En spännande dag!

I dag är ingen vanlig dag för det är faktiskt våran visningsdag.... Hurra hurra hurra!! *sjunger*

 

Ja, i kväll smäller det! Allmänheten ska hit och traska runt i vår lägenhet utan att vi ska vara hemma. Känns lite smått konstigt måste jag säga. Man vill ju gärna vara hemma och och höra och se vad folk säger. Visst... mäklaren berättar ju allt efteråt men ändå!! Vi har en liten plan på att skicka hit en "bulvan" för att "checka läget" som man säger och smyga runt lite och låtsas vara intresserad!! :) Men vi får se!

 

Annars är det ju en jobbdag som vanligt idag men jag har fortfarande inte kommit iväg. Klockan är 07:40 och jag brukar ju faktiskt redan sitta där på mitt kontor och köra gärnet! :) Men idag orkade jag liksom inte. Mini ville inte sova efter kl 04:30 och då ville tydligen inte jag heller. Och Classe hade inget annat val än att också vakna till och tjöta lite. Men sen... fram mot 06:00...DÅ skulle vi sova allihopa..  Och ja... sen kan Ni ju räkna ut resten själva...

 

Men nu ska jag ta och klä på mig för att göra näst sista dagen på jobbet!! Wohoo!

 


Kommentarer
Att bära ett knytte

Spännande med visning, hoppas många är intresserade! Har ni köpt/ska köpa större lägenhet eller hus?



Känner igen det där med att inte kunna sova, så himla skönt nu när jag är mammaledig och kan sova på dagarna. Då går du snart på ledighet oxå, härligt!



Kram

2011-02-24 16:34:45
URL: http://mittlillaknytte.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0