:29:18
URL: http://akeroe.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

bergis att hon lagt bollen där med flit kvällen innan! Hon hade redan då bestämt ditt uppvaknande ;)

2011-12-17 20:04:33
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0