Utcheckning från svärföräldrarna!

Då var vi hemma igen.... efter vad som skulle bli en middag... men som i stället blev till övernattning hos svärföräldrarna! :)

Lexie åkte ju ner till farmor och farfar redan på förmiddagen så jag fick lite egentid efter natten som varit. Och jag ska erkänna att jag inte gjorde ett skit.. förutom att ligga på soffan. Och vet Ni vad.. Jag kollade på en film.. en HEL film utan uppehåll!!



Vid fyra tiden gjorde jag mig dock i ordning och cyklade neråt. Kvällen bjöd på grillat och då Lexie somnade vid 19:00 tiden bestämde vi att vi skulle sova kvar. Mamma kunde ta sig ett glas vin och slappna av lite. Men vid 22:30 var det en trött mamma som gick upp å la sig. Slocknade på två sekunder tror jag! :)

I morse bjöds det på lyxig räkmacka till frukost... känn på den..och efter det kunde jag få läsa tidningen i fred då farmor och farfar underhöll Lexie.

Nu har vi checkat ut och är hemma igen. Jag ska göra mig i ordning lite å sen blir det promenad ute i det sköna vädret. Vi har (än) inte strålande sol, men värmen är med oss!

Å vet Ni vad... Lexie satte sig upp SJÄLV för första gången i dag!! Hon rullade runt på mage... ställde sig på alla fyra... vek in benet å stötte ifrån med armarna... Å VIPS.. så satt hon där!!!



Herregud... Hon må vara liten... men jäkligt stark och med en vilja av stål!! Tyvärr kan jag ju inte säga som sin mamma... ha ha.. förutom det där med viljan då kanske! ♥

Kommentarer
Camilla - Vardagslycklig

Vad kul det måste vara att få följa sitt barns framsteg varje dag, det längtar jag till :).

Mycket fina bilder i bloggen förresten, det gillas!

2011-10-01 12:22:05
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Classe

Härligt lilltjejen!

2011-10-01 12:23:15
Sanna, mamma till Lexi

Var bara tvungen att skriva en liten rad när ja kom in på din blogg. Min dotter heter oxå Lexi o blev så förvånad när jag såg att även din hette det. Inte så vanligt. O min dotter är dessutom född 11 03 13. Lite komiskt:)

2011-10-01 20:46:46
Mia...Mamma till Lexie

Sanna... Åhåå va kul!! Nej.. det är verkligen inte varje dag man stöter på det namnet!! Å så kul att dom typ är födda på samma dag också... bara en endaste futtig liten dag mellan dom!! :)

2011-10-01 20:49:58
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Landkrabba

Vad skönt att ha så underbara svärföräldrar! Mina bor bara en och en halv mil härifrån men de verkar nästintill ointresserade av mig och Adam. Vi kommer bra överens och så, det är inte det, men hittills har de inte erbjudit sig att passa honom en enda gång trots att de vet hur mycket jag är själv. Detta trots att de båda är arbetslösa! Men när sambon kommer hem, och vi firar fem år, har vi bokat upp dom en kväll då vi har tänkt att gå ut och äta. Hoppas det lossnar efter det! Känns dumt att fråga när de aldrig ens hintat om att de vill ta honom ett par timmar...

2011-10-01 21:09:25
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

Va skönt med lite avlastning :) o bara få njuta av att läsa tidningen en stund. Hihi..kommer på mig själv med att göra allt så fort när Lucas sover bara för jag ska hinna så mycket som möjligt...hinner liksom inte njuta så mycket då ;) bättring!

2011-10-01 23:56:07
URL: http://evelina84.blogg.se/
Carolina

Åhå vilken duktig tjej ni har!! :)

2011-10-02 22:27:52
URL: http://bluppan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0