Lite om mig!!

Jag bara ÄLSKAR parfymer... billiga som dyra...dyra som billiga!! :)

Och i kväll fick jag denna!!


DKNY Be Delicious (fresh blossom)... och sist fick jag BURBERRY Touch For Women och innan dess Lancome:s miracle So Magic...dessförinnan COCO Chanel MADEMOSISELLE... och så kan jag hålla på.... :)

Innan jag träffade Classe köpte jag kanske parfymer varannan månad...i balnd varje.....samt att jag också ofta önskade mig parfymer vid olika tillfällen!

Sen jag blev tillsammans med Classe har jag i stort sätt fått en parfym vid varje hemkomst... och vi har varit tillsammans i över 8 år... behöver jag då säga att jag har MÅNGA parfymer!? :)

Classe tycker, trots att jag slängt massa...gett bort massa, att jag fortfarande har alldels för många och säger VARJE gång att han INTE tänker köpa en till utan frågar om jag vill ha något annat. :) Denna gången bad jag om en mascara... men han såg igenom det å köpte ändå en parfym! Ha ha... Det är kärlek det!!  ♥


Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

gilla!! DKNY är toppen! Jag har den gröna...heter appel eller något...är för mosig i huvudet för att komma ihåg de just nu ;) sov gott

2011-10-18 23:02:16
URL: http://evelina84.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

hihi söt du är! Nog blir jag stolt allt! Går här med näsan i vädret...FAAN att ingen ser mig bara ;) Åh desamma, gillar dig massor! :) Blir alltid så glad när jag tittar in hos dig. Har tänkt på de många gånger att de är synd att man bor så långt ifrån varandra.... :(



kramen

2011-10-18 23:19:51
URL: http://evelina84.blogg.se/
Lucas - son till Evelina

Tja Lexie.... Jag tycker lite synd om dig att du inte har någon namnsdag. Undra hur din mamma kom på ditt namn när det inte finns med i almenackan.



Men eftersom ditt namn också börjar på L så tycker jag att du också kan ha namnsdag idag :)Man får liksom kort o presenter har jag märkt. Så grattis på namnsdagen Lexie!!!! :)



sov gott. kramar ♥

2011-10-18 23:23:10
URL: http://evelina84.blogg.se/
Carolina

Skönt att sjömannen äntligen är hemma hos er igen!!! :) Hur reagerar Lexie när han kommer hem? :)

2011-10-19 00:36:22
URL: http://bluppan.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa

Men va sött ändå, de har ju blivit er grej!! Sånt tycker jag om!!

2011-10-19 06:55:34
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
sara mamma till felicia

Skönt att alla är samlade igen :) Lexie kommer väl även denna gången undra vem det är som går runt i ert kök, när det bara ska vara Lexie och mamma ;)

2011-10-19 08:29:51
URL: http://sarissaris.blogg.se/
Anna-mamma till Vincent

Hehe! Men då hinner du inte använda dem;). Har du dem i kylen? Skönt att ni är samlade och klart du ska utnyttja det en del;)kram

2011-10-19 19:16:29
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0