Lyxig förmiddag!

Det är så himla skönt att vara hemma och bli lite bortskämd! När man har folk runt omkring sig hela tiden är det alltid någon som hjälper mig med Lexie.

I dag har tex. min svägerska tagit hand om henne på förmiddagen. Karin och Amanda skulle i väg och handla och köra Rasmus till Mulle på förmiddagen och då frågade hon om hon skulle ta med Lexie... och det var ju inte så att jag direkt tvekade med svaret liksom!  Å sen när det var dags för lite vila så tog hon vagnen och gick ut en promenad och jag kunde göra mig i ordning i lugn och ro.

Då storebror grejar ute har jag visserligen tagit hand om Alwa... men hon är 2 år så hon sköter ju sig själv...men ändå.. man får va med å leka lite och se till att hon inte springer bort. Skönt med lite omväxling från bebislekarna. :)



Nu på eftermiddagen ska vi i väg till Boda Borg där Amanda ska ha sitt 10 års kalas. För att beskriva det enkelt så är det typ som Fångarna på fortet fast här måste man klara flera banor för att ha klarat en "cell". Skitkul både för stora och små men i dag är det endast för de mindre! :)

Sen lite senare ska jag nog hälsa på min kära vän Helena och i kväll blir det tacos! Gött!

Kommentarer
Åsa

Javisst är de underbart att va hemma o bli uppassad. Blir nog en resa till mamma snart, men de är 20 mil

2011-10-09 21:02:53
URL: http://onlythequeen.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

De är härligt med nära och kära runt omkring sig.. känner igen det där med ständig avlastning vid dessa tillfällen, så välkommet! :) Brukar få gå o leta efter Lucas när vi ska hem ;) hihi

2011-10-09 22:50:40
URL: http://evelina84.blogg.se/
Timjanoakleja

Skönt med lite avlastning, det behövs så väl! På lördag ska Stefan vara borta hela dagen så då åker G och jag till mina föräldrar, blir trevligt. Hoppas de vill ha lite egentid med barnbarnet... :-P



Kram

2011-10-10 11:16:42
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Anna-mamma till Vincent

Hoppas du får en fin dag!:)

2011-10-10 14:45:43
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Carolina

Vad härligt att du får lite avlastning! Man blir ju så mycket bättre mamma när man får andas och pusta ut lite emellanåt! :)



Hoppas ni har en toppensemester! :)

Kramar

2011-10-10 18:10:25
URL: http://bluppan.blogg.se/
custom essays

I`ll recomend it to my friends. Very cool.

2011-10-10 19:26:43
URL: http://custom-essay.ws/index.php

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0