Vilken start... :(

Det känns som att någonting inte riktigt står rätt till med Lexie i dag! :(

Ja.. för det första... Natten som var var väl kanske inte den bästa.. inte för någon av oss som jag sa i videoinlägget! Lexie vaknade redan vid 05:45 igen men som tur var fick jag henne att somna om och vi sov till kl 08:15!



Vid 10:30 befann vi oss på Öppna Förskolan och hann precis till sångstunden som börjarde då och efter detta blev det lite lek i lekhallen och jag tyckte nog att Lexie var i "stillaste" laget men inget jag tänkte nåt mer på direkt! Men när kl var 11:40 och vi skulle bege oss till Malin för lunch så somnade hon i min famn. Hon nästan somnade när hon kröp... stod liksom på i krypställning men med huvet lutandes mot golvet.... Där förståd jag ju att hon var väldigt trött.... och tillslut kom hon krypandes mot mig å kröp upp i famnen å somnade på två sekunder!

Sen har det bara fortsatt...

Hon sov (minst) två timmar hos Malin och när hon sen kom upp var hon inte alls på sitt vanliga humör. Hann å få i henne lite mat  innan hon åter igen somnade i min famn. Dom andra mammorna droppade av och då Sigge, Malins son, också var lite sådär halvnöjd bestämde vi oss för en promenad....och vad händer.. Jo Lexie somnar IGEN!

Väl hemma vid 17:00 tiden ger jag Lexie lite mer mat och försöker sedan att leka lite med henne men hon vill bara till min famn och somnar där ännu en gång å då är kl: bara 17:40!



Men nu har det jobbiga börjat... sen hon la sig har hon vaknat flera gånger och varit jätte ledsen!? Har tagit tempen men ingen feber...ändå tycker jag att hon kändes lite varm. Kan dock ha varit lite missvisande då hon inte ville ligga stilla och nu funderar jag på om det är andra tanden som spökar.... å vet Ni vad... jag hoppas verkligen det.

Hur som helst.. (trots ingen feber) fick hon faktiskt nu en Alvedon och eftersom hon verkar må bra av mycket närhet så ska jag gör mig i ordning för sängen och krypa ner bredvid henne trots att klockan inte ens slagit 21:00!

Jag ber till högre makter att denna natten ska gå bra, för det finns inget värre med en otröstlig bebis och ingen avlastning! :(

Snacka om tråkig start... Och mest synd är det om Lexie...för visst är hon inte sig lik lilla loppan! :(

Sen måste jag bara säga att Lexie, på bilden till vänster, är på pricken lik sin morfar :) Inte för att han brukar gå runt å sura sådär men någonting är det! :)

Å till Er som inte kan se videoinlägget på mobilen... här är direktlänken! Hoppas det funkar bättre!

Tack och godnatt!

Kommentarer
Therese- Mamma till Ameah

Nej Du, det lät inte som att Lexie hade en av hennes bättre dagar :( Hoppas att hon sover bättre under natten nu och är piggare till morgondagen!



Kram till Er!

2011-11-15 21:35:56
URL: http://mylifeinthai.se
Landkrabba

Vi fick också en sådan start. Adam åkte på sin första förkylning och gnällde värre än tio fullvuxna karlar. Självklart åkte jag på samma skit och mitt upp i allt skulle jag storstäda och styla lägenheten inför visningarna. Pust. Sådana stunder hade det varit bra med en karl som kom hem på kvällen! Vad jag förstått på din blogg så verkar du ju ha bra svärföräldrar nära. Skönt. Mina svärföräldrar bor bara en och en halv mil bort men de verkar totalt ointresserade. Har inte erbjudit sig att passa Adam en enda gång trots att de vet att jag är ensam en del. Tycker det är förbaskat trist. Skulle det vara något och jag verkligen behöver hjälp så kommer jag ju självklart ringa men skulle så gärna vilja att de VILL passa honom... Jaja. Slutsvamlat för idag. Hoppas Lexie kryar på sig och mår bättre imorgon samt att natten blir lugn! Godnatt!

2011-11-15 21:57:11
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Elin - Mamma till My

Åh vilken tråkig start, hoppas det blir bättre och att det är tänderna som spökar!



Kram kram

2011-11-16 08:00:56
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Pernilla - Mamma till Alwa

Det låter inte alla roligt men hoppas ni fick en god natts sömn?

Kramar Från mig och alwa

2011-11-16 08:26:36
URL: http://alwag.blogg.se/
Tove

Vad trist!

Under ett par veckor har Morris varit upp och ner. Han har sovit oroligt, gråtit jättemycket och inget har hjälpt, börjat använda napp, vissa dagar har han ätit jättemycket och andra nästan ingenting och varit otroligt mammig. Jag har en bok som handlar om utvecklingsstadier och jag slog i den när jag började ana oråd och den stämde precis med Morris "symptom", precis så många veckor gammal.

Så kanske är det samma för Lexie? Hoppas det blir bättre!

Kram

2011-11-16 08:27:41
URL: http://lovetove.se
Martina

Naw stackars liten. Hoppas natten blev bra ändå och att hon inte är på väg att bli sjuk. Det kanske bara helt enkelt är så att hon saknar sin pappa :)



Här har jag en som vägrar sova istället. Hihi. Är det inte åt ena hållet så är det åt andra.



Hoppas ni får en bra dag. Kram

2011-11-16 10:30:58
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Carolina

Oj vad jag känner igen det där. Wilda har inte varit sig själv sedan i lördags och visar samma "symptom". Är gnällig allt som oftast de vakna stunderna och sover tokmycket. Känns inte alls bra. Vet inte om det är någon slags utvecklingsperiod eller om det är tänderna som känns. Dom är ju redan igenom men undrar om det kanske är jobbigt ändå?!

Hur som helst känns det hemskt att inte kunna hjälpa de små. Wilda har sovit många längre stunder de senaste dagarna och sover i skrivande stund. Har varit vaken absolut max 2 timmar i stöten (oftast bara 1,5 timme) och sovit minst 1 timme emellan varje gång. O när hon är vaken, ja då är det inte mycket som faller den lilla damen i smaken. :(

Vad ska man göra?!

Ska i alla fall fråga på bvc om det i morgon när vi ska dit.



Hoppas ni har en bra dag ändå!

Kram

2011-11-16 16:17:21
URL: http://bluppan.blogg.se/
Emma Viklund

Men uffa då... hoppas det är en tand som spökar och att den spricker igenom snart och att allt lugnar sig för er bådas skull <3



KRAM

2011-11-17 10:14:09
URL: http://emmashjartan.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0