Det får bli en prommenad!

Vid den här tiden brukar jag i vanliga fall sitta på jobbet..i dag gör jag det inte. Helgen är över och ny vecka har påbörjats.

Känns lite som att man "skolkar"...ha ha.. och vad gör man egentligen när man inte har ett jobb att gå till? Jag hade allt kunnat jobba lite till... men nån måtta får det ju vara. Man måste nog vila upp sig lite innan förlossning..vare sig man vill eller inte!  OCH den kan ju även komma i förtid!?

Vi har nu i alla fall njutit av en god morgon framför tv:n i sängen...frukost är intagen... och nu får det bli en liten prommenad på det! Det är jättetråkigt väder ute men man kan ju inte heller sitta inne hela dagen.

Ha en skön måndag...nu ska jag känna på hur det är att vara (icke mamma) "mammaledig"! :)

Kommentarer
Josefine

tack söta du ! hoppas att du får en fin dag :) njut av att inte göra någonting, det gör man alldeles för sällan tycker jag ;)

2011-02-28 09:30:26
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Elin - gravid i vecka 39

Du kommer snart in i ledigheten. Jag tyckte me i början att det kändes konstigt, nästan så man klättrade på väggarna till en början. Men det är så skönt att slippa vakna av väckar klockan och slippa gå och lägga sig i tid på kvällarna. Njuuut nu!!:)

2011-02-28 09:48:15
URL: http://doncellita.blogg.se/
Angelica - Gravid v39

Jag säger som dom ovan, Njuuut! :D

2011-02-28 10:50:31
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Att bära ett knytte

Härligt! Jag har varit hemma i tre veckor nu och klättrar inte på väggarna än, jag har så mycket att göra så... Sova tex... ;) Och man vet ju inte, tänk om din bebis har lite mer bråttom än min?



Hur gick visningen förresten?

Kram!

2011-02-28 15:46:35
URL: http://mittlillaknytte.wordpress.com
PT Sofia

gu så härligt...d e helt fantastiskt att vara hemma, speciellt då när den lilla behagar att kika ut..Stor kram så länge..KRAM

2011-02-28 22:17:45
URL: http://dagsfortraning.shapemeup.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0